Beat Saber: Music Pack érkezett
Eddig 6 hozzászólás
Gamer365
2019. November 07.
Thursday 23:59


Ismét letölthető tartalom érkezett a VR sikerjáték Beat Saber kollekciójába. A Rocket League x Monstercat nevéhez hűen a kanadai lemezkiadó fülbemászó dallamai közül válogat, ezúttal kimondottan az autósfocihoz készült albumról szemezgetve:

Slushii / Dion Timmer - Test me
Dion Timmer - Shiawase
Tokyo Machine - ROCK IT
Tokyo Machine - PLAY
Slushii - LUV U NEED U
Stephen Walking - Glide


A csupán pár főt számláló cseh fejlesztőcsapat idén már olyan nevekkel dolgozhatott együtt, mint a Panic! at the Disco vagy az Imagine Dragons, de a töretlen népszerűséget látva valószínűleg ez a lista még rohamosan bővülni fog. A Music Pack már elérhető minden érintett platformon, így a Playstation VR tulajdonosok számára is!

[2] p34c3
Nov 10., Sunday 20:38 #6
Válasz sQr (#4) üzenetére
Igen, azt én is érszrevettem, mennyire meg van tervezve a "pálya". Kicsit néha már a Just Dance-ben érzem magam, mert olyan mintha táncolnék a zenére, persze mindezt fénykaroddal - like a Skywalker.
Mostanában sokat pihent a VR nálam, még az is megfordult a fejemben, hogy talán már nincs is rá szükségem. De most újból beleszerettem, és rájöttem mekkora hatalmas élményeket tud adni, főleg egy ilyen - számomra - megjelenésekben gyenge és érdektelen évben. Meg aztán jobban passzol a jelenlegi életritmusomhoz is, mert valahogy képtelen vagyok most belemélyedni a normál játékokba, és időm is inkább csak 1-1 órám van játszani, ahhoz meg pont tökéletes.
[7] campero
Nov 10., Sunday 17:37 #5
Válasz sQr (#4) üzenetére
Mi újság Mátészalkán?
[33] sQr
Nov 09., Saturday 20:10 #4
Válasz p34c3 (#3) üzenetére
Szépen lassan ezen dolgoznak. : ]

De azt látni kell, hogy ezek a pályák mind kézzel készítettek, nagyon átgondoltan és nehézségi szintenként eltérően felépítve, tesztelve. Szerintem több helyen egyszerűen zseniális a pattern.

A Tetris Effect is egy kis csoda, bár ott csak a zárt köröket futottam. Igazából az elmúlt hónapokban csak a Beat Saber pörög ha sisakot húzok a fejemre - pedig van már vagy két tucat játékom rá.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[2] p34c3
Nov 09., Saturday 19:38 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
Én sem úgy értettem, hogy ezek a zenék rosszak lennének és szívesen meghallgatom/játszom ezeket párszor - néhány kifejezetten bejön, de nem kimondottan ez a zsánerem. (de a Tetris Effect-et éppen most vettem meg, mert rájöttem, hogy mennyire zseniális, ahogy életem első videojátékát új szinre emelték a zenék és a képi világ összekapcsolásával)
Nem lenne rossz egy akár több ezer dalt tartalmazó "BS" Store, ahol dalonként mindenki megtalálhatná az ízésének megfelelőt.
[33] sQr
Nov 09., Saturday 11:41 #2
Válasz p34c3 (#1) üzenetére
Alapvetően én soha nem hallgattam ilyen zenét, de ebben a játékban kimondottan kedvelem. Mondjuk azért a Panic! csomaggal megdobogtatták a szívem - kár, hogy akkor kísérleteztek a kisebb Music Pack gondolatával, így csak négy szám került bele.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[2] p34c3
Nov 08., Friday 15:39 #1
Nekem annyira nem jönnek be ezek az elektromos zenék, valószínűleg ezért hanyagoltam majd egy éven át a Beat Saber-t. De múlt héten vettem észre, hogy van hozzá már egy zenei csomag az általam kedvelt Imagine Dragons nevével fémjelezve, ekkor a bennem lakozó Guitar Hero rajongó rákacsintott a bennem lakozó VR rajongóra és azonnal be is rántottam. Nagyon jó döntés volt, mert egyszerűen imádom és nagyon örülnék, ha jönnének hozzá a kicsit rockosabb csomagok is.
Friss hírek

846 | [Nyerd meg!] Just Cause 4 (XO)

Bár túlvagyunk már a karácsonyon, a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le - teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Utazzunk diktátorföldjére, és tegyünk rendet újfent Ricoval, a Just Cause 4 Xbox One verziójában!

23 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

ps4 9 | Nioh 2: Story trailer

A feudális Japán véget nem érő, őrült harca. Meg a sajátunk!

2 | Stardew Valley: 10 millió eladott példány

Hiába csengetsz, mindenki a kertben van. Vagy egy dungeon mélyén.

6 | Switchre jön a Knigths and Bikes

Szinte Switchre termett a Double Fine játéka.

ps4 2 | Dawn of Fear: bejelentés

Garázsprojekt tiszteleg a klasszikusok előtt.

pc,xbox1 32 | Project: MARA leleplezés

Itt a Ninja Theory harmadik jelenleg fejlesztés alatt álló projektje.