Sötét fellegek a Blizzard felett
Eddig 80 hozzászólás
ne5h
2019. October 11.
Friday 05:51


Aligha fog az elmúlt néhány nap a Blizzard történetek legszebbjei közé bevonulni, köszönhetően egy friss Hearthstone mérkőzés utáni eseményeknek.

Történt ugyanis, hogy a Heartstone Grandmasters szezon egyik múlt hétvégi meccse után a hongkongi Ng "Blitzchung" Wai Chung egy interjúban országa felszabadítása mellett szólalt fel.

A Blizzard pedig a jelek szerint láthatóan nem akart állást foglalni a kijelentés mellett, hovatovább úgy találták, hogy Blitzchung megsértette a hivatalos szabályokat, ezért egy évre azonnali hatállyal felfüggesztették a versenyeken való részvételtől, valamint pénzjutalmát is visszavonták.

A dolog persze nem maradt annyiban, a játékosok nagy többsége egy emberként állt ki Blitzchung mögött, masszívan bojkottálva a Blizzard minden termékét a lehető legtöbb fronton. Ezt persze a részvények is megérezték, melyek lejtmenetet vettek, a Blizzard lépését pedig sokan politikai állásfoglalásnak is tekintik, ami szintén nem várt figyelmet irányított a cégre.

A magas labdát természetesen a konkurencia azonnal lecsapta, az Epic Games nemrég közleményt adott ki, melyben kijelentik, hogy senkit nem fognak eltiltani, mert hangot ad politikai vagy emberi jogi nézeteinek.

"Az Epic egy amerikai cég és én irányítom a részvényeseket. A Tencent egy közel 40%-os részesedéssel rendelkező részvényes és rajta kívül vannak mások is, beleértve dolgozókat és befektetőket. Ez soha nem fog megtörténni az én ellenőrzésem alatt, mint alapító, elnök és a részvényesek irányítója" - közölte Tim Sweeney.

Összesen: 80 [1-50]
1 | 2
[41] ssj4vegita
Oct 16., Wednesday 9:50 #80
Válasz PaulAtreides (#79) üzenetére
Mert a cenzurazott internet az mi? A tiltott nyugati termekek? A totalitarianus kormanyt es eszmeit serto filmek, reklamok? Az, hogy tiltast kap egy HK-i jatekos a felszolalasert az amcsi meg ugyanazert nem? A melyen benyalos nyilatkozatok cegektol a Nagy Elnyomo fele? Az alapveto emberi jogok figyelmen kivul hagyasa, a felelmen alapulo kormanyzas, a munkataborok, tisztogatasok, pontozasok es meg sorolhatnam. Ja igen szabadsagjogokban inferior es inkabb kapitalista, de az eszmek a kommunista ideologiabol gyokereznek. Nem kell ide "youtube celeb" se "szennylap" , olvass barmilyen "szabad" vilagi fuggetlen sajtot, cikket, erdekes, hogy valamiert mindenki ugyanazokat irja... Vagyis annyira nem, mert odaat ilyenhez nem ferhetsz hozza (hivatalosan) nem kell magyarazni miert. Es ha mar az itthoni helyzetet belekeverted gondolom azt is tudod, hogy a Mi Nagy Vezerunk is milyen nagy becsben tartja oket, kovetendo peldakent. De itt a gameren van egy ember, aki szerint az egesz csak LOL. Ismered gondolom a viccet az autopalyarol...
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
Oct 15., Tuesday 23:49 #79
Válasz ssj4vegita (#78) üzenetére
Agymosó cenzúra? Propaganda? Tényleg látszik, hogy lövésed sincs a kinti helyzetről!
A LOL pedig annak szólt, hogy egy Youtube celeb csatornájáról próbálsz informálódni és azzal érvelni.
Én bőrömön éreztem a körülményeket és nem szennylapokból, meg Youtuberól tájékozódom.

