Switch: agytorna januárban
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. október 13.
vasárnap 07:14


Keményen kirángatja a Switch tulajokat az év végi tespedésből a Nintendo, hiszen január 3-án érkezik a Dr Kawashima’s Brain Training. A sorozat Switch-es epizódjában a klasszikus feladványok mellett a Joy-Conokat is kihasználó feladatokra is számíthatunk, amikkel akár mások agytekervényeit is próbára tehetjük.

Az eredményeinket nem csak magunknak tarthatjuk meg, hanem az online ranglistákon is közzétehetjük. A Nintendo ezen felül bajnokságokat is rendezne a World Brain Training Championships keretében, ezek részleteit később ismertetik.

[33] sQr
okt 14., hétfő 8:40 #1
Piszkosul várom. Anno a 3DS is sokat látta a Kawashimás kártyát, biztos vagyok benne, hogy Switchen sem lesz másképp.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Fejlesztői naplón a Streets of Rage 4

Így készül a népszerű sorozat folytatása.

1 | Munchkin: jövő héten jön a játékátirat

Nincs kín, mindjár' kinn a Máncskin'!

1 | Így szeretik a Destiny 2: Shadowkeepet

"Elismerések"-trailert kaptunk a Bungie játékához.

xbox1 3 | [XO19] Bleeding Edge: megjelenési dátum

Szivárognak a dátumok az esti leleplezés előtt?

9 | Google Stadia: kérdések és válaszok

Érdekes részletek derültek ki a streaming platform nyitásáról.