Új platformokra költözik a League of Legends
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2019. October 16.
Wednesday 08:37


10 évvel az eredeti megjelenés után új platformokra költözik a Riot Games MOBA játéka, a League of Legends. A csapat nemrég mutatta be a Wild Rift alcímen futó kiadást, mellyel mobilokra, valamint konzolokra hozzák el az átalakított LoL élményt, ami nem egyszerű port lesz, hanem egy alapjaiból újraépített játék, többek között a twin-stick irányítási modell miatt.

A fentin túl a meccsek ideje is lerövidül, a PC-n akár 35-40 perces menetek helyett a Wild Rift nagyjából negyed órás mecsekkel készül.

A platformok tekintetében egyelőre az iOS-t és az Androidot jelölték meg, utóbbin már az előregisztráció is megindult. A konzolok tekintetében a jövő év elején közölnek konkrétumokat.

[14] bilicsi
Oct 20., Sunday 19:25 #11

PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[24] CeXzer
Oct 17., Thursday 9:01 #10
Válasz Dude (#9) üzenetére
Hát ezt mikor annak idején bejelentették, rohantam előrendelni. Amerikai béta óta játszok lol-t, és még csak akkor csalódtam bennük, mikor az egészet eladták a tencentnek, de szerencsére a játékra eddig annak se volt hatása. szal igen, ez nálam nagyon-nagyon ritka, de a nevén kívül más infó nem érdekelt az előrendeléshez.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[51] Dude
Oct 16., Wednesday 20:02 #9
Válasz CeXzer (#8) üzenetére
Az insert az példás. Neked meg is van amúgy? Én sajnos csak 2 missziót próbáltam, de az nagyon tetszett. Egyszer talán beszerzem, de van pár társas előtte a kivánságlistámon. Jövő hónapban rögtön az új Marvel kártyajáték például az FFG-től.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[24] CeXzer
Oct 16., Wednesday 19:41 #8
Válasz Dude (#7) üzenetére
Az valami hihetetlen. Elég masszív gyűjteményem van, de a Mechs vs Minionsnak a cool mini or not játékok is csak a lába nyomát csókolgathatják külcsínben. A csomagolás, ahogy mindennek helye van, amilyen ízlésesen azt megcsinálták, zseniális. Játékmenetben is kifejezetten jó, de arra nem mondom, hogy nem láttam még jobbat. Kinézetre viszont nem. Hasonlót sem.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[51] Dude
Oct 16., Wednesday 17:09 #7
Válasz BruceLee (#4) üzenetére
És még egy remek társasjátékuk is van. A Mechs vs Minions. Tényleg baromi jó és nagyon komoly minőségű komponensekkel rendelkezik. Remélem ezt a vonalat is folytatják majd.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[24] CeXzer
Oct 16., Wednesday 13:51 #6
Válasz backstab (#1) üzenetére
Most is kipróbálhatod, Vainglory is virtuális joyos már meg a másik tencent játék, az arena of valor. Meglepő módon utóbbi jobb telefonon virtuális joyyal, mint switchen igazival.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[33] backstab
Oct 16., Wednesday 13:36 #5
Válasz Insect (#2) üzenetére
Igen, jön, mégpedig crossplatform megoldással: a PC-s accountot össze lehet kapcsolni a mobilossal. Teljes értékű port lesz, nem egy lebutított valami. Ezt is most jelentették be a Riot Pls-en. Megjelenés valamikor 2020-ban.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[10] BruceLee
Oct 16., Wednesday 12:37 #4
Lol mobilra
Tft mobilra
Kártyajáték
FPS
Fighter

Riot gyakorlatilag tolt egy full Blizzardot
Nintendo Network ID: VenMedve | Steam: venmedve92 | http://www.twitch.tv/kashim92 | Youtube channel: TheSzemetes | www.snesot.com
Oct 16., Wednesday 12:15 #3
Válasz backstab (#1) üzenetére
A '125 kattintás/perc' nem inkább érintőképernyő után kiált?
[17] Insect
Oct 16., Wednesday 12:09 #2
Remélem a TfT mód is jön androidra, mert addig kénytelen vagyok DOTA Underlordsozni menet közben
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[33] backstab
Oct 16., Wednesday 11:58 #1
Megeresztek egy bátor jóslatot: most lesz igazán jó a játék! A legnagyobb bajom az eredetivel: ötezer kattintás 40 percen át. A konzolos verzió pont ezt fogja leegyszerűsíteni, pörgősebbé és izgalmasabbá tenni. Annak idején húztam a számat, hogy a Diablo III-at "lebutítják" konzolra, de a kontrolleres irányítás pont, hogy hozzáadott az eredetihez, gyakorlatilag egy új és jobb játék lett belőle. Sőt, egy ismerősömet, aki már 1000 órát tett a PC-s DIII-ba, pár óra alatt sikerült áttéríteni PS4-re, és azóta még kétszer annyit belepakolt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1 | Gamer365 Podcast 2020 június - The Last of Us 2 távSpeciál

Bár felvettük már pár napja, most már elérkezettnek látjuk az időt - valószínű te is a végére értél már a Last of Us 2-nek, ha a játék érdekelt, és rajtatartottad a szemed a megjelenésen. Spoileresen beszélgetünk az idei év egyik legizgalmasabb játékáról.

1018 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SpongeBob SquarePants: BFBB (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SpongyaBob érkezik kettes dagállyal - egy PC kódot sorsolunk ki a játékból!

10 | The Last of Us Part II - innen indulj!

A Last of Us Part II az év talán egyik legjobban várt megjelenése, amelyet hihetetlen várakozás, felfordulás és fogadtatás övezett. Összeszedtük nektek egy helyre a legfontosabb tartalmainkat, ha a játékkal kapcsolatban szeretnél információhoz jutni, vagy a fórumtársakkal kibeszélni a látottakat.

0 | Neversong: rémséges platformer-mixtúra

Szólt a kómaszörny, hogy sohamár.

pc 0 | Horizon Zero Dawn: kompletten PC-re

Augusztusi megjelenés, részletekbe menő trailer.

79 | Drágulnak a játékok a következő generációban?

A 2K közleményéből erre következtethetünk.

7 | Fallout: televíziósorozat készül!

Többek között a Westworld forgatókönyvírója dolgoznak majd rajta.

ps4 0 | Budget Cuts: konzolos megjelenés

A virtuális valóság egyik úttörője végre konzolokra látogat.