Csúszik a Divinity: Fallen Heroes
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. október 16.
szerda 07:28


Nagyjából fél éve kaptuk a bejelentést, miszerint a Larian Studios a Logic Artists csapatával együttműködve készíti el a Divinitiy sorozat mellékszálát, a FAllen Heroes-t. Akkor a bejelentés mellé a 2019-es évet jelölték meg a megjelenés kapcsán, nemrég azonban arról számolt be a Larian, hogy ezt nem tudják tartani.

"Sajnáljuk a rajongókat, akik izgattotak a Fallen Heroes miatt, amiért előre nem meghatározott ideig kell várniuk, de erősen hisszük, hogy a Fallen Heroes elhozatala a rajongóknak olyan időszakban kellene megtörténjen, ami lehetővé teszi, hogy megfelelően elkészüljön" - olvasható a csapat közleményében, melyből könnyű levonni a következtetést, miszerint a játék befejezéséhez több időre van szükség.

A Larian egyelőre nem jelölt meg új megjelenési dátumot, így jelenleg csak annyi biztos, hogy idén nem számíthatunk a Fallen Heroes-ra.

okt 16., szerda 9:35 #1
Arigatou Insect.
I am such a B.A.
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

8 | Google Stadia: így alakulnak a játékárak

Halottról jót vagy semmit?

18 | [Bréking] VR-ra jön az új Half Life játék

Mindenki dobjon el mindent, a Valve hivatalos bejelentést tett!

30 | Stadia: bővített kezdés

A Google kicsit variál a nyitókínálat felhozatalán.

6 | Street Fighter V: bajnokok reggelije

Jövőre jön a Champion Edition.

3 | Path of Exile hírcsokor

Új kiegészítő, mobilos verzió és második rész.