Agymosó cenzúra. Igen, persze! Az inkább itt van, a Fidesz nyomja.
[41] ssj4vegita
Oct 15., Tuesday 20:42 #78
Válasz PaulAtreides (#77) üzenetére
LOL Latom ezekszerint jol mukodik az agymoso cenzura es propaganda gepezet.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
Oct 15., Tuesday 19:20 #77
Válasz ssj4vegita (#75) üzenetére
LOL
12 évet Kínában éltem le. Tisztában vagyok a helyzettel, a mindennapos tüntetésekkel...etc. Én nem Youtube-os videók illetve hírportálok szekesztőinek félig-meddig igaz cikkeire alapozom a véleményem.
Oct 14., Monday 23:49 #76
Válasz PaulAtreides (#74) üzenetére
Én sem állítanék mást.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[41] ssj4vegita
Oct 14., Monday 21:14 #75
Válasz PaulAtreides (#70) üzenetére
Nezd vegig es kapsz egy nagyon jo magyarazatot
KATT!
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
Oct 14., Monday 20:29 #74
Válasz theSickness (#73) üzenetére
Ez fordítva is igaz.
Oct 14., Monday 14:39 #73
Válasz PaulAtreides (#72) üzenetére
Nem, arra, ahogyan a nyugatba injekciózott kínai tőkével a kínai szabályok, elvárások, gondolatok is teret nyernek a nyugati piacokon.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Oct 13., Sunday 23:32 #72
Válasz theSickness (#71) üzenetére
Itt elsőként Hongkongra gondolsz?
Oct 13., Sunday 20:35 #71
Válasz PaulAtreides (#70) üzenetére
Mert előbb-utóbb, de kicsit már most is kulturális bekebelezésbe is torkollik.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Oct 13., Sunday 16:52 #70
Úgy látom a kínai tőke az ördögtől való. Fogalmam sincs miért.
[51] Dude
Oct 13., Sunday 16:41 #69
Válasz ssj4vegita (#68) üzenetére
Azt kell mondjam, hogy az NBA példásan kezeli a helyzetet. A Blizzard meg...
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[41] ssj4vegita
Oct 13., Sunday 14:44 #68
Érdemes megemlíteni a protesztet, ami a Blizzconra lett szervezve, a net neutrality protesztet is létrehozó szervezet álltal. Gamers for Freedom név alatt.

Egyébként pedig a CNN és más neves híroldalak is lehozták, hogy az NBA, Apple, Blizzard triójából az utóbbi kezeli legalja módon ezt a botrányt. Itt lehet elolvasni milyen hivatalos nyilatkozatot adott ki J. Allen Brack, the president of Blizzard Entertainment.
KATT!

Érdemes megfigyelni a nyelvezetet: Egyszer sem és semmiért sem kérnek bocsánatot, sőt, oly "kegyesek", szívességet tesznek, "more appropriate" és hasonlók...
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[51] Dude
Oct 13., Sunday 5:36 #67
KATT!
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[10] priest
Oct 12., Saturday 20:12 #66
Válasz ssj4vegita (#51) üzenetére
Hát ez röhej. Nyugaton ezzel még jobban ássa el magát a Blizzard. Nem mintha olyan sok renomoméja lenne még, azt már korábban elherdálták...
Forklifts never die. They're just missing in action.
Oct 12., Saturday 16:28 #65
Válasz Rehynn20 (#63) üzenetére
Szembe állítottam? Mondanám, hogy fejtsd ki, de talán inkább ne.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[24] CeXzer
Oct 12., Saturday 11:31 #64
Válasz Ákos23 (#60) üzenetére
A lol még neccesebb lenne, ha ilyesmi történne, mert a Riot kínai cég. Figyelmeztették is a kommentátorokat, hogy tartózkodjanak a kényes témáktól. Nem jó irányba halad a világ.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[2] Rehynn20
Oct 12., Saturday 10:17 #63
Válasz theSickness (#58) üzenetére
Nem nüánsznyi szarság, hogy egy államot állítasz szembe magáncégekkel. Már csak azért sem, mert pont ez az a whataboutism, amit a kínához hasonló rendszerek előszeretettek alkalmaznak, hogy ha már ők nem tudnak jól kijönni egy helyzetből, akkor mások se tudjanak.
[2] Rehynn20
Oct 12., Saturday 10:14 #62
Válasz igni (#59) üzenetére
Igen, ezért van az, hogy Amerikában pl. most pont az az egyik legjelentősebb liberális platform, hogy megtörjék a nagycéges monopóliumokat.

