Outer Wilds: PS4-re is jön az űridőhurok
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. október 09.
szerda 11:39


Jövő héten, 15-én megjelenik az időhurkot mini-univerzum felderítéssel keverő, tesztlaborunk foglaltsága miatt a kritikáink közül eddig kimaradó Outer Wilds. A PC-n és XO-n elérhető játék 20 percenként reseteli a saját kozmoszát, így egyfajta sci-fi "idétlen időkig" koncepció segítségével kell megoldanunk a játék központi kalamajkáját. Drámai zene megszólal: így kell megmentenünk a közelgő szupernóva elől a kis galaxist.

okt 10., csütörtök 10:11 #4
Válasz sQr (#1) üzenetére
Beleraktam vagy két órát és én sem értettem, mitől jobb ez a rengeteg hasonszőrű produktumnál. Mondjuk csak a visszajelzések miatt próbáltam, nem az én stílusom.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] arpi0912
okt 10., csütörtök 9:08 #3
Ezt és az Outer Worlds-öt mindig keverem, szerencsétlen névválasztás mindkettőnek. Mondjuk egy valamiben közösek, számomra mindkettő érdektelen.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[73] zaz
okt 10., csütörtök 7:50 #2
Válasz sQr (#1) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[33] sQr
okt 09., szerda 22:27 #1
Idén egy kezemen megtudom számolni hány játékot engedtem el komolyabb próba után. De bő egy órát követően sem láttam meg a zsenialitást az Outer Wilds-ban. Birizgálja a fantáziám, ezért lehet, hogy még adok neki időt...
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.