Indie kerekasztal beszélgetés a Vaultban
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. október 07.
hétfő 21:22


Érdekes kis kerekasztal beszélgetésnek lehettek szem és fültanúi, 2019. 10. 08-án este 18.00-tól a Vault 51-ben, ahol Indie Gamedev Kerekasztal címen a hazai független fejlesztőkkel folyik majd vezetett diskurzus.

Lássuk csak mit mondanak erről a szervezők?

Egy jó hangulatú kerekasztal beszélgetésre invitálunk titeket, ahová elhívtunk két hazai független játékfejlesztő csapatot!

Vendégünk lesz a PirateGames, akik egy új, kocka alakú, LED paneles hardvert fejlesztenek, amivel végigturnézták Los Angelest és Kölnt is.

Szintén vendégünk lesz a The Wild Gentlemen csapat, akiknek a Chicken Police című, noir detective játék van a tarsolyukban!


A fejlesztők mellett az Indexes Stökivel, a Dice&Sorcery főszerkesztő Balázs Attilával, és persze velünk is összefuthattok az eseményen.

Az esemény linkje, ahonnan bővebben is tájékozódhattok: KATT!

Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.