Darksiders Genesis: még az idén
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. október 22.
kedd 12:40


Befutott a Darksiders Genesis új trailere, amelyben bemutatkozik Strife, a negyedik lovas. War mellett akár koopban is játszhatjuk majd a friss hőst. A videóban megjelenik egy szörnyűséges ellenfél is, aki Malgros, a Gyalázó néven fut - tisztára mint egy 90'-es rajzfilmben. A PC és Stadia megjelenés már december ötödikén esedékes lesz, a többi konzolon való debütre (X, PS, NS) Bálint napjáig, azaz február 14-ig kell majd várnunk.

[3] castor520
okt 25., péntek 1:13 #1
Tisztára, mint egy serdülőkorabéli Azmodan Még a mozgása és a karakterisztikája is kísértetiesen hasonlít. Elég rendhagyó karaktereket alkotott anno a Dio3. Az is hasonló, ahogy odahajol Strife-hoz, mint Azmodan Leah-hoz. Ez nem blamázs, tetszik, várós, tuti vétel (egyelőre).
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 1 | Project Scarlett: teljesítmény az ár felett

Phil Spencer nyilatkozott a konzol kapcsán.

10 | Google Stadia: így alakulnak a játékárak

Halottról jót vagy semmit?

21 | [Bréking] VR-ra jön az új Half Life játék

Mindenki dobjon el mindent, a Valve hivatalos bejelentést tett!

30 | Stadia: bővített kezdés

A Google kicsit variál a nyitókínálat felhozatalán.

10 | Street Fighter V: bajnokok reggelije

Jövőre jön a Champion Edition.