Persona 5: újrahangszerelt nyitás
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2019. September 10.
Tuesday 20:37


A japánoknál röpke két hónapon belül megjelenik a Persona 5 újragondolt kiadása, a Royal, ennek köszönhetően pedig egyre szaporodnak a játékból a látnivalók. Ilyen a frissen bemutatott nyitóanimáció, melyben az újrahangszerelt főcímzenét is meghallgathatjuk. Már az elődnek sem kellett szégyenkeznie, de a fentiek fényében a Royal valószínűleg erre is könnyűszerrel licitál rá.

A Persona 5 Royal 2020 tavaszán érkezik nyugatra.

[3] Wakka
Sep 11., Wednesday 13:47 #5
ez az intro se rossz, de az ereedetinek jobban bejött a koncepciójra, meg jobb volt benne a flow is. bejön az új leányzó egyelőre, de előre félek a royal végigjátszástól mert a sima is volt vagy 110 óra. mondjuk most hogy már nem izgat hogy mi lesz a vége valszeg szépen el fog nyúlni a következő nekifutás.
mondjuk remélem ehhez lesz valami fain gyűtjői mert a korábbi elég nehezen beszerezhető volt és akkor így esetleg lenne valami extra értelme is beszerezni.
persze értelemesebb húzás lett volna mondjuk ha a köv. gen-re hozták volna ki rendes technológiai turbóval, hogy ne megint a csodás ps3 grafikában kelljen gyönyörködni....
továbbra is jobban örülnék egy persona 1-4 collectionnek mint ennek vagy a táncikáldának és püföldének, de ők tudják.
Sep 11., Wednesday 11:51 #4
Válasz kiső (#3) üzenetére
Hát az eddig láttotak alapján kicsivel többnek mondanám a változtatásokat, mint minimális tuning. És nem csak a hozzáadott extra időszak miatt, hanem a megváltoztatott/lecserélt mechanikák miatt is.
Nem vagyok fanatikus rajongó, de simán rárepülök erre a kiadásra is.
I am such a B.A.
[36] kiső
Sep 11., Wednesday 11:18 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
Ez egy három éves játék. Valószínűleg ez a verzió Vita-ra jött volna, mint a Golden, csak a fejlesztők csúsztak vele pár évet, a Sony meg közben szanálta a gépet. Úgy sokkal több értelme lett volna a Royal-nak, mint hogy kiadják újra minimális tuningal PS4-re. Még egy Switch verzió is logikusabb megoldás lenne, mert ez a játék üvölt a kézikonzolért.
Sep 11., Wednesday 8:58 #2
Válasz kiső (#1) üzenetére
Szerintem ugyanazok az emberek a célközönség, akik például GOTY kiadásokat vesznek. Mert valamilyen szinten a Royal is tekinthető annak.
I am such a B.A.
[36] kiső
Sep 11., Wednesday 8:16 #1
Kutya legyek ha értem. Van egy több mint három éves, alapjáraton, tápolás, minijátékok nélkül, 80-100 órás játék, aminek csinálnak egy kibővített verzióját ugyanarra a platformra. Minek, kinek? A fanatikus rajongókon kívül ép ésszel nem tudom felfogni ki veszi majd ezt meg.
A DQ11. legalább egy másik gépre jön.úgy még van valami értelme a "tuningnak".
Plusz ahogy látom lesz egy új szereplő is, ami a töménytelen mennyiségű pofázást még megrúgja egy kicsit. Soha nem játszottam még olyan cuccal, amiben ennyi mennyiségű duma van, aminek a jó 80% abszolút üres fecsegés a semmiről. Az eddigi csúcstartó P4G-t lazán lekörözi.
Ha ezt is a Person a csapat csinálja, akkor a 6. rész vajon meddig fog készülni. Húsz évig?