Szóval jól hangzik, amit írsz, csak nem igaz.
[37] carville
Oct 12., Saturday 10:02 #61
Válasz Ákos23 (#60) üzenetére
Pontosabban az történt, a közvetítőket is felfüggesztették 1 évre, de a közvetítők azt mondták, nem akarnak azután se kommentátorkodni a Blizzardnak.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[11] Ákos23
Oct 12., Saturday 9:55 #60
Válasz theSickness (#55) üzenetére
Ha jól tudom amúgy a közvetítoket is kirugta a Blizzard mert nem csináltak semmit, hagyták, h végig mondja a gyerek. Meg lesz a lol vb es van hőn kongi csapat sokáig kérdéses volt, h egyáltalán kilehet e majd mondani rendesen a nevüket végül arra jutottak, h ez azért mehet. De lehetne sorolni a Google, Apple akik Kína miatt miket meg nem csinálnak, h ott ki tudják adni a terméket, amikor meg nyugaton büntetik őket mindig azzal jönnek, h ilyen olyan szabadság jogok meg hasonló.
[15] igni
Oct 12., Saturday 9:43 #59
Érdekes állatfaj a liberalizmus amiből pénzt lehet csinálni vagy szebbnek/jobbnak tüntet fel mint ami az oké és lehet beszélni róla minden más rossz és tilos.
Switch Friend Code: SW-4131-4448-1527
Oct 12., Saturday 1:30 #58
Válasz Rehynn20 (#57) üzenetére
Leginkább arra gondoltam (és szerintem te nagyon is vágod), hogy van szólásszabadság, de épp az utóbbi időkben nem kicsit kiélesedett és egy lendülettel a ló túloldalára is átesett "politikai korrektség" jegyében nagyon meg kell gondolni, ki mit és hol mond nyilvánosan. És most nem is gyűlöletbeszédről meg ilyenekről beszélek, de ezt asszem más topikokban már átrágtuk.

(szeretném, ha a leírtakból nem a legnüansznyibb szarságon pattognánk már megint, főleg az említett már többszöri átrágás miatt)
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[2] Rehynn20
Oct 12., Saturday 1:05 #57
Válasz theSickness (#55) üzenetére
"ami persze inkább elvi síkon működik, de ez egy másik téma"

Amerikában legálisan van hivatalos, nyíltan náci párt pl. Úgy hívják, hogy "Amerikai Náci Párt".

Ne keverjük "Amerikát" a Blizzarddal.
[2] Rehynn20
Oct 12., Saturday 1:02 #56
Válasz lokolbasz (#49) üzenetére
Köszi, őt kérdeztem.
Oct 12., Saturday 0:31 #55
Azért van valami gyönyörűségesen bizarr bája ennek az egésznek.

A Blizzard amerikai cég, arrafelé meg rettentően büszke mindenki a szólásszabadságra (ami persze inkább elvi síkon működik, de ez egy másik téma), azonban ahogy anyagiakról vannak szó, ez a szép gondolat egy pillanat alatt elenyészik és kőkeményen lecsapnak a szólásszabadsággal élő júzerre. Persze, nem amerikai állampolgárról van szó, de nem is a Blizzard tiszte kéne legyen, hogy pálcát törjön felette. Finoman szólva is képmutató és pitiáner húzás volt.

Mondom ezt úgy, hogy nem igazán tudom eldönteni, mennyire volt illendő vagy odavaló a srác felszólalása. Nem tartom jó dolognak, hogy a hobbinkba is politikát vegyítenek, viszont meg tudom érteni, hogy egy ilyen elkeserítő helyzetben élt a lehetőséggel, mert a reflektorfényben jóval több emberhez jutott el az üzenete.

A poén pedig a végén az, hogy a Blizzard ezzel csak olajat öntött a tűzre, szóval ez eléggé visszafelé sült el számukra.

Azért azt megnézném, hogy a kommunikációért felelős embert előveszik-e a következmények miatt vagy hátba is veregetik, hogy ez még mindig kisebbik rossz, inkább ez, mint Kínával hadakozni és talán hosszabb távon többet veszíteni.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Oct 12., Saturday 0:08 #54
Jól tette a Blizzard, hogy rákoppintott a gamerre szerintem. Az nem az a hely és médium.
Oct 12., Saturday 0:03 #53
Kína nem kommunista ország.
Az életem felét Kínában, Lijiangban éltem le. Bejártam az ország 1/3-t.

