Csúszik a Divinity: Fallen Heroes
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 16.
Wednesday 07:28


Nagyjából fél éve kaptuk a bejelentést, miszerint a Larian Studios a Logic Artists csapatával együttműködve készíti el a Divinitiy sorozat mellékszálát, a FAllen Heroes-t. Akkor a bejelentés mellé a 2019-es évet jelölték meg a megjelenés kapcsán, nemrég azonban arról számolt be a Larian, hogy ezt nem tudják tartani.

"Sajnáljuk a rajongókat, akik izgattotak a Fallen Heroes miatt, amiért előre nem meghatározott ideig kell várniuk, de erősen hisszük, hogy a Fallen Heroes elhozatala a rajongóknak olyan időszakban kellene megtörténjen, ami lehetővé teszi, hogy megfelelően elkészüljön" - olvasható a csapat közleményében, melyből könnyű levonni a következtetést, miszerint a játék befejezéséhez több időre van szükség.

A Larian egyelőre nem jelölt meg új megjelenési dátumot, így jelenleg csak annyi biztos, hogy idén nem számíthatunk a Fallen Heroes-ra.

Oct 16., Wednesday 9:35 #1
Arigatou Insect.
I am such a B.A.
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.

0 | Aqua Lungers: kincsgyűjtés Nintendón

Akár négyen is küzdhetünk egymás ellen.

pc 0 | The Unexcpected Quest: váratlan stratégia

A Settlers és Warcraft nyomdokain, retró stílusban.

pc,xbox1,ps4 10 | Necromunda: Underhive Wars bejelentés

A Warhammer 40.000 egy ritkán látott területe taktikai RPG formájában.