Switch: agytorna januárban
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 13.
Sunday 07:14


Keményen kirángatja a Switch tulajokat az év végi tespedésből a Nintendo, hiszen január 3-án érkezik a Dr Kawashima’s Brain Training. A sorozat Switch-es epizódjában a klasszikus feladványok mellett a Joy-Conokat is kihasználó feladatokra is számíthatunk, amikkel akár mások agytekervényeit is próbára tehetjük.

Az eredményeinket nem csak magunknak tarthatjuk meg, hanem az online ranglistákon is közzétehetjük. A Nintendo ezen felül bajnokságokat is rendezne a World Brain Training Championships keretében, ezek részleteit később ismertetik.

moderator sQr
Oct 14., Monday 8:40 #1
Piszkosul várom. Anno a 3DS is sokat látta a Kawashimás kártyát, biztos vagyok benne, hogy Switchen sem lesz másképp.
Twitter: sequeeer
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

10 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

55 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.