[TGS] Yakuza 7 trailer
Eddig 3 hozzszls
ne5h
2019. September 12.
Thursday 19:47


A Sega a Tokyo Game Show-t vlasztotta, hogy formlisan is bemutassa a Yakuza 7 angol kiadst, ami Yakuza: Like a Dragon nven fog futni nyugaton. Odafent a korbbi bemutatkoz trailer nmileg kibvtett vltozatt tekinthetjk meg, lentebb pedig egy japn nyelv, cserbe gameplay elemeket bsgesen tartalmaz elzetes tanyzik.A Yakuza: Like a Dragon janur 16-n jelenik meg Japnban, hozznk vlhetleg a 2020-as v msodik felben jut el.

[3] Wakka
Sep 13., Friday 13:43 #3
elg ltvnyosnak s dinamikusnak tnik a harc, nem lesz itt problma. "vals idej" harc meg mr volt 0-6 rszben, gyhogy ez elg epic vrfrissts lesz. majd megltjuk mennyire vlik be a szrinak. valszeg a japnok persze jobban fogjk rtkelni ezt a lpst mint a nyugati jtkosok.
[2] Dwayne21n
Sep 13., Friday 9:55 #2
A mini jtkok nagyon pofsan nznek ki, fleg a kart racing, viszont ez a krkre osztott harc itt sem igazn tetszik, ez az egyms tmadsaira vrunk mikzben a karakterek egy helyben csorognak, valahogy nekem soha nem jtt be.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[5] Invisible
Sep 13., Friday 9:31 #1
szintn kvncsi leszek, hogy egy Yakuza jtkban, ahol 5m-knt buny van, hogy fog mkdni ez a krkre osztott harc. Ok, gondolom gy, ahogy egy JRPG esetben is, ahol random harcok vannak, de ennl a jtknl megszokta mr az ember a prgs sszecsapsokat, a krkre oszts valsznleg ezt lasstja majd.
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"