Outer Wilds: PS4-re is jön az űridőhurok
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. October 09.
Wednesday 11:39


Jövő héten, 15-én megjelenik az időhurkot mini-univerzum felderítéssel keverő, tesztlaborunk foglaltsága miatt a kritikáink közül eddig kimaradó Outer Wilds. A PC-n és XO-n elérhető játék 20 percenként reseteli a saját kozmoszát, így egyfajta sci-fi "idétlen időkig" koncepció segítségével kell megoldanunk a játék központi kalamajkáját. Drámai zene megszólal: így kell megmentenünk a közelgő szupernóva elől a kis galaxist.

Oct 10., Thursday 10:11 #4
Válasz sQr (#1) üzenetére
Beleraktam vagy két órát és én sem értettem, mitől jobb ez a rengeteg hasonszőrű produktumnál. Mondjuk csak a visszajelzések miatt próbáltam, nem az én stílusom.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] arpi0912
Oct 10., Thursday 9:08 #3
Ezt és az Outer Worlds-öt mindig keverem, szerencsétlen névválasztás mindkettőnek. Mondjuk egy valamiben közösek, számomra mindkettő érdektelen.
[73] zaz
Oct 10., Thursday 7:50 #2
Válasz sQr (#1) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
moderator sQr
Oct 09., Wednesday 22:27 #1
Idén egy kezemen megtudom számolni hány játékot engedtem el komolyabb próba után. De bő egy órát követően sem láttam meg a zsenialitást az Outer Wilds-ban. Birizgálja a fantáziám, ezért lehet, hogy még adok neki időt...
Twitter: sequeeer
Friss hírek

792 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

pc,xbox1,ps4 0 | Cyberpunk 2077: elcsúsztatták a bemutatót

A CD Project RED csapata két héttel később lép a virtuális színpadra.

wiiu 1 | Pokemon: The Isle of Armor megjelenés

A Sword és Shield változatok első nagy kiegészítője már a horizonton.

pc 1 | Total War Saga: TROY megjelenés

A történelmi hitelesség és varázslatos mitológia határán.

pc 0 | Utolsó trailer: Valorant

A League of Legends alkotóinak 5v5 kompetitív lövöldéje.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | [Kickstarter figyelő] Curse of the Sea Rats

Ratoidvánia, avagy a tengeri patkányok kézzel rajzolt kalandja.