Iron Man visszatér egy VR kaland formájában
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. október 06.
vasárnap 10:58


PSVR-ra jön az Iron Man VR, amelyben Tony Starknak Ghostot kell majd megállítania galád terveiben. A Camouflaj fejlesztette játék egy hivatalos Marvel sztori, ebből kifolyólag több híres hős-karakter is megjelenik majd a játékban. A Digital Deluxe kiadás amúgy négy plusz páncélt, 12 plusz fejlesztési "research" pontot, egy digitális OST-t és egy deluxe témát hoz majd a PS4 oprendszeréhez. A digitális előrendelők négy páncélt és egy másik PS4 témát kapnak majd, ráadásul a vonatkozó régiókban egy hónap ingyenes Marvel Unlimited hozzáférés is jár a játékhoz. Mikor? 2020 február 28-án!

okt 06., vasárnap 20:07 #2
Vajon ez is olyan hosszú lesz, mint a Batman VR?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[26] Orichalcos
okt 06., vasárnap 13:17 #1
Kár hogy végül nem idén jön. Haverral pedig ledumáltam már hogy PSVR-t ezzel próbálom majd ki. Mindegy...várunk akkor februárig.
Gamertag: oriic
Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

0 | Street Outaws: utcai veretésekbe'

Csináljuk, bébi, mint a Discovery csatornán!

ps4 0 | Beholder 2: megjelent az orwell-i kaland

Fel tudsz-e mászni a ranglétrán?

pc 0 | Darksiders Genesis: még az idén

Izgalmas december várható a lovasok érkezésével.

5 | A Final Fantasy VIII készítői nosztalgiáznak

A remastered verzió apropóján kijött fejlesztői naplóban.

pc 1 | Crusader Kings III: újra királykodhatunk

Xbox Game Pass-ban is benne lesz a Paradox-folytatás.