Halo Infinite: a helyettes távozása
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. október 15.
kedd 06:04


Még a nyár folyamán érkezett a hír, miszerint Tim Longo, a Halo Infinite kreatív direktora otthagyta a 343 Industries csapatát és ezzel együtt természetesen a játék fejlesztését is. A Microsoft akkori közleménye szerint Longo távozása mellett egy másik változás is törtét, miszerint Mary Olson kapta meg a kampányért felelős csapat vezetését.

A jelek szerint azonban hamarosan erre a pozícióra is új embert nevezhetnek ki, hiszen nemrég Olson is távozott a 343 Industries-től. A hír kapcsán a stúdió közösségi menedzsere, John Junyszek megosztotta, hogy "nincs kreatív dilemma a stúdión belül és nincsenek intő jelek. Tim szerepe kreatív igazgatóként az volt, hogy segítsen kreatív döntéseket hozni a játék dizájnja és irányvonala kapcsán - legyen az kampány, multiplayer, stb. Mary szerepe, mint producer és később vezető producer, az volt, hogy segítsen a játék elkészütének vezetésében a 2020 végére tervezett megjelenéshez."

Nem a mi tisztünk vészmadárkodni, mindenki maga döntse el, mennyire számít neki intő jelnek két fontos pozícióban lévő fejlesztő távozása.

A Halo Infinite 2020 végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és Project Scarlettre.

[41] Kuresz
okt 17., csütörtök 6:09 #8
Mióta nem a bungie csinálja, számomra nagy csalódás a sorozat. Ez nekem mind intő jel. Kíváncsi leszek a végeredményre...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[27] arpi0912
okt 16., szerda 7:49 #7
Válasz Tom (#3) üzenetére
Valakinek azért a végső minőséget is felügyelnie kell az egész projektre vonatkozóan. Ami valljuk be az Ms-nél sokszor nem magától értetődő még a belső fejlesztéseiknél se.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
okt 15., kedd 22:58 #6
Válasz soliduss (#2) üzenetére
Egyetertek. A Bungie fele Halo-hoz soha az életben nem fognak felerni. Halo 4 jó lett, az 5 sztori szempontjából már-már közelített a fos/vicc szinthez....
okt 15., kedd 22:20 #5
Válasz Tom (#3) üzenetére
De tényleg.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
okt 15., kedd 20:04 #4
Szívesen...
[26] Tom
okt 15., kedd 15:53 #3
Szerintem kár a vészharangot kongatni. Jövő novemberben jön. Ha jól csinálták, akkor a főbb dolgokat már eldöntötték és most már a masszív tartalom gyártás fázisában vannak.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[48] soliduss
okt 15., kedd 11:23 #2
Válasz zaz (#1) üzenetére
Hát az egész HALO kezd egyre mélyebre csúszni. Pedig minden adott lenne... de azt a nyamvadt TV sorozatot se tudják összehozni... a 4 meg az 5. rész sajnos nem ért fel a Bungie hagyatékához.

szivem csücske ez a sorozat... de tényleg vicces ,hogy egy teaseren kívül (ami valjuk be negy egy nagy szám) nem sok mindent láttunk eddig ami bizakodásra adhatna okot. 343 temérdek emberrel és erőforrással dolgozik... a Master Chief edition pc-re hozataláért giga nagy pacsi jár nekik... .a HAlo 2 remastiért is.... de nagyon úgy tűnik, hogy ha valami újat kellene kreálni akkor ott nem megy minden flottul sajna.
[73] zaz
okt 15., kedd 9:10 #1
Ez az egész 343 egy gittegylet.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 1 | The Red Lantern: miért éppen Alaszka?

Mert ott jó kis szánhúzó kalandban lehet részünk.

13 | Star Wars Jedi: Fallen Order - az első pontszámok

Egész szépen szerepel az új SW játék.

6 | [X019] Flight Simulator: itt tart majd a videojátékos grafika 2020-ban

Brutális képsorokkal büntet a Flight Simulator.

1 | [X019] Wasteland 3: megvan a jövő év legjobb RPG-je?

Tavaszi fagyot hoz az inXile játéka.

pc 6 | [X019] Halo Reach: PC-n is bevetésre indulnak a Spártaiak

Még idén befut a Master Chief Collection következő darabja.