House of the Dead játékok jönnek Switchre?
Eddig 51 hozzászólás
mcmacko
2019. October 06.
Sunday 10:13


Most a nyáron történt, hogy egy kis olasz városkában való nyaralásunk során találtunk egy leharcolt House of the Dead 2 automatát, és bele is dobáltunk pár zsetont. Mit mondjak, a mai napig jópofa játékélménnyel kecsegtet a Sega húszéves remeke, simán belefeledkeztünk a lövöldözésbe.

És akkor jöjjön a tényleges hír: a House of the Dead első és második része érkezhet Switchre, és nagyon úgy néz ki, hogy a lengyel Forever Entertainment munkatársai végzik a portolási munkát.

Ők voltak azok, akik a Panzer Dragoon portért is felelősek voltak, így még valószínűbb a lengyel forrás (graczpospolita.pl) szavahihetősége.

[UPDATE]: Nagyon úgy néz ki, hogy a fenti állítások igazak voltak, a Forever egy Tweetben hagyta jóvá a pletykákat.Aztán jöhetne lassan a Scarlet Dawn is - a 2018-ban árkádokba kerülő epizód ugyanis még nem jelent meg sem konzolokra, sem otthoni számítógépekre.

A portok állítólag jövő évben érkeznek.

Összesen: 51 [1-50]
1 | 2
Oct 01., Tuesday 15:50 #51
Válasz 5241451 (#50) üzenetére
A Prodeust biztos beszerzem,kellenek már az ilyen fpsek a nintendo gépére.
Amid Evil Heretic és Painkiller keveréknek tűnik,de nem lesz rossz,ez is beszerzős.
A Dusk pedig nagyon bóvli.Lassan 2020-at írunk.Hogyan képesek ilyen ócska szeméttel előrukkolni?...Elképesztő.
Doom meg jöhet minden mennyiségben,lehetetlen megunni.(Doom64 switch port Nov22én jön az még egy kicsit odébb van.de nem baj már szarrá játszottam azt is meg fogom is még asszem).
[7] 5241451
Oct 01., Tuesday 15:01 #50
Válasz DecoyOctopus (#49) üzenetére
Nem is vitattam, hogy kiadják rá, csak én biztos nem várom egy konzolra sem. Ráadásul már ki is pörgettem. Az FPS-eken belül Doom-klónnak azokat hívják, ahol labirintus jellegű pályák vannak, kulcskeresgéléssel, elmebeteg, változatos fegyverfelhozatallal, amikből bármennyi lehet nálad, vannak powerupok, itemek és a játékmenet fast-paced. Hasonló subgenre, mint az akció-kalandon belül a metroidvania. Elvétve hivatkoznak a stílusra doomensteinként is, de inkább a Doom-klón a jellemző.

Amúgy ha tetszenek az ilyen típusú FPS-ek, akkor ajánlom az Amid Evilt (PC, Switch), Project Warlockot (PC) és a Duskot (PC, Switch).

A közeljövőben történő megjelenések közül Wrath: Aeon of Ruin (3DRealms, az Ion Furyhoz hasonlóan a legjobb moderreket, mappereket szerződtették hozzá, csak itt nem Duke Nukemeseket, hanem Quakeseket, és lesz Switchre ie), a Prodeus is nagyon jónak néz ki, elvileg a Metroid Prime sorozat is inspirálta, lesz Switchre is. Plusz még a Hellbound, ami kb. egy unlicensed Doom.
Fejlesztőstúdióként pedig szerintem a New Blood Interactivet is érdemes követni.

WAD-ok közül pedig imho a GZDoomos Shadows of the Nightmare Realm egészen zseniálisan atmoszférikus, és összetett, színvonalas pályatervezéssel és zenékkel/ambientekkel operál. Végig olyan érzésem volt, mintha egy fasza, gótikus Quake-kel játszanék. Nyilván van rengeteg fullos WAD, de elég hosszú lista lenne.

Ha érdekel (bár szerintem nem ) akkor YouTube:
KATT!

