Tekken 7: harmadik menet
Eddig 20 hozzszls
ne5h
2019. September 10.
Tuesday 09:18


Mtl veszi kezdett a Tekken 7 harmