Apex Legends: éjszakai riogatás
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. október 08.
kedd 09:47


A második szezon óta meglehetősen tartalmas elfoglaltságot biztosít a Respawn az Apex Legends játékosoknak, hiszen egymást követik a különböző, rövid ideig elérhető események a játékon belül. A Battle Charge szezon alatt többször is alakítottak a pályán, miközben új játékmódokkal is kísérleteztek.

A jelek szerint ez a Meltdown alatt sem lesz másként, hiszen hamarosan kezdődik a legújabb event, a Fight or Fright. A halloweeni tematikájú esemény a Kings Canyonba viszi vissza a játékosokat, azonban ezúttal éjszakai összecsapásokra készülhetünk. Nem ez lesz az egyetlen újdonság, hiszen a Shadowfall játékmód képében egy átalakított Solo variánst kapunk. Ebben 35 játékos küzd egymás ellen, azonban több csavarral is készül nekünk a Respawn.

A legyőzött játékosok nem esnek ki a játékból, hanem zombiként a többi játékos életére törnek. A zombik nem használhatnak fegyvert vagy képességet, cserébe megnövelt gyorsasággal és ugrással rendelkeznek, az ütésük pedig halálos. A zombivá vált játékosok bármennyire alkalommal újjáéledhetnek egy körön belül. A számuk addig növekszik, amíg 10 túlélő nem marad, akiknek együtt kell eljutniuk egy kivonási területre.

A Fight or Fright október 15-től november 5-ig tart, az event alatt pedig ezúttal is begyűjthetünk speciális kinézeteket, amiket ezúttal már direkt vásárlással vagy legyártással is megszerezhetünk.

[48] soliduss
okt 09., szerda 9:54 #8
Válasz ne5h (#7) üzenetére
csekkoltam... hát ez elég meggyőző volt számomra.
okt 08., kedd 13:43 #7
Válasz soliduss (#5) üzenetére
Még szeptember elején kerültek elő ezek a pletykák: KATT!

Nem biztos, hogy lesz ezekből bármi, bár Crypto kapcsán is igaznak bizonyult az összes korábbi szivárgás, szóval lehet reménykedni.
I am such a B.A.
[1] Johann
okt 08., kedd 13:30 #6
Válasz soliduss (#2) üzenetére
Én is megnéztem mindegyik stílusbeli alkotást. Kb ugyanaz a véleményünk, ez a fortnite olyan nekem mint amikor reggeltől estig gumicukrot kellene ennem a pubgban meg semmi erdekeset nem talaltam. Az Apex pont jó sebességű, könnyen megtanulható nem kötelez a folyamatos fizetgetesekre és van stílusa. Annyi baj van, hogy ritkán találkozik az ember magyarokkal, random playerkent sok meccset mar az elején elvesztunk a sok bal...z miatt akik azonnal ugranak .
Simax - Jackal - Johann
[48] soliduss
okt 08., kedd 13:28 #5
Válasz ne5h (#3) üzenetére
.... ne szopass.... ha ez tényleg meglépik dobok nekik egy kis zsetont a battle passra
[33] Crockett
okt 08., kedd 13:05 #4
Nagyon jól hangzik. Ebben a szezonban megvettem a Battle Passt is, mert nagyon bejön ez a játék.
"A második az első vesztes"
okt 08., kedd 12:28 #3
Válasz soliduss (#2) üzenetére
És ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor számíthatunk PvE módra is küldetésekkel, lehívható titánokal és sok minden mással. A végén, az évek alatt tényleg lehet ebből még Titanfall 3 is.
I am such a B.A.
[48] soliduss
okt 08., kedd 12:23 #2
Válasz Johann (#1) üzenetére
Muszály nekik.... ők tartják életben a EA-t

...számomra az egyik legjobb battleroyal móka... Fortnitehoz öreg vagyok.... Pubg nem adnék pénzt soha (kiléptek már az alpha kódból?)... de ezt a titanfall alapokra épített apexet nagyon eltalálták.
[1] Johann
okt 08., kedd 12:10 #1
Na ezt tutira kipróbálom Halo zombimodra emlékeztet Nekem tetszik, hogy folyamatosan foglalkoznak a játékkal meg alakítják .
Simax - Jackal - Johann
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.