Darksiders Genesis: még az idén
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. October 22.
Tuesday 12:40


Befutott a Darksiders Genesis új trailere, amelyben bemutatkozik Strife, a negyedik lovas. War mellett akár koopban is játszhatjuk majd a friss hőst. A videóban megjelenik egy szörnyűséges ellenfél is, aki Malgros, a Gyalázó néven fut - tisztára mint egy 90'-es rajzfilmben. A PC és Stadia megjelenés már december ötödikén esedékes lesz, a többi konzolon való debütre (X, PS, NS) Bálint napjáig, azaz február 14-ig kell majd várnunk.

[3] castor520
Oct 25., Friday 1:13 #1
Tisztára, mint egy serdülőkorabéli Azmodan Még a mozgása és a karakterisztikája is kísértetiesen hasonlít. Elég rendhagyó karaktereket alkotott anno a Dio3. Az is hasonló, ahogy odahajol Strife-hoz, mint Azmodan Leah-hoz. Ez nem blamázs, tetszik, várós, tuti vétel (egyelőre).
Ha a sztrádán szembe jönnek veled az autók, nem biztos, hogy mindenki más a hülye.
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.

0 | Aqua Lungers: kincsgyűjtés Nintendón

Akár négyen is küzdhetünk egymás ellen.

pc 0 | The Unexcpected Quest: váratlan stratégia

A Settlers és Warcraft nyomdokain, retró stílusban.

pc,xbox1,ps4 10 | Necromunda: Underhive Wars bejelentés

A Warhammer 40.000 egy ritkán látott területe taktikai RPG formájában.