Nioh 2: ismerős ismeretlenek
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. October 18.
Friday 07:22


Ritka alkalmak egyike, amikor a Famitsu magazin azzal kedveskedik, hogy az új híreit azonnal angolra is fordítja (feliratozza) a közönség számára, mi pedig örömmel csapunk le a lehetőségre, hogy ennek kapcsán új részleteket tudjunk meg a Nioh 2-ről.

A fenti videó a játék két karakterét mutatja be, név szerint Nohime és Yoshimoto Imagawa párosát, előbbi pedig ismerős lehet az első rész játékosainak, hiszen ő nem más, mint a jégszívű Yuki-onna. A videó néhány Guardian Spiritre koncentráló információ mellett az ellenfelekről is ejt pár szót, valamint mindezek mellé új képeket is kapunk a jövő év elején érkező második részből.

Friss hírek

788 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

2 | Pünkösdi chill Donkey Konkgékkal

DKC Restoration projekt, fülbevaló hétvégi lazításhoz.

ps4 82 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

10 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

8 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.