Halo Infinite: a helyettes távozása
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. October 15.
Tuesday 06:04


Még a nyár folyamán érkezett a hír, miszerint Tim Longo, a Halo Infinite kreatív direktora otthagyta a 343 Industries csapatát és ezzel együtt természetesen a játék fejlesztését is. A Microsoft akkori közleménye szerint Longo távozása mellett egy másik változás is törtét, miszerint Mary Olson kapta meg a kampányért felelős csapat vezetését.

A jelek szerint azonban hamarosan erre a pozícióra is új embert nevezhetnek ki, hiszen nemrég Olson is távozott a 343 Industries-től. A hír kapcsán a stúdió közösségi menedzsere, John Junyszek megosztotta, hogy "nincs kreatív dilemma a stúdión belül és nincsenek intő jelek. Tim szerepe kreatív igazgatóként az volt, hogy segítsen kreatív döntéseket hozni a játék dizájnja és irányvonala kapcsán - legyen az kampány, multiplayer, stb. Mary szerepe, mint producer és később vezető producer, az volt, hogy segítsen a játék elkészütének vezetésében a 2020 végére tervezett megjelenéshez."

Nem a mi tisztünk vészmadárkodni, mindenki maga döntse el, mennyire számít neki intő jelnek két fontos pozícióban lévő fejlesztő távozása.

A Halo Infinite 2020 végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és Project Scarlettre.

[41] Kuresz
Oct 17., Thursday 6:09 #8
Mióta nem a bungie csinálja, számomra nagy csalódás a sorozat. Ez nekem mind intő jel. Kíváncsi leszek a végeredményre...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[27] arpi0912
Oct 16., Wednesday 7:49 #7
Válasz Tom (#3) üzenetére
Valakinek azért a végső minőséget is felügyelnie kell az egész projektre vonatkozóan. Ami valljuk be az Ms-nél sokszor nem magától értetődő még a belső fejlesztéseiknél se.
Oct 15., Tuesday 22:58 #6
Válasz soliduss (#2) üzenetére
Egyetertek. A Bungie fele Halo-hoz soha az életben nem fognak felerni. Halo 4 jó lett, az 5 sztori szempontjából már-már közelített a fos/vicc szinthez....
Oct 15., Tuesday 22:20 #5
Válasz Tom (#3) üzenetére
De tényleg.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Oct 15., Tuesday 20:04 #4
Szívesen...
[26] Tom
Oct 15., Tuesday 15:53 #3
Szerintem kár a vészharangot kongatni. Jövő novemberben jön. Ha jól csinálták, akkor a főbb dolgokat már eldöntötték és most már a masszív tartalom gyártás fázisában vannak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[48] soliduss
Oct 15., Tuesday 11:23 #2
Válasz zaz (#1) üzenetére
Hát az egész HALO kezd egyre mélyebre csúszni. Pedig minden adott lenne... de azt a nyamvadt TV sorozatot se tudják összehozni... a 4 meg az 5. rész sajnos nem ért fel a Bungie hagyatékához.

szivem csücske ez a sorozat... de tényleg vicces ,hogy egy teaseren kívül (ami valjuk be negy egy nagy szám) nem sok mindent láttunk eddig ami bizakodásra adhatna okot. 343 temérdek emberrel és erőforrással dolgozik... a Master Chief edition pc-re hozataláért giga nagy pacsi jár nekik... .a HAlo 2 remastiért is.... de nagyon úgy tűnik, hogy ha valami újat kellene kreálni akkor ott nem megy minden flottul sajna.
[73] zaz
Oct 15., Tuesday 9:10 #1
Ez az egész 343 egy gittegylet.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 36 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

8 | Megjelent a Shantae and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

6 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.