Apex Legends: horrorhangulat a pályán
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 15.
Tuesday 05:57


A mai naptól veszi kezdetét az Apex Legends legújabb időszakos elfoglaltsága, a Fight or Fright. Ha nem lenne elég a harmadik szezonnal érkezett újdonságok sora, a játékosok október 15 és november 5 között kipróbálhatják a Shadowfall névre keresztelt módosított Solo módot, ahol a legyőzött játékosok zombiként a még életben maradottak életére törhetnek. Mindezt az éjszakai homályba öltözött Kings Canyonban.

Emellett az event alatt természetesen speciális cuccokat szerezhetnek a játékosok.

Ha pedig ennyi nem elég, a fejlesztők nemrég egy steam keretében jelentették be, hogy a játék edző módja mellett hamarosan egy teljesen felszerelt lőtér is kerül a játékba, ahol az összes elérhető hős képességei is kipróbálhatóak lesznek, a játékban megtalálható összes fegyver és mod mellett.

[33] Crockett
Oct 15., Tuesday 9:13 #1
Jó móka lesz, várom.
XboxLive: Dolumajo
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

12 | Game Pass: túl a tizenötmillión

Fél év alatt is brutálisat nőtt a szolgáltatás előfizetőinek száma.

1 | Doom Eternal: közel a Switch verzió

Marty Stratton nyilatkozott a PAX alatt.

0 | Serious Sam 4: sztori trailer

Megnézzük, hol tanyázik az elveszett frigyláda.

0 | Utolsó trailer: Crash Bandicoot 4

Közeleg az idő egy igazi folytatáshoz.

xbox1 208 | [Bréking] A Microsoft megveszi a Bethesdát