The Division 2: védelmi megbízások
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. October 10.
Thursday 10:29


Nagyobbfajta bővülésben részesül a jövő héten a The Division 2, hiszen befut a második kiegészítője, az Episode 2 - Pentagon: The Last Castle. Ebben 2 új küldetést, egy új specializációt, valamint 2 új megbízást kapnak a játékosok. Az új történeti szál a Pentagonba viszi az ügynököket, akiknek egy bioreaktort kell megszerezniük. A Technician specializáció a P-017 Launcher mellett a Maxim 9 kézifegyvert használhatja.

Az Episode 2 október 15-től lesz elérhető a Year 1 Pass tulajdonosainak, a többi játékos számára egy héttel később, október 22-én élesedik.

[39] Hunk2
Oct 10., Thursday 18:07 #1
Lesz ilyen próbáld ki hétvége is.
"Élni és élni hagyni"
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

8 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

17 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.