#N7 day 2019
Eddig 12 hozzszls
Stinger
2019. November 07.
Thursday 18:25


A Bioware s a Mass Effect franchise rajongi vrl vre megemlkeznek a legends trilgirl s az Andromeda mellkszlt tsztt trtnetrl: a Bioware twitter csatornn s az #n7day hashtag Twitter feeden reggel ta izzik s prg a community, m a legtbben mgiscsak valami extrt, valami jat s hreket vrnak a kanadai csapattl.

Mindenki megnyugodhat: a sorozatnak nagyon nincs mg vge, de ami mg fontosabb: Mac Walters, a sorozat egyik f trtnetrja kzel 15 percben vlaszol olyan, a franchise trtnetvel kapcsolatos krdsekre egy n. "Unsolved Mysteries" vide keretben, amelyek sokak fejben nem kerltek vglegesen a helykre.

Boldog #n7day napot mindenkinek!

Nov 09., Saturday 12:34 #12
Vlasz clairvoyance (#11) zenetre
Igen, az a nyugodtabb, misztikusabb sci-fi ersebb RPG elemekkel. Mai szemmel mg inkbb vannak bajai, de visszasrom azt a ritmust meg vilgptst.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Nov 08., Friday 16:11 #11
Vlasz theSickness (#5) zenetre
Ugyan ez, egy check list volt az egsz.
Nekem az els rsz a favorit. Olyan hangulata volt, hogy beszrs. Saren ldzni a sok titkon keresztl. Extrm vilgokban. Nagyon j volt.
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[11] frg_dnl
Nov 08., Friday 14:53 #10
Volt nhny j krds, ez a legjobb tma amit Mass Effect -ben tallni.
Nov 08., Friday 14:36 #9
Vlasz Charun (#7) zenetre
"Fogalmazhatunk gy is hogy a trtnetnek nem sok rtelme van ha trilgia szinten nzzk"

gy is lehet nzni, ugyanakkor a 3 sok nagy esemnye (krogan npirts gygyszere, geth-quarian ellentt megoldsa) jval kevesebbet rne, ha ezeket nem alapoztk volna meg a kell mrtkben a msodik rszben. Lehet, hogy a f narratva (a reaperek sztb@sznak mindent) tekintetben nem tesz hozz semmit, lore szempontjbl igenis sokat ksznhetnk neki.

Illetve abbl a szempontbl is tekinthetjk jnak, hogy pont annyira fggetlen, egyedlll trtnet, hogy azok is knnyen tudjk rtkelni, akiknek az els rsz kimaradt s egy j akcijtkra vgynak, ugyanakkor annyira kapcsoldik a korbbi s ksbbi rszhez, hogy a franchise kedvelinek adjon valami pluszt.

Egy sz, mint szz: szerinted a leggyengbb, szerintem a legjobb.
I am such a B.A.
[8] Charun
Nov 08., Friday 14:07 #8
Ami lemaradt:
2 -> 1 -> Andromeda -> 3
Lehet kpkdni.
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
[8] Charun
Nov 08., Friday 14:04 #7
Vlasz ne5h (#6) zenetre
Nem rg jtszottam jra a teljes sorozatot, s mg mindig a msodik rsz a leggyengbb. Egyrszt szmomra az akci s szerepjtk elemek arnya nem megfelel rtelem szeren sok az akci kevs a szerep... Kicsit cslvlde hangulata van. Msrszt setting s story szempontjbl lsd #5 Sickness hozzszlst. Harmadrszt ami igazbl most tnt fel a sokadszori vgjtszs utn hogy kicsit olyan mintha be lenne erltetve trtnet szempontjbl az els s a harmadik rsz kz. Fogalmazhatunk gy is hogy a trtnetnek nem sok rtelme van ha trilgia szinten nzzk. Ettl fggetlenl persze j jtk bitang ers karakterekkel.
2
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Nov 08., Friday 11:30 #6
Vlasz theSickness (#5) zenetre
Nekem pont az ltalad lertak miatt a kedvencem. Annak ellenre tud fldhzragadt maradni a kldets szempontjbl, hogy vgig ngyilkos, lehetetlen feladatknt hivatkozik r. Itt mg nem az egsz galaxis vdelme a feladat, "csupn" egy rlloms lezzsa.
Remek alapot adott nem pusztn a csapat tagjainak sszeszedse, hanem a szemlyes kldetseik teljestse (kivve Jacob, az vt minden alkalommal rhelltem), radsul megfelel leosztssal zsenilis helyzetek s prbeszdek alakulhattak ki (Legion a quarian trgyalson, csak hogy egy pldt hozzak).
Szmomra j arnyban tartalmazza az akci s szerepjtkos elemeket, az els rszhez kpest ott egyszerstve, amit flslegesnek tartottam.

Hosszasan tudnm mg sorolni, ami miatt nekem is a msodik rsz a kedvencem, de taln ennyi is elg.
I am such a B.A.
Nov 08., Friday 10:16 #5
De mirt a msodik? Tny, hogy az els rsz alapveten ertlenebb, a harmadik meg a legtbbeknek csalds lett a befejezs miatt. Szmomra a msodik rsz azrt volt amolyan csalds, mert az egsz trtnet csakis a toborzsrl szlt: szedj ssze mindenkit, mindenkinek csinld meg a kldetseit, 'oszt a vgn bossharc, ahol a haverok kzl pran ott is hagyhatjk a foguk.

Mintha valami bizarr Pokmon jtk lenne.

Hangulatra, karaktereire mondjuk tnyleg taln a legersebb epizd, csak nekem mr a kzepe krl az jrt a fejemben, hogy egy checklisten megyek vgig, egy kztes filler epizdon, amiben a Nagy Trtnet igazbl rintlegesen szerepel. Az eleje mondjuk tnyleg maradand Martin Sheen meg a hexagonos-cicagatys csaj bemutatsval, meg Shepard "hallval" s jraptsvel.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[48] soliduss
Nov 08., Friday 9:46 #4
Vlasz multishoot (#1) zenetre
Amikor tmegynk az Omega Relay-n s megindl az "ngyilkos" kldets a mai napig az egyik legjobb pillanat amit videjtkba betettek.
[27] arpi0912
Nov 07., Thursday 20:57 #3
Vlasz multishoot (#1) zenetre
+1
Azta se volt olyan minsg scifi univerzum.
[73] zaz
Nov 07., Thursday 20:11 #2
Vlasz multishoot (#1) zenetre
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[46] multishoot
Nov 07., Thursday 20:09 #1
A trilgia letem egyik legnagyobb videojtkos lmnye. A msodik rsz pedig a vilg egyik legjobb jtka.
Egyre jobban. [Rhiblokker user]