The Division 2: védelmi megbízások
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. október 10.
csütörtök 10:29


Nagyobbfajta bővülésben részesül a jövő héten a The Division 2, hiszen befut a második kiegészítője, az Episode 2 - Pentagon: The Last Castle. Ebben 2 új küldetést, egy új specializációt, valamint 2 új megbízást kapnak a játékosok. Az új történeti szál a Pentagonba viszi az ügynököket, akiknek egy bioreaktort kell megszerezniük. A Technician specializáció a P-017 Launcher mellett a Maxim 9 kézifegyvert használhatja.

Az Episode 2 október 15-től lesz elérhető a Year 1 Pass tulajdonosainak, a többi játékos számára egy héttel később, október 22-én élesedik.

[39] Hunk2
okt 10., csütörtök 18:07 #1
Lesz ilyen próbáld ki hétvége is.
"Élni és élni hagyni"
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.