Smash Bros Ultimate: itt a 6.0-ás verzió
Eddig 1 hozzászólás
keviny
2019. November 07.
Thursday 20:11


Rég foglalkoztunk a Smash Bros-al, annak ellenére, hogy lassan de folyamatosan bővülget. Tegnap például Sakurai mester egy bő háromnegyed órás Direct keretein belül beszélgetett az új belépőről, Bogard Terézről, de emellett szóba került a Neo-Geo, és a Fatal Fury is.

Bogart úr adopterei a karakterrel együtt a pályáját (a terry-tóriumát, ha-ha) is megkapják. A frissítés amúgy tartalmaz egy rakat finomhangolást: Donkey Kong, Kirby, Jigglypuff, KRool, Robin, Incineroar és DQ_Hero is erősebbek lettek.

Az expanzió már tölthető.

[16] Kenny
Nov 07., Thursday 22:16 #1
Terry szavaival élve: Okay!
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

47 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.