Trójába visz az új Total War
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. September 20.
Friday 06:49


A főként történelmileg hiteles megközelítésről híres Total War széria kicsit eltávolodik a gyökereitől, hiszen a korábbi szivárgások után hivatalosan is bejelentett A Total War Saga: Troy nem csak az eddigi legkorábbi történelmi korszakba repít vissza, hanem az istenek, hősök és szörnyek szerepeltetésével a fantasztikumot is képviselni fogja.

Ennek ellenére a játék ízig-vrig Total War lesz, tehát ezúttal is választhatunk egy oldalt, hogy a trójai háború eseményeit átéljük vagy saját döntésekkel megváltoztassuk a történelmet. Mindezt a már ismerős kereskedelmi, diplomáciai rendszerrel és taktikus harcokkal kiegészítve.Az A Total War Saga: Troy 2020-ban érkezik PC-re, Mac-re és Linuxra.

Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

0 | PS4-re is ellátogat idén a Brigandine

SJRPG extravaganza, gyönyörű művészeti koncepicóval.

0 | Nexomon Extinction: zöldülnek a szörnyikék

Xbox-on is elstartolt a Pokémon-klón.

0 | Space Crew: űrlegénység-menedzsment

Star Trek módra, chibi-bucifejű szereplőkkel.

4 | Boundary: tölthető a Ray Tracing benchmark

Letöltési linkkel is tudunk szolgálni!

0 | Chicken Police: nyomasd a publikus demót!

Elérhető a következő különleges magyar fejlesztés próbaverziója!