Letöltés:
KATT!
Oct 01., Tuesday 12:18 #49
Válasz 5241451 (#48) üzenetére
Pedig állítólag kifogják adni rá.És nem a Doomra hasonlít leginkább hanem a Duke nukem 3D-re,A Blood-ra és a Shadow warriora.
[7] 5241451
Oct 01., Tuesday 10:51 #48
Válasz DecoyOctopus (#45) üzenetére
Switchre biztos nem. Egy tipikus old school Doom-klón, nem tudom elképzelni konzolon.
[7] 5241451
Oct 01., Tuesday 10:50 #47
Válasz Rovik (#46) üzenetére
"És ez nem tablet"
Szóval nem tudsz. Amúgy nyilvánvalóan az.

"Switch áráért olyan készüléket tudsz venni ami keresztbe kasul lenyeli."
Nézegettem direkt a felhozatalt komment előtt. Melyiket?

KATT! Ráadásul teljesen irreleváns a felbontás, mert ennyit tud normális aksiidővel kitolni magából a Tegra. Szerintem amúgy nem igazán vagy abban a helyzetben, hogy megpróbáld hülyének beállítani a másikat. Továbbra is várom a 150-170 eurós baszó gaming tabletem.
[5] Rovik
Oct 01., Tuesday 8:06 #46
Válasz 5241451 (#43) üzenetére
De elhallgatta, mikor perre vitték elővette.
De sokra megy majd vele aki a Lite-ot viheti mindig gariba.

Lehet színezni meg regélni. Kínából ömlik az olcsó gagyi? Onnan. Azt a minőséget képviseli a joycon? Azt.

Hadjuk már ezt a toptier kinelzőt... 2019-ben aki egy 720p ips-re benyögi hogy toptier...
És ez nem tablet. De ha már ragaszkodunk a marhasághoza Switch áráért olyan készüléket tudsz venni ami keresztbe kasul lenyeli. Minden téren HW tekintetében.. Igen a 720p """toptier""" kijelzőt is.
Oct 01., Tuesday 7:34 #45
ööö...gyors témaváltás: Ion fury megjelenését már rohadtul várom switchre...Ti nem?
Oct 01., Tuesday 6:57 #44
Válasz theSickness (#41) üzenetére
Bocsánat hogy nem vagyok multimilliomos
[7] 5241451
Oct 01., Tuesday 2:07 #43
Válasz Rovik (#42) üzenetére
"Az hogy valaki még ilyenre is védeni akarja a védhetetlent.... Az inkávb frusztráció."
Menj el pszichológusnak.
Én speciel többet fikázom a Nintendot, mint védem, de az amit lenyomtál kb. óvoda. Most sem védtem meg a joycon drift kapcsán. Amit egyébként a Nintendo nem elhallgatott, hanem tudatta, hogy garancián kívül is ingyen javítja.

"Tudom hogy tudnak prémium minőséget, ugyanakkor biza onnan ömlik a sok filléres szar is.."
Ennek az egyetlen oka az, hogy a másolásra nincs ott olyan szigorú szabályozás, nem az hogy "Kína".

"A hardverhez, tudásához és az egész minőségéhez képest pedig bizony prémium ár, mert nintendo szokás szerint olcsó cucc, drágán."
Akkor gondolom kevesebb. mint 200 eurót ér. Ebben az esetben pls mutass már a 200 euró alatti sávban olyan tabletet, aminek top kijelzője van, nem valami szarfos low-tier lcd, kapok hozzá egyáltalán terméktámogatást, huzamosabb idő után sem sül meg a komolyabb játékoktól, és éveken keresztül használható anélkül, hogy vállalhatatlanra lassulna.

"Nincs frusztráció"
Örülj neki, engem sok dolog frusztrál a mai játékiparban, ebben benne vannak nintendós faszságok is (lol, PC-s vagyok. Attól még hogy imádom a Metroidot, nem leszek N fan, Sega/Atlus fan sem vagyok attól, mert a kedvenc RPG sorozatom az SMT). De ez a túlárazottság tényleg nagyon komolytalan.
[5] Rovik
Oct 01., Tuesday 0:18 #42
Válasz 5241451 (#37) üzenetére
Na megint anintendo védés..
1. Ezért írtam hogy olcsó szar kínai. Tudom hogy tudnak prémium minőséget, ugyanakkor biza onnan ömlik a sok filléres szar is..
2. Nem úgy fest, ebben a genben nem. És igen az x360 esetén is tapsoltam volnaha valaki perel, ugyanakkor ott korrekt módon gariztak és próbálták javítani a hibát... Itt meg kiadnak egy új gépet évekkel az előd után, ugyan azzal a nevetséges hibával...

