Outer Wilds: PS4-re is jön az űridőhurok
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2019. October 09.
Wednesday 11:39


Jövő héten, 15-én megjelenik az időhurkot mini-univerzum felderítéssel keverő, tesztlaborunk foglaltsága miatt a kritikáink közül eddig kimaradó Outer Wilds. A PC-n és XO-n elérhető játék 20 percenként reseteli a saját kozmoszát, így egyfajta sci-fi "idétlen időkig" koncepció segítségével kell megoldanunk a játék központi kalamajkáját. Drámai zene megszólal: így kell megmentenünk a közelgő szupernóva elől a kis galaxist.

Oct 10., Thursday 10:11 #4
Válasz sQr (#1) üzenetére
Beleraktam vagy két órát és én sem értettem, mitől jobb ez a rengeteg hasonszőrű produktumnál. Mondjuk csak a visszajelzések miatt próbáltam, nem az én stílusom.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[27] arpi0912
Oct 10., Thursday 9:08 #3
Ezt és az Outer Worlds-öt mindig keverem, szerencsétlen névválasztás mindkettőnek. Mondjuk egy valamiben közösek, számomra mindkettő érdektelen.
[73] zaz
Oct 10., Thursday 7:50 #2
Válasz sQr (#1) üzenetére
+1
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
moderator sQr
Oct 09., Wednesday 22:27 #1
Idén egy kezemen megtudom számolni hány játékot engedtem el komolyabb próba után. De bő egy órát követően sem láttam meg a zsenialitást az Outer Wilds-ban. Birizgálja a fantáziám, ezért lehet, hogy még adok neki időt...
Twitter: sequeeer
Friss hírek

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Cat Quest 2 (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Macskavilág ez kérem, három Cat Quest 2 érkezik az ablakpárkányra!

1 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

0 | ITCH.IO: küzdelem az egyenlőtlenség ellen

5 Dollárért közel 750 játék - a pénz pedig jótékonyságra megy.

1 | [Pletyka365] FromSoftware remasterek

Új köntösben térhet vissza a Bloodborne és a Demon's Souls.

12 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!