Apex Legends: éjszakai riogatás
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. October 08.
Tuesday 09:47


A második szezon óta meglehetősen tartalmas elfoglaltságot biztosít a Respawn az Apex Legends játékosoknak, hiszen egymást követik a különböző, rövid ideig elérhető események a játékon belül. A Battle Charge szezon alatt többször is alakítottak a pályán, miközben új játékmódokkal is kísérleteztek.

A jelek szerint ez a Meltdown alatt sem lesz másként, hiszen hamarosan kezdődik a legújabb event, a Fight or Fright. A halloweeni tematikájú esemény a Kings Canyonba viszi vissza a játékosokat, azonban ezúttal éjszakai összecsapásokra készülhetünk. Nem ez lesz az egyetlen újdonság, hiszen a Shadowfall játékmód képében egy átalakított Solo variánst kapunk. Ebben 35 játékos küzd egymás ellen, azonban több csavarral is készül nekünk a Respawn.

A legyőzött játékosok nem esnek ki a játékból, hanem zombiként a többi játékos életére törnek. A zombik nem használhatnak fegyvert vagy képességet, cserébe megnövelt gyorsasággal és ugrással rendelkeznek, az ütésük pedig halálos. A zombivá vált játékosok bármennyire alkalommal újjáéledhetnek egy körön belül. A számuk addig növekszik, amíg 10 túlélő nem marad, akiknek együtt kell eljutniuk egy kivonási területre.

A Fight or Fright október 15-től november 5-ig tart, az event alatt pedig ezúttal is begyűjthetünk speciális kinézeteket, amiket ezúttal már direkt vásárlással vagy legyártással is megszerezhetünk.

[48] soliduss
Oct 09., Wednesday 9:54 #8
Válasz ne5h (#7) üzenetére
csekkoltam... hát ez elég meggyőző volt számomra.
Oct 08., Tuesday 13:43 #7
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Még szeptember elején kerültek elő ezek a pletykák: KATT!

Nem biztos, hogy lesz ezekből bármi, bár Crypto kapcsán is igaznak bizonyult az összes korábbi szivárgás, szóval lehet reménykedni.
I am such a B.A.
[1] Johann
Oct 08., Tuesday 13:30 #6
Válasz soliduss (#2) üzenetére
Én is megnéztem mindegyik stílusbeli alkotást. Kb ugyanaz a véleményünk, ez a fortnite olyan nekem mint amikor reggeltől estig gumicukrot kellene ennem a pubgban meg semmi erdekeset nem talaltam. Az Apex pont jó sebességű, könnyen megtanulható nem kötelez a folyamatos fizetgetesekre és van stílusa. Annyi baj van, hogy ritkán találkozik az ember magyarokkal, random playerkent sok meccset mar az elején elvesztunk a sok bal...z miatt akik azonnal ugranak .
Simax - Jackal - Johann
[48] soliduss
Oct 08., Tuesday 13:28 #5
Válasz ne5h (#3) üzenetére
.... ne szopass.... ha ez tényleg meglépik dobok nekik egy kis zsetont a battle passra
[33] Crockett
Oct 08., Tuesday 13:05 #4
Nagyon jól hangzik. Ebben a szezonban megvettem a Battle Passt is, mert nagyon bejön ez a játék.
XboxLive: Dolumajo
Oct 08., Tuesday 12:28 #3
Válasz soliduss (#2) üzenetére
És ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor számíthatunk PvE módra is küldetésekkel, lehívható titánokal és sok minden mással. A végén, az évek alatt tényleg lehet ebből még Titanfall 3 is.
I am such a B.A.
[48] soliduss
Oct 08., Tuesday 12:23 #2
Válasz Johann (#1) üzenetére
Muszály nekik.... ők tartják életben a EA-t

...számomra az egyik legjobb battleroyal móka... Fortnitehoz öreg vagyok.... Pubg nem adnék pénzt soha (kiléptek már az alpha kódból?)... de ezt a titanfall alapokra épített apexet nagyon eltalálták.
[1] Johann
Oct 08., Tuesday 12:10 #1
Na ezt tutira kipróbálom Halo zombimodra emlékeztet Nekem tetszik, hogy folyamatosan foglalkoznak a játékkal meg alakítják .
Simax - Jackal - Johann
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

1 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

4 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

14 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.

pc,xbox1,ps4 6 | THPS 1+2: Chad Muska beköszön!

Folytatódik a nagy öregek interjúsorozata a szeptemberi megjelenés előtt.