Darksiders Genesis: még az idén
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. October 22.
Tuesday 12:40


Befutott a Darksiders Genesis új trailere, amelyben bemutatkozik Strife, a negyedik lovas. War mellett akár koopban is játszhatjuk majd a friss hőst. A videóban megjelenik egy szörnyűséges ellenfél is, aki Malgros, a Gyalázó néven fut - tisztára mint egy 90'-es rajzfilmben. A PC és Stadia megjelenés már december ötödikén esedékes lesz, a többi konzolon való debütre (X, PS, NS) Bálint napjáig, azaz február 14-ig kell majd várnunk.

[3] castor520
Oct 25., Friday 1:13 #1
Tisztára, mint egy serdülőkorabéli Azmodan Még a mozgása és a karakterisztikája is kísértetiesen hasonlít. Elég rendhagyó karaktereket alkotott anno a Dio3. Az is hasonló, ahogy odahajol Strife-hoz, mint Azmodan Leah-hoz. Ez nem blamázs, tetszik, várós, tuti vétel (egyelőre).
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 38 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

8 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.