Új platformokra költözik a League of Legends
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2019. október 16.
szerda 08:37


10 évvel az eredeti megjelenés után új platformokra költözik a Riot Games MOBA játéka, a League of Legends. A csapat nemrég mutatta be a Wild Rift alcímen futó kiadást, mellyel mobilokra, valamint konzolokra hozzák el az átalakított LoL élményt, ami nem egyszerű port lesz, hanem egy alapjaiból újraépített játék, többek között a twin-stick irányítási modell miatt.

A fentin túl a meccsek ideje is lerövidül, a PC-n akár 35-40 perces menetek helyett a Wild Rift nagyjából negyed órás mecsekkel készül.

A platformok tekintetében egyelőre az iOS-t és az Androidot jelölték meg, utóbbin már az előregisztráció is megindult. A konzolok tekintetében a jövő év elején közölnek konkrétumokat.

[14] bilicsi
okt 20., vasárnap 19:25 #11

PSN: bilicsi77 Xbox: bilicsi77
[24] CeXzer
okt 17., csütörtök 9:01 #10
Válasz Dude (#9) üzenetére
Hát ezt mikor annak idején bejelentették, rohantam előrendelni. Amerikai béta óta játszok lol-t, és még csak akkor csalódtam bennük, mikor az egészet eladták a tencentnek, de szerencsére a játékra eddig annak se volt hatása. szal igen, ez nálam nagyon-nagyon ritka, de a nevén kívül más infó nem érdekelt az előrendeléshez.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[51] Dude
okt 16., szerda 20:02 #9
Válasz CeXzer (#8) üzenetére
Az insert az példás. Neked meg is van amúgy? Én sajnos csak 2 missziót próbáltam, de az nagyon tetszett. Egyszer talán beszerzem, de van pár társas előtte a kivánságlistámon. Jövő hónapban rögtön az új Marvel kártyajáték például az FFG-től.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[24] CeXzer
okt 16., szerda 19:41 #8
Válasz Dude (#7) üzenetére
Az valami hihetetlen. Elég masszív gyűjteményem van, de a Mechs vs Minionsnak a cool mini or not játékok is csak a lába nyomát csókolgathatják külcsínben. A csomagolás, ahogy mindennek helye van, amilyen ízlésesen azt megcsinálták, zseniális. Játékmenetben is kifejezetten jó, de arra nem mondom, hogy nem láttam még jobbat. Kinézetre viszont nem. Hasonlót sem.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[51] Dude
okt 16., szerda 17:09 #7
Válasz BruceLee (#4) üzenetére
És még egy remek társasjátékuk is van. A Mechs vs Minions. Tényleg baromi jó és nagyon komoly minőségű komponensekkel rendelkezik. Remélem ezt a vonalat is folytatják majd.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[24] CeXzer
okt 16., szerda 13:51 #6
Válasz backstab (#1) üzenetére
Most is kipróbálhatod, Vainglory is virtuális joyos már meg a másik tencent játék, az arena of valor. Meglepő módon utóbbi jobb telefonon virtuális joyyal, mint switchen igazival.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[33] backstab
okt 16., szerda 13:36 #5
Válasz Insect (#2) üzenetére
Igen, jön, mégpedig crossplatform megoldással: a PC-s accountot össze lehet kapcsolni a mobilossal. Teljes értékű port lesz, nem egy lebutított valami. Ezt is most jelentették be a Riot Pls-en. Megjelenés valamikor 2020-ban.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[10] BruceLee
okt 16., szerda 12:37 #4
Lol mobilra
Tft mobilra
Kártyajáték
FPS
Fighter

Riot gyakorlatilag tolt egy full Blizzardot
Nintendo Network ID: VenMedve | Steam: venmedve92 | http://www.twitch.tv/kashim92 | Youtube channel: TheSzemetes | www.snesot.com
okt 16., szerda 12:15 #3
Válasz backstab (#1) üzenetére
A '125 kattintás/perc' nem inkább érintőképernyő után kiált?
[17] Insect
okt 16., szerda 12:09 #2
Remélem a TfT mód is jön androidra, mert addig kénytelen vagyok DOTA Underlordsozni menet közben
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
[33] backstab
okt 16., szerda 11:58 #1
Megeresztek egy bátor jóslatot: most lesz igazán jó a játék! A legnagyobb bajom az eredetivel: ötezer kattintás 40 percen át. A konzolos verzió pont ezt fogja leegyszerűsíteni, pörgősebbé és izgalmasabbá tenni. Annak idején húztam a számat, hogy a Diablo III-at "lebutítják" konzolra, de a kontrolleres irányítás pont, hogy hozzáadott az eredetihez, gyakorlatilag egy új és jobb játék lett belőle. Sőt, egy ismerősömet, aki már 1000 órát tett a PC-s DIII-ba, pár óra alatt sikerült áttéríteni PS4-re, és azóta még kétszer annyit belepakolt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 0 | Project Scarlett: teljesítmény az ár felett

Phil Spencer nyilatkozott a konzol kapcsán.

10 | Google Stadia: így alakulnak a játékárak

Halottról jót vagy semmit?

21 | [Bréking] VR-ra jön az új Half Life játék

Mindenki dobjon el mindent, a Valve hivatalos bejelentést tett!

30 | Stadia: bővített kezdés

A Google kicsit variál a nyitókínálat felhozatalán.

9 | Street Fighter V: bajnokok reggelije

Jövőre jön a Champion Edition.