Enchanted Portals: Cuphead után szabadon
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. October 10.
Thursday 11:57


A Studio MDHR run and gun alkotása, a Cuphead nem csak a kritikusok körében aratott sikereket, de a játékosok is nagy számban szavaztak bizalmat neki. A Cuphead egyedi, retro látványvilága a jelek szerint másokat is megihletett, hiszen a Xixo Games Studio friss fejlesztése, az Enchanted Portals szemmel láthatóan hasonló dizájnra tette le a voksát.

Az első trailert elnézve azonban a hasonlóság több, mint szembeötlő, hiszen nem pusztán a látványvilág, de a játékmenet is kiköpött mása a Cupheadnek. Ez pedig sok játékosnál kiverte a biztosítékot, azt állítva, hogy a Xixo Games Studio nem pusztán ihletet merített a Cupheadtől, hanem egy az egyben le is másolta.

"Igen, a Cuphead egyértelműen óriási inspiráció volt a játék számára. Hatalmas rajongók vagyunk és valami hasonlót akartunk alkotni, de mindenképpen tisztelve és csodálva az eredetit. Felkészültünk némi visszacsapásra, de a trailer egyértelműen több emberhez jutott el, mint remélhettük volna és minden gyűlölet és negativitás, ami felénk érkezik, kétségtelenül nagy hatással van ránk" - közölte Gemma, a csapat művésze és zeneszerzője.

Az Enchanted Portals Kickstarter kampánya október végén indul, kíváncsian várjuk, hogy a negatív visszhang ellenére képes lesz-e a megvalósításhoz szükséges pénz összegyűjtésére.

Oct 15., Tuesday 21:24 #6
Valóban erős koppintás, de majd a HC Cuphead rajongók eldöntik, hogy ez mennyire lesz jó. Az viszont látható, hogy ez se lesz egy sétagalopp platformer.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Oct 11., Friday 8:05 #5
a két új hős kidolgozottsága vérgagyi kb ugy néznek ki mintha paintbrushal rajzolták volna őket windows 3.11-en.
[3] Wakka
Oct 10., Thursday 21:42 #4
elég felemás grafikailag. vannak tisztességesen kinéző részek benne, de többnyire inkább csak béna és műanyag hatású, főleg az inspirációs forráshoz képest.
maga a gameplay meg tényleg rohadtul arcátlan nyúlás. inkább az igényességet kellett volna leutánozni nem pedig az alapanyagot bénán zsírpapírra átrajzolni...
[16] skiz0
Oct 10., Thursday 20:08 #3
én se gondolnám, hogy erre szükség lenne... ha még nem létezne a Cuphead, akkor oké, de így...
PSN: mucsacso
[10] n000rbi
Oct 10., Thursday 17:03 #2
Válasz mcmacko (#1) üzenetére
... és még borzasztó gagyi is.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Oct 10., Thursday 17:00 #1
Shameless koppintás.
"This is our time to medicate..."
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

18 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.