[TGS] Project Resistance: az első részletek
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. September 12.
Thursday 05:54


A Capcom nemrégiben friss részleteket közölt az egyelőre Project Resistance néven futó játékról, mely a Resident Evil univerzumban játszódik. A teaserben látottakat megerősítendő, a PR valóban egy multiplayer játék lesz, méghozzá 4v1 aszimmetrikus leosztással.

A négy túlélőnek közösen együttműködve kell kijutni a Mastermind által készített kísérletből. A Mastermind játékos biztonsági kamerákon keresztül követheti a négyesfogat tagjait, és a birtokában lévő kártyákkal készíthet halálos útvesztőt a számukra. Ezek között találunk csapdákat, környezeti elemek manipulálását vagy különböző lények megidézését. Közvetlenül irányíthatja a lényeket is, köztük a Tyrantet, így a sorozat történetében először ölthetjük magunkra azt a bizonyos kabátot. A túlélők feladata mindössze annyi, hogy azelőtt kijussanak, mielőtt lejárna az idejük, miközben nem csak a Mastermind lényeivel küzdenek, de puzzle feladványokat is meg kell oldaniuk.

A Project Resistance október elején (okt. 4-7) zárt bétát kap PS4-en és Xbox One-on, az Xbox Insider Program tagjai és a Resident Evil nagykövetek (RE Ambassador) jelentkezhetnek a zárt tesztkörre.

A Project Resistance PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

[3] Lackooo
Sep 15., Sunday 23:36 #8
Kaki.
There's only room for one Boss... and one Snake...
[14] laja x
Sep 13., Friday 13:05 #7
Akkor inkább Resident 3 Remaster...
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[2] Target
Sep 12., Thursday 17:37 #6
Multiplayerbe imádom az ilyen típusú aszimmetrikus horror cuccokat, így Predatort és ezt is várom.
Nyilván itt egy réteg van megcélozva, így akik a nagy számozott részeket várják, ilyenkor fel vannak háborodva, hogy másoktól is próbál pénzt beszedni a kiadó a márka felhasználásával.
Én mindenesetre őrülök és kíváncsi vagyok hogy Capcom mit hoz ki a témából.
Roy Campbell: SNAAAAAAAAKE!
[28] fozelek
Sep 12., Thursday 14:45 #5
Doh.
PS3, PS4, PSV: Dezt81, Wii U, 3DS: fozelek, 360, XO: fozelek hun
[13] Guba33
Sep 12., Thursday 11:51 #4
Ez számomra egy újabb ingyen se kellene Resi az ORC mellé.
[27] arpi0912
Sep 12., Thursday 10:58 #3
Hát nekem ez úgy jött le mint egy fizetős multiplayer az RE2-höz. Ami a fenti videóban van, simán elment volna az RE2 lemezére mint multiplayer. Ez DLC-be oké, teljes, vagy épp budget áron inkább a felejtős kategória.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Sep 12., Thursday 10:36 #2
Válasz shearer (#1) üzenetére
Szerintem inkább az van, hogy egy RE2 Remake vagy egy RE7 elkészítése a fő csapatok feladata és évekig tartanak ezek a projektek, közben ott a jól csengő márkanév, amit kiszervezett csapatokkal, ideális esetben minőségi végeredménnyel ki lehet használni. Addig ütik a vasat, amíg meleg.

Más kérdés, hogy volt honnan visszajönnie a RE brandnek, többek közt épp az ilyen próbálkozások miatt. Most sem hiszek igazán benne, de egy esélyt megérdemelnek.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[26] shearer
Sep 12., Thursday 10:30 #1
Nem értem a Capcomékat. A RE7 és a RE2 remake sikerét és az Umbrella Corps bukását ők úgy értékelték ki, hogy a nép akkor újabb resis multiplayer játékra vágyik?
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.