Értem én, hogy a nyugat próbálja bekategorizálni Kínát mint kommunista impérium, hiszen ott van a Kínai Kommunista Párt, aki kommunistának vallja magát. Pedig gazdaságát tekintve masszív kapitalista, politikailag inkább elegy, az alaptörvény elismeri a magántulajdont. Szabadságjogok tekintetében inferior, de ettől még nem kommunista.
[33] backstab
Oct 11., Friday 22:56 #52
Még hogy halott ez az oldal, csak téma kell ide, és már pörögnek is a kommentek...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[41] ssj4vegita
Oct 11., Friday 22:20 #51
Azt is nyugodtan kitehetitek (a falra), hogy hogyan kért bocsánatot a Nagy Kínai Népköztársaságtól a Blizz.

KATT!

Nagyon el vannak itt cseszve a prioritások. Aki szerint ez így rendben van az nem élt eleget még kommunizmusban. Meglássuk mit szólnátok ahhoz, ha a ti emberi jogaitokat tipornák.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[13] Guba33
Oct 11., Friday 22:01 #50
Válasz lokolbasz (#49) üzenetére
Most az a szlogenjük,hogy a foci azért jó,mert a pályán mindannyian egyenlőek vagyunk.Ronaldo,Messi,Pogba stb. fociznak együtt fiatalokkal,idősekkel,fiúkkal,lányokkal. Hogy lehetne mindenki egyenlő?Mikor fociznak így együtt az életben egy pályán?Ha ütközöl egy időssel,lánnyal a fizikai adottságok miatt elég nagy a sérülésveszély,nem véletlen van külön ifjúsági,felnőtt,senior bajnokságok,külön nőknek és férfiaknak.Akkor ilyen erővel a kézilabda,sakk,kosárlabda vagy bármelyik sport is azért jó,,mert egyenlőek vagyunk.35 éve nézek focit,de eddig nem tűnt fel,hogy ezért jó.Ellehet menni focipályákra és meglehet nézni,hogy mennyi helyen játszanak 18 évesek 70 évesekkel.20 éve nevettünk azokon a Térítőkön,akik becsöngettek,és hirdették,hogy eljön az Ország,amiben majd a zebra,az oroszlán,az ember,stb. egy réten ülve együtt játszanak.Arról nem volt szó,hogy az oroszlánt hogy veszik rá,hogy ne támadjon,ki fog dolgozni,stb. ilyen apróságok nem számítanak majd...Kezdem így érezni megint magam.Hirdetik a fair playt,közben az összes VB után csontvázak esnek ki,mert kiderül,hogy épp akár a Dél-Afrikai,az Orosz,a Katari VB rendezés előtti szavazáson mennyi bizottsági tagot fizettek le,hogy jó helyre tegye a voksát.Ha van pénzed lobbyra,a tagok zsebébe pénzt tenni,rendezel VB-t,ha nincs,akkor ennyi.Ez a Fifa fair play.Az euŕópai bajnokságokba gazdasági fair playt hirdettek,de még sem valósul meg semmi hasonló mint az amerikai sportokban,hogy pl. fizetési sapka,és kb. azonos szintű csapatok játszanak egymás ellen.Itt kibulizák a gazdagok ezt is valahogy,ha van pénz veszel egy rakat sztárt,ha nincs így jártál,ez az UEFA fair play.Néha v.kit kicsit megbüntikéznek,de ennyi.Ugyanez van a Forma 1-ben is kb. ha gazdag istálló vagy,beleszólhatsz a szabályokba.Küzdenek a rasszizmus ellen?Ha egy gyengébb sportdiplomáciával rendelkező ország meccsén kifütyülik a másik ország himnuszát büntetés,stadion bezárás.de pl. Olaszba rendszeresen huhognak a színesbőrű játekosnál,mit mond az UEFA,ez a nemzeti szövetségre tartozik,de nem merik kizárni őket az európai kupákból,mert az gazdasági veszteség lenne.Ki kellene vágni őket,de a pénz beszél.Elkülönölve élnek a vezetők a váraikban és megmondják,te hogy gondolkozz.De az élet minden területén ez van,küzdenek a prostitúció és a kábszer,meg a családon belüli erőszak ellen...Közben meg az urak bulijainak alapköve a hölgyek és a kóla,otthon meg még esetleg meg is pühölik az asszonykát.A legfontosabb törvényhozóknál látni,munka közben dűlöngélő(isiászos) magukról alig tudó embereket.Az oroszok foglalgatnak,van egy kis szankció,majd kuss.Mindenről a pénz dönt,a többi mese habbal.Amelyik bűnözőnek van sztárügyvédje nem megy be,a piti meg megy szépen befele.Na ilyeneknek semmilyen erkölcsi alapjuk nincs megmondani más,hogy gondolkozzon.Nyomhatják orrba szájba,úgyis az számít,amit otthonról hoztam, a lelkiismeret amire otthon neveltek,ezt max. ignorálom.Ezért nem szeretem,ha politika keveredik a 2 kedvenc hobbimba a sportba és videojátékba,legalább már itt ne,van annyi fórum erre.Ilyen erővel akkor a tibetitől kezdve,a fél világ e-sportolói arról szónokolhatnának,hogy náluk épp mi a nyűg.Bocs,ha hosszú voltam!☺
[4] lokolbasz
Oct 11., Friday 20:19 #49
Válasz Rehynn20 (#44) üzenetére
Nem azt mondta, hogy azért nem nézi, mert korrupt szar mindkettő. Valószínűleg az az oka, hogy ez az "érzékenyítés" is egy irritáló dolog, ahol a gonosz, buta fehér embernek meg kell tanítani, hogy hogyan kell viselkedni, kit kell szeretni. Az mellékes, hogy mindemellett még álszentek is.
[51] Dude
Oct 11., Friday 17:20 #48
Válasz Ákos23 (#46) üzenetére
Ez a hivatalos:"NBA Commissioner Adam Silver has made it clear he will not apologise for Mr Morey's tweet , citing the American league's values of "equality, respect and freedom of expression".