A hardverhez, tudásához és az egész minőségéhez képest pedig bizony prémium ár, mert nintendo szokás szerint olcsó cucc, drágán.
Nincs frusztráció, leírtam a szomorú tényeket amit a napokban kb mindenhol lehoztak... Az hogy valaki még ilyenre is védeni akarja a védhetetlent.... Az inkávb frusztráció.
Sep 30., Monday 21:18 #41
Válasz DecoyOctopus (#39) üzenetére
Baszki, bírom, ahogy szinte minden egyes hozzászólásodnál betrollkodsz a warezzal. Mármint nem kötekszem, tényleg szórakoztató.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 30., Monday 21:13 #40
Válasz Alan Wake Up (#31) üzenetére
A Move kontrollerek nem csak a VR játékokkal mennek? Ezért nem is írtam.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 30., Monday 17:05 #39
Válasz 5241451 (#38) üzenetére
az nekem is megvan psvita-ra.én homebrew browser appal szedtem le azt,na de no warez mert a végén még paterolva leszek.
[7] 5241451
Sep 30., Monday 16:59 #38
Válasz DecoyOctopus (#36) üzenetére
Nekem az AM2R lelövése fájt nagyon. Hihetetlenül sok munkát beleraktak abba a Metroid 2 remakebe, az eredeti pedig abandonware (nem lehet beszerezni, max használtan), aztán mégis lelőtték, most pedig úgy kell levadászni Reddit threadekből. :/
[7] 5241451
Sep 30., Monday 16:57 #37
Válasz Rovik (#35) üzenetére
Remélem tudod, hogy Kína ma minőségben inkább bucira veri a nyugatot, és nem elmarad tőle. Ez alatt pedig nemcsak az 5G-re, okostelefonokra és egyéb konzumer elektronikai cikkekre gondolok, de például a gyorsvasúthálózatuk is kizárólag saját know how alapján van fejlesztve.

Btw a Nintendo konzolok hagyományosan kevesebb problémával szenvednek, mint a többiek. Gondolom akkor is olcsó, szar kínait kiáltottál mikor sorra haltak meg az Xboxok, PS-ek, vagy amikor a Samsung Galaxy Edge-ek pörkölődtek meg, az iPhone-ok dobták el a jelet, vagy amikor az 1000+ eurós iPhone XS nem akart tölteni.
Kijelzőben például a Switch Lite a hordozható gamingre legjobb Sharp IGZO-IPS panelt használja, elvileg majd az alapmodellbe is átkerül. Ezt használja a Razer is. Ráadásul prémium áron sem megy. Ha 200 euró prémium ár, akkor mégis mi a budget? Gyakorlatilag gombokért cserébe dobálják az emberek után.

Amúgy megértem a frusztrációd, de a gaming a szórakoztatóipar azon szegmense, ahol a nagy AAA kiadók úgy tudnak elsózni aranyáron limitált kiadásokat, hogy mellékelnek a dobozban pár fröccsöntött műanyag kacatot. A gamerek nem tanúsítanak túl nagyon tudatosságot, a Nintendo ebben a kategóriában relatíve még korrektnek is tűnik, ők másban rohadékok szerintem.
Sep 30., Monday 16:54 #36
Válasz Rovik (#35) üzenetére
"olcsó szar minőség prémium áron"ez sajnos így igaz .Elsőszériás switchem joyconjai mozognak oldalirányba ha nem teszek rájuk ragasztószalagot, továbbá IPS.TN kijelzők variálása miatt is elmehetnek a p*csába ...és a romsiteok lelövése csak hab a tortán(sry no warez tudom).
[5] Rovik
Sep 30., Monday 10:47 #35
Eközben a Switch Lite-ot is belevették a Nintendo ellen indított csoportos keresetbe, a Lite megjelenésének első hetében volt akinél jelentkezett a szokásos drift probléma...
Bármilyen jó játékokat is tolok agépen remélem pert nyernek és egyre többen fognak nekiesni a Nintendo-nak... Olcsó szar minőséget adnak prémium áron, aztán mikor baj van kussolnak meg topikokat cenzúrázgatnak. Kijönnek egy új géppel leszedhetetlen joyconok nélkül, és ugyan azt az olcsó kínai minőséget hozzák tudván hogy problémát okoz.... Szép...
[27] arpi0912
Sep 30., Monday 7:43 #34
Kell ez is mint egy falat kenyér... Legalább az Overkill-t adnák ki, az egy fokkal talán modernebb.
[7] 5241451
Sep 30., Monday 0:35 #33
Válasz Alan Wake Up (#30) üzenetére
Most éppen a Switch népszerű, és az fogy a legjobban, plusz tényleg lehet, hogy a Nintendo fizetett a portért, hogy csinálja meg nekik a Sega.
[7] 5241451
Sep 30., Monday 0:34 #32
Válasz Lacek92 (#28) üzenetére
Driverproblémákat még szerencsére nem tapasztaltam, bár nem is sok AAAAAAAAAA játékkal játszom. Amúgy nem hülyéztem le a konzolosokat, nekem is van sajnos több konzolom.
Sep 30., Monday 0:22 #31
Válasz theSickness (#27) üzenetére
"a PS4-esek pedig a kontroller mellett a DS4 kissé pontatlan mozgásérzésével nyomhatják"

Meg akár Move-al is.
Sep 30., Monday 0:21 #30
Válasz 5241451 (#26) üzenetére
"Miért a leggyengébb platformban gondolkoznak?"
PS1 és PS2 is a leggyengébb volt a generációjában, mégis ki lettek tömve játékokkal.

Mivel népszerűek voltak, és azok fogytak a legjobban.
Ilyen szempontból érthető lenne a Switch mint választás, hiszen népszerű, sokan veszik, de attól még ott van a több mint kétszer akkora táborral rendelkező Ps4.
[20] ARTURUS
Sep 29., Sunday 23:38 #29
Egyet pc toltam végig 3 at olaszországban haverral játékteremben... hát nem kevésbe volt

Ami érdekes az ovekillt ps3 ra vettem meg nem wiire mert a ps3as verzioban van 2 plusz pálya meg új fegyverek elenségek és egy retro 3d mod.

Digitálisan pedig emgvan a 3 és a 4 ps3 ra. A négy azért érdekes mert csk igy jelent meg játéktermen kvül és tartalmazza a hose of the dead 4 zerot is(rövid spinoff szintán arcade)
Wii re meg ugye van egy lemez amin a 2-3 van.

Az egyet mért hangolták mindig azt nem értem, volt aki azt mondta anyira régi és primitiv(3mb aszem pcn) hogy komolyan hozzá kéne nyúlni.
Szoval mivel ps3 on a 3-4 meg az overkill van meg én erre vevő lennék, de azért a 3 mat rárakhatnák.(többet már enm is merek kéni)
Dum spiro spero!
[3] Lacek92
Sep 29., Sunday 20:41 #28
Válasz 5241451 (#20) üzenetére
Pl. az Nvidia driverfrissítésekre, amik nem ritkán okoznak hibákat bizonyos játékoknál, a kisebb glitch-ektől a teljes összeomlásig skálán - legalábbis addig, amíg ki nem jön a gyorsjavítás, ami kedvező esetben megszünteti a problémát. Én marhára nem vagyok PC-ellenes, eleve egy marhaságnak tartok bármilyen platform-rajongást, továbbá RTS és kompetitív multi FPS számomomra csak PC-n, bill.-egér kombóval az igazi, van és lesz is PC-m, de ettől még állítom, hogy egy átlagember számára, aki csak játszani vágyik (ami nem egyenlő a hülyével) kényelmesebb és gondtalanabb a konzolozás, mint a PC-gaming.
Sep 29., Sunday 19:56 #27
Meglehet, hogy a House of the Dead remaster puszta gondolata is a portokban és újrakiadásokban rohadt nagyot villantó Switchnek köszönhető. Ezek és az indie címek rendre nagyobbat mennek, mint a többi platformon, és voltak már portok eddig is, amelyek emiatt születhettek meg.

De ez is csak egy eshetőség. Simán jöhet minden másra is, és lehetnek egészen más okai is az újrakiadásnak. Mindenesetre a jelenleg elérhető platformok közül a PC-sek egérrel, a One-osok kontrollerrel, a PS4-esek pedig a kontroller mellett a DS4 kissé pontatlan mozgásérzésével nyomhatják, így de, a Switch a giroszkópjával és főleg a Joy-Conos célzással messze a legideálisabb platform ehhez a zsánerhez.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[7] 5241451
Sep 29., Sunday 19:36 #26
Válasz Alan Wake Up (#24) üzenetére
"Amit egyáltalán nem értek, hogy miért csak Switchre jönne?"
Hány éve is vagyunk már mi játékosok eképpen szopatva? Talán a második konzolgeneráció óta. Szóval jó reggelt kívánok!

"Milyen szempontok alapján döntöttek a platform mellett?"
$$$

"Megvette a Nintendo a Sega játékokat? (tudtommal nem)"
Nem kell ahhoz megvenni IP-ket, hogy exkluzivitást harcoljon ki egy platformholder (lásd (fuck)Epic, Persona, Shin Megami Tensei, Bayonetta, Bloodborne).

"Könnyebb, olcsóbb rá programozni, mint a Ps4-re?"
A Switch devkitek valóban bagóért mennek, a Wii U-s devkitek árának töredékéért, de a Sega szintjén ez kb. lényegtelen.

"Miért a leggyengébb platformban gondolkoznak?"
PS1 és PS2 is a leggyengébb volt a generációjában, mégis ki lettek tömve játékokkal.

"miért pont a Switch került a középpontba?"
Az is lehet, hogy a Nintendo rendelt magának egy portot.
[7] 5241451
Sep 29., Sunday 19:34 #25
Válasz kiső (#23) üzenetére
De milyen szopásokra gondoltok? Tényleg érdekelne. Nekem az a szopás, hogy teli vagyok egy rakás kacattal, csak azért hogy tudjak játszani emulálás nélkül a játékaimmal, amit persze annak függvényében kell cserélgetnem, hogy éppen mihez van kedvem. Na, nekem ez az az ultimate szopás amin nem tudom magam túltenni. Ehhez képest bekapcsolom a konzolosított PC-met és a teljes librarym elérem rajta évtizedekre visszamenően.

@Dude: +1
Sep 29., Sunday 18:19 #24
Válasz 5241451 (#13) üzenetére
Én bőven elvagyok a Ps4-es exkluzív felhozatallal, meg a multiplatform címek minőségével is. Na de ez most mindegy is.
Amit egyáltalán nem értek, hogy miért csak Switchre jönne?
Milyen szempontok alapján döntöttek a platform mellett?
Megvette a Nintendo a Sega játékokat? (tudtommal nem)
Könnyebb, olcsóbb rá programozni, mint a Ps4-re?
Miért a leggyengébb platformban gondolkoznak? Vagy ennyire sokat számítana a hordozhatóság egy rail shooter játéknál?
Érted, felőlem jöjjön csak Switch-re, ahogy jön is szinte minden az elmúlt 15-20 évből, csak fel nem fogom, hogy egy ilyen feldolgozásnál, amire 1000%-ig biztosan lenne igény a többi platformon is, miért pont a Switch került a középpontba?
(kérdéseim ugyanúgy érvényesek a Panzer Dragoon-ra is)
[36] kiső
Sep 29., Sunday 17:05 #23
Válasz 5241451 (#19) üzenetére
Verhetetlen játékban? Félre is nyeltem. Persze lehet, de ezzel együtt szopásban is. Természetesen nem vagyunk egyformák, ezért ízlésen nem érdemes vitatkozni.
Sep 29., Sunday 16:57 #22
Válasz DecoyOctopus (#3) üzenetére
+1
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[51] Dude
Sep 29., Sunday 15:30 #21
Válasz 5241451 (#20) üzenetére
Nekem is lassan már egy évtizede a házi-mozin van erősítőre kikötve a PC (meg egy monitoron) és Xbox kontrollerrel játszok rajta az RTS-eken kívül mindent. Aki nem használja persze, hogy nem érti hogyan megy ez normálisan.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[7] 5241451
Sep 29., Sunday 15:18 #20
Válasz Lacek92 (#16) üzenetére
> főleg azt a szót felejettetted ki belőle, hogy "számomra"

Szerintem elég objektív kijelentés az, hogy a PC jobb játékra, és ezt próbálják platformholderek ellensúlyozni a játékosok szopatásával (ejtsd: exkluzívok). De oks, akkor szerintem.


> Egy középkategóriás 65-ös UHD tévé + PS4 pro [...] hasonló árkategóriás PC-konfig, már csak a képernyő mérete miatt is.

A játszós PC-m nekem is egy normális kijelzőn van, nem egy budget TFT-LCD displayre van kötve. Amúgy értem én, de ha nincsenek a Sony-exkluzívok, akkor mégis miért vásárolnék egy normálisabb PC mellé konzolt? Pontosan ugyanazt nyújtja, csak korlátokkal, és ha arra kerül a sor, akkor a frissítés is kimerül abban, hogy veszek egy új konzolt. Ha pedig a régebbi játékaimmal is szeretnék játszani, akkor pedig kb. tarthatok egy kib..szott konzolgyűjteményt. Még csak ábránd szintjén sem merülhet fel az, hogy van egy gépem, és azon elérem a játékaim, ugyan már, ez max. egy nedves utópia konzoloknál. Ez nálam már önmagában kimeríti a sajtreszelővel való maszturbálás fogalmát.


> Továbbá konzolon a legritkább esetben fordulnak elő olyan kisebb-nagyobb problémák, amelyek PC-n elég azért rendszeresen be-becsúsznak

Mire gondolsz? Nem kötekedésképpen kérdezem, tényleg érdekel.
[7] 5241451
Sep 29., Sunday 15:14 #19
Válasz kiső (#15) üzenetére
Játékon és "melón" kívül másra nem is igazán használják a PC-ket, és ebben a kettő dolog kb. verhetetlen is. Először jöttek a laptopok a PC-k kárára, aztán az okostelefonok, és részben még jelen vannak a tabletek.
Btw pont a "melós" felhasználásban van a legtöbb pénz, hasonlítsd például össze az enterprise szolgáltatások, termékek árát akár a húzósabb konzumer termékek áraival.

KATT!
vs.
KATT!
Sep 29., Sunday 13:30 #18
Ha nem csak gyro irányítást kap, hanem támogatja a Joy-Con célzást is, akkor egy kis nosztalgiázásra be fogok nevezni. Egeres / hagyományos kontrolleres célzással pont a varázsa vész el.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Sep 29., Sunday 13:27 #17
Válasz kiső (#15) üzenetére
+1
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[3] Lacek92
Sep 29., Sunday 10:39 #16
Válasz 5241451 (#13) üzenetére
Ez meglehetősen sarkos kijelentés a konzlokról, meg főleg azt a szót felejettetted ki belőle, hogy "számomra". Van bőven előnye a konzoloknak a PC-vel szemben az exkluzívokon túl is, legfeljebb neked azok nem számítanak. Egy középkategóriás 65-ös UHD tévé + PS4 pro páros simán tud hasonló, vagy látványosabb vizuális élményt biztosítani, mint egy hasonló árkategóriás PC-konfig, már csak a képernyő mérete miatt is.

Továbbá konzolon a legritkább esetben fordulnak elő olyan kisebb-nagyobb problémák, amelyek PC-n elég azért rendszeresen be-becsúsznak (mindhárom konzol mellett egy elavulófélben lévő gamer PC-m is van, saját tapasztalatból beszélek), amik számodra bizonyára jelentéktelenek, de még én is megoldottam már több tucatnyit, pedig nem vagyok szakmabeli, ugyanakkor tevékeny számú ember számára ezek úgy hiányoznak, mint mókusnak az erdőtűz, és nem feltétlenül azért, mert hülyék, hanem mert a szabadidejüket felhőtlen szórakozással akarják tölteni és még egy 5 perc utánaolvasással bármely laikus által orvosolható probléma megoldásával sem akarnak foglalkozni.
[36] kiső
Sep 29., Sunday 10:29 #15
Válasz 5241451 (#13) üzenetére
2019.-ben már a pc is egy csak a "hülyéknek" éri meg cucc. Ha nem lennének mögötte a zsilliárdos cégek, akiknek a következő repülőgépük megvétele függ, már visszakerült volna, ahová való. A melóhoz.
[3] Lacek92
Sep 29., Sunday 10:19 #14
Fénypisztollyal játékteremben biztos jó móka lehet(ett), de anélkül ez olyan, mint a C64-es idők fix nézőpontú FPS játákai, amit max. a nosztalgia miatt fog elindítani bárki.
[7] 5241451
Sep 29., Sunday 1:46 #13
Válasz Alan Wake Up (#11) üzenetére
Hát, a többi konzol hozzáadott értéke a PC-hez képest az exkluzívok, ez pedig nem éppen a konzol/hardver érdeme. Exek nélkül kb. csak az venne konzolt, aki hülye ahhoz is, hogy egy megfelelően erős PC-t vásároljon gaminghez. A Switch esetén van magának a konzolnak hozzáadott értéke a PC-hez képest, nemcsak a játékosok szopatásából él. Simán egy fasza cucc lenne exkluzívok nélkül is.

Ez szerintem elég objektív szempont.
[46] multishoot
Sep 28., Saturday 23:14 #12
Válasz Shifty Fox (#9) üzenetére
Hm... furán hangzik, de kipróbálnám. Wii-n játszottam utoljára, és még akkor is szerettem. Bár abban a 2 és 3 volt. Ha nagyon jó fejek lennének beleraknák az 1,2,3 és Overkillt egy csomagba.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Sep 28., Saturday 21:51 #11
Válasz DecoyOctopus (#6) üzenetére
Valakiknek minden bizonnyal.
[23] bandee23
Sep 28., Saturday 21:12 #10
Válasz Shifty Fox (#7) üzenetére
Ezt el is felejtettem. Pedig van itthon egy. Igaz csak Spyro járt benne.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
[22] Shifty Fox
Sep 28., Saturday 20:31 #9
Válasz multishoot (#8) üzenetére
Simán, ahogy a doomban, a wolfiban, resi revelationsben, Zeldában. Tökéletesen működik.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[46] multishoot
Sep 28., Saturday 20:29 #8
Válasz Shifty Fox (#7) üzenetére
A gépet kell ide-oda rángatni?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[22] Shifty Fox
Sep 28., Saturday 20:00 #7
Válasz bandee23 (#2) üzenetére
Van gyro a lite-ban is.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Sep 28., Saturday 18:09 #6
Válasz Alan Wake Up (#5) üzenetére
az a túlméretes gameboy a világ legjobb konzolja
Sep 28., Saturday 18:05 #5
Remélem a pletykákkal ellentétben nem csak a túlméretes gameboyra érkeznek.
[16] skiz0
Sep 28., Saturday 17:22 #4
Jézusom, mennyit toltuk PC-n az első két részt anno, atyaúristen a megboldogult Ezt Vedd Meg-es verziók voltak meg..
meg régen a balcsin voltak ezek a játék automaták (meg még talán vannak is...)

oda-vissza voltam érte, meg a Virtua Cop 2-ért is :')
PSN: mucsacso
Sep 28., Saturday 17:21 #3
akkor lightgunt is adjanak ki hozzá mert anélkül felejtős.
[23] bandee23
Sep 28., Saturday 16:19 #2
Wii-n toltam. Ebben a stílusban a Dead Space Extraction jobban tetszik.
Switch Lite-ra érdekes lesz.
NNID: bandee23 3DS: 2552-2406-9956 Switch: SW-1593-2224-3235. PSN: kalmanlehocz
Összesen: 51 [1-50]
1 | 2
Friss hírek

1 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

12 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.