Indie kerekasztal beszélgetés a Vaultban
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. October 07.
Monday 21:22


Érdekes kis kerekasztal beszélgetésnek lehettek szem és fültanúi, 2019. 10. 08-án este 18.00-tól a Vault 51-ben, ahol Indie Gamedev Kerekasztal címen a hazai független fejlesztőkkel folyik majd vezetett diskurzus.

Lássuk csak mit mondanak erről a szervezők?

Egy jó hangulatú kerekasztal beszélgetésre invitálunk titeket, ahová elhívtunk két hazai független játékfejlesztő csapatot!

Vendégünk lesz a PirateGames, akik egy új, kocka alakú, LED paneles hardvert fejlesztenek, amivel végigturnézták Los Angelest és Kölnt is.

Szintén vendégünk lesz a The Wild Gentlemen csapat, akiknek a Chicken Police című, noir detective játék van a tarsolyukban!


A fejlesztők mellett az Indexes Stökivel, a Dice&Sorcery főszerkesztő Balázs Attilával, és persze velünk is összefuthattok az eseményen.

Az esemény linkje, ahonnan bővebben is tájékozódhattok: KATT!

Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

1 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

4 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

9 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.

pc,xbox1,ps4 4 | THPS 1+2: Chad Muska beköszön!

Folytatódik a nagy öregek interjúsorozata a szeptemberi megjelenés előtt.