Ez a hivatalos NBA közlemény:"
"We recognize that the views expressed by Houston Rockets general manager Daryl Morey have deeply offended many of our friends and fans in China, which is regrettable. While Daryl has made it clear that his tweet does not represent the Rockets or the NBA, the values of the league support individuals' educating themselves and sharing their views on matters important to them. We have great respect for the history and culture of China and hope that sports and the NBA can be used as a unifying force to bridge cultural divides and bring people together."

És ez a liga vezetőjének Adam Silvernek a nyilatkozata: "There is no doubt, the economic impact is already clear," Silver said. "There have already been fairly dramatic consequences from that tweet, and I have read some of the media suggesting that we are not supporting Daryl Morey, but in fact we have."
Az utolsó mondatnak lesznek következményei Kína felől, amit a liga tudomásul vesz.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[22] Shifty Fox
Oct 11., Friday 16:56 #47
Válasz Rehynn20 (#35) üzenetére
És a Függetlenség Napja 2-nem egyik sem kötheti be még a cipőjét sem.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[11] Ákos23
Oct 11., Friday 16:51 #46
Válasz Dude (#45) üzenetére
Pl a csapat tulaja is elhatarolodott tőle, az nba elnöke meg pl bocsánatot kért, persze igen azt is mondta, h szólásszabadsag stb, de azért elég sokan kiakadtak ottkint rájuk, h alapból minek kell megmagyarazni Kínanak, h bocs nálunk mindenkinek saját véleménye van. Persze nem akar piacot veszteni, de ebből már jól nem jönnek, vagy tesznek vmi közös nyilatkozatot Kína felé, h vegyék vissza, ugye most Kína egyáltalán nem játszik semmilyen nba meccset, de igy otthon lesz nekik kellemetlen vagy fordítva, de akkor még bukjak Kínát. Ezért írtam, h ebből már jól nem jönnek ki.
[51] Dude
Oct 11., Friday 16:39 #45
Válasz Ákos23 (#43) üzenetére
Nem értem mivel csicskul be? Épp azért szedik le Kínában a plakátokat, mert Adam Silver (a liga) kiállt a Rockets tulajdonosa mellett, hogy azt mond amit akar, amikor Hong Kong mellett szólalt fel Twitteren. Nyilván nem akarnak piacot veszíteni, és nem akarják tovább rontani a helyzetet. CNN-es komment ugye.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[2] Rehynn20
Oct 11., Friday 16:38 #44
Válasz Guba33 (#40) üzenetére
Ha nem lenne korrupt az UEFA és a FIFA, akkor néznéd meccsek előtt az érzékenyítést?
[11] Ákos23
Oct 11., Friday 16:33 #43
Válasz Dude (#42) üzenetére
Azért vicces, h trump arról beszél, h bedonti Kínát, ha nem táncol uhx ahogy akarja azt az egyik nemzeti sportuk csicskul be éppen Kínanak. Mondjuk ebből ott meg komoly balhé lesz, nem szenátor, politikus stb szállt bele az nba-be, ebből ők már nrm jönnek ki jól.
[51] Dude
Oct 11., Friday 16:25 #42
Válasz kiső (#10) üzenetére
Ja csak az NBA kiállt a tulaj mellett a szólás szabadságra hivatkozva és emiatt jött a kínai retorzió. Egy jó 20-30%-ot buknak az elemzők szerint ezzel a bevételből.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[11] Ákos23
Oct 11., Friday 16:24 #41
Válasz Charun (#31) üzenetére
Egyszerű, szavazzon HK, h mit akar ja az nem teszik Kínanak mert esetleg el szakad? De en azon vagyok, h ugyanúgy Katalónia, skótok stb ugyanúgy hadd döntsék el mit akarnak azért mert 500-1000 eve akkor vki elfoglalt őket nem jelenti, h ők is ezt akarják. Amúgy meg azért kell mindenhol beszélni róla, mert ha hagyjuk az lesz mint Ukrajnaval, ott is mindenki, h mondta es lett belőle vmi? Az a gáz, h a nagy hatalmak azt csinálnak amit akarnak az eu meg alapból gyenge, hülye. Törökök is biztos megilyedtek a nyilatkozattol.
[13] Guba33
Oct 11., Friday 16:15 #40
Válasz Lampec (#9) üzenetére
+ 1
Már egy Bajnokok Ligája focimeccsre sem kapcsolok,csak ha már megy a meccs,hogy ne kelljen megnézni előtte kötelező jelleggel a fair playről,egyenlőségről szóló érzékenyítést,miközben az UEFA és FIFA a korrupció mintapéldája.😂
[3] Wakka
Oct 11., Friday 14:04 #39
bárcsak a politikusokat, rezsimeket, stb kérnék legalább negyed ennyire számon mint ezt a csávót a "szabályok megszegéséért"...
[2] Rehynn20
Oct 11., Friday 13:22 #38
Válasz CeXzer (#36) üzenetére
Ja, persze, azok szerintem sem voltak komolyan gondolva.
Oct 11., Friday 13:13 #37
Válasz CeXzer (#36) üzenetére
+1

Remélem, hogy csak vicceltek.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[24] CeXzer
Oct 11., Friday 12:56 #36
Válasz Rehynn20 (#35) üzenetére
A monkra a diabloban, vagy a pandaren kiegészítőre WoWban. A világ egyik érdekes kultúrája, azért ne vicceljünk már. Pandaren brewmaster volt már a Warcraft 3-ban is, most nehogy már komolyan elkezdjük ezt, hogy már akkor is Kína szekerét tolta a Blizzard. Szal gondolom a 7-es és a 8-as hozzászólás viccelődés volt.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[2] Rehynn20
Oct 11., Friday 12:49 #35
Válasz CeXzer (#33) üzenetére
KATT!

Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz az "ezekkel" alatt, de a kínaiak valóban _nagyon_ alaposak és agresszívak, ha soft power nyomulásról van szó.
[10] priest
Oct 11., Friday 12:48 #34
Vajon a hamarosan következő Blizzconon mernek majd Q&A session-t csinálni?
Forklifts never die. They're just missing in action.
[24] CeXzer
Oct 11., Friday 12:38 #33
Válasz Captain Vrungel (#8) üzenetére
Sőt, az milyen durva már, mikor a mátrixban azt mondja, hogy 'I know kung-fu', nem? Duuurva! És hallod, ez még régebbi, mert az alámondásos vhs-ek készítői már 30 éve Jackie Channel fertőzték a fiatalok agyát!

(Ugye ti is csak vicceltetek ezekkel?!)
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[57] renz
Oct 11., Friday 12:38 #32
Válasz Charun (#31) üzenetére
Persze. Meg ott a Hugo Boss, a VW és még megannyi más név. #lóvéislóvé
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[8] Charun
Oct 11., Friday 12:20 #31
Válasz renz (#30) üzenetére
Meg. De a Coca Cola Náci Németország összeborulás közismert. Lásd: Fanta. Így kicsit szemléletesebb!
Live:MaGor72HUN PSN:MaGor72HUN
Összesen: 80 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

10 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

53 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.