Apex Legends: jön a dobozos kiadás
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. September 10.
Tuesday 20:42


Meglehetősen felpörgette a Respawn az Apex Legends eseményeit, hiszen a második szezon áramvonalasított fejlődési rendszere mellett egymást érték az elmúlt időszakban a különböző eventek és speciális játékmódok. Ebbe a sorba áll be az októberben kezdődő harmadik szezon is, amivel egyidőben érkezik a játék dobozos kiadása is.

A free-to-play játék fizikai kiadása inkább egy speciális bundle-nak tekinthető, semmint hagyományos értelemben vett megjelenésnek. A 20 dolláros kiszerelés ráadásul rögtön két változatban lesz elérhető: Lifeline Edition és Bloodhound Edition. Mindkét kiszerelésben a névadó karakter számára találunk egy skin, zászlókeret és kitűző hármast, valamint 1000 Apex Coint. Ezen felül a Lifeline Edition egy Flatline festést, a Bloodhound Edition pedig egy Prowler skint foglal még magába.

Sep 11., Wednesday 20:27 #4
Szinte ihetetlen számomra, hogy egy alapvetően PC-s játék esetében még mindig van látjogosultsága az ilyen porfogóknak. Mert ha jól olvastam, semmilyen fizikai extra nincs benne, még egy lemez, poszter vagy artbook sem.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[33] Crockett
Sep 11., Wednesday 11:02 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
A 90 eurós figuràk jól néznek ki, bàr dràgànak tartom.
XboxLive: Dolumajo
Sep 11., Wednesday 9:42 #2
Válasz Crockett (#1) üzenetére
Vannak már figurák is, csak hogy egy példát hozzak: KATT!
I am such a B.A.
[33] Crockett
Sep 11., Wednesday 9:34 #1
Hirtelen azt hittem figurákat kapunk, csodálkoztam is, hogy csak 20 dolcsi...Aztán elolvastam a hírt.
XboxLive: Dolumajo