Iron Man visszatér egy VR kaland formájában
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. October 06.
Sunday 10:58


PSVR-ra jön az Iron Man VR, amelyben Tony Starknak Ghostot kell majd megállítania galád terveiben. A Camouflaj fejlesztette játék egy hivatalos Marvel sztori, ebből kifolyólag több híres hős-karakter is megjelenik majd a játékban. A Digital Deluxe kiadás amúgy négy plusz páncélt, 12 plusz fejlesztési "research" pontot, egy digitális OST-t és egy deluxe témát hoz majd a PS4 oprendszeréhez. A digitális előrendelők négy páncélt és egy másik PS4 témát kapnak majd, ráadásul a vonatkozó régiókban egy hónap ingyenes Marvel Unlimited hozzáférés is jár a játékhoz. Mikor? 2020 február 28-án!

Oct 06., Sunday 20:07 #2
Vajon ez is olyan hosszú lesz, mint a Batman VR?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[26] Orichalcos
Oct 06., Sunday 13:17 #1
Kár hogy végül nem idén jön. Haverral pedig ledumáltam már hogy PSVR-t ezzel próbálom majd ki. Mindegy...várunk akkor februárig.
Gamertag: oriic
Friss hírek

0 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

9 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

39 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.