Kelet felé nyit a THQ Nordic
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. October 22.
Tuesday 07:34


Némileg rendhagyó módon van alkalmunk hírt adni a THQ Nordic-ról, hiszen a legújabb hírek szerint a cég ugyan folytatja az utóbbi években megkezdett terjeszkedését, azonban most nem egy újabb stúdió vagy IP felvásárlásáról van szó. Helyette a cég megalapította a THQ Nordic Japan KK-t, melynek feladata elsősorban terjesztés, valamint PR és marketing feladatok ellátása lesz, a névből könnyedén kitalálható japán régióban.

A THQ Nordic ráadásul nem bízza a véletlenre a dolgot, hiszen a vezetői pozícióval azt a Yuji Katot bízták meg, aki közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az iparban.

"Úgy véljük, az egyetlen igazi mód, hogy valóban felöleljük a japán piacot, ha japán szakemberekből álló csapattal tesszük ezt, és pontosan ez volt a megközelítésünk az új leányvállalattal" - közölte Klemens Kreuzer.

"Szeretném idézni a Persona 3-at: ketten harmóniában felülmúlnak egyet a tökéletességben. A csapatunk felkészült, megtisztelt és teljesen kész, hogy beindítsa a THQ Nordic működését a japán piacon. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy ilyen lehetőséget kaptunk és alig várjuk, hogy a japán közönség számára elhozhassuk a THQ Nordic tartalmait." - tette hozzá Yuji Kato.

[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 12:27 #6
Válasz backstab (#5) üzenetére
Ja... értem. Hát arról is olvastam, hogy mennyire siralmasok ott a demográfiai mutatók... bár kívülről nagyon szimpatikus kultúra és egyszer mindenképpen szeretnék eljutni hozzájuk, ebben a dologban félelmetesen beteg-állatok.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[33] backstab
Oct 22., Tuesday 12:07 #5
Válasz multishoot (#4) üzenetére
A PC-s piac leginkább a randiszimulátorokat és az anime (+hentai...) kalandjátékokat jelenti. Már ha játéknak lehet nevezni valamit, amiben csak az Entert kell nyomogatni.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 11:59 #4
Válasz backstab (#2) üzenetére
PC felé? Na ezt sosem gondoltam volna róluk. A mobil nem meglepő, hisz nem csak náluk prior, bár valamikor olvastam egy olyat, hogy a japánoknál mennek a legjobban a vízálló mobilok, mert még a zuhany alatt is folyamatosan nyomkodják.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[11] frg_dnl
Oct 22., Tuesday 11:40 #3
A Desperados III-at nagyon várom.
[33] backstab
Oct 22., Tuesday 10:22 #2
Válasz multishoot (#1) üzenetére
A múltkor egy angol oldalon olvastam egy JRPG eladásairól, hogy az európai+amerikai eladások túllépték a félmilliót, míg Japánban alig kelt el 20 ezer (!) darab. Változik a japán piac, főleg a mobil és a PC irányába tolódik.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Oct 22., Tuesday 10:05 #1
Ez fura, a címből én azt hittem Kína lesz az irány. Mondjuk az elképzelés szimpatikus, de ér még ennyit a Japán piac? Anno a Microsoft is - papíron - tök jól próbált nyitni a felkelő Nap országa felé, mégis súlyosat bukott, pedig ha visszaemlékeztek, volt idő, mikor Xboxon élte reneszánszát a JRPG műfaj.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

1083 | [Maradj otthon és nyerd meg!] West of Dead (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Ron Pearlman jön, és lekapja az arcodat! West of Dead - PS4!

31 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Adome: belső nézet, parkour, puzzle

Egész érdekes koncepció, spanyolhonból.

pc,xbox1,ps4 11 | [Összefoglaló] Night City Wire #2

xbox1 4 | Xbox Series S: kontrollerünk már van

A fehér kontroller leírásában egyértelműen megnevezik a konzolt.

3 | Capcom: Yoshinori Ono elköszön!

A Street Fighter játékok legendás producere 30 év után távozik.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | Remothered: Broken Porcelain

Ashmann horrorisztikus szállója Halloweenkor újra megnyitja kapuit.