Indie kerekasztal beszélgetés a Vaultban
Eddig 0 hozzászólás
mcmacko
2019. October 07.
Monday 21:22


Érdekes kis kerekasztal beszélgetésnek lehettek szem és fültanúi, 2019. 10. 08-án este 18.00-tól a Vault 51-ben, ahol Indie Gamedev Kerekasztal címen a hazai független fejlesztőkkel folyik majd vezetett diskurzus.

Lássuk csak mit mondanak erről a szervezők?

Egy jó hangulatú kerekasztal beszélgetésre invitálunk titeket, ahová elhívtunk két hazai független játékfejlesztő csapatot!

Vendégünk lesz a PirateGames, akik egy új, kocka alakú, LED paneles hardvert fejlesztenek, amivel végigturnézták Los Angelest és Kölnt is.

Szintén vendégünk lesz a The Wild Gentlemen csapat, akiknek a Chicken Police című, noir detective játék van a tarsolyukban!


A fejlesztők mellett az Indexes Stökivel, a Dice&Sorcery főszerkesztő Balázs Attilával, és persze velünk is összefuthattok az eseményen.

Az esemény linkje, ahonnan bővebben is tájékozódhattok: KATT!

Friss hírek

796 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Cat Quest 2 (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Macskavilág ez kérem, három Cat Quest 2 érkezik az ablakpárkányra!

3 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

1 | ITCH.IO: küzdelem az egyenlőtlenség ellen

5 Dollárért közel 750 játék - a pénz pedig jótékonyságra megy.

8 | [Pletyka365] FromSoftware remasterek

Új köntösben térhet vissza a Bloodborne és a Demon's Souls.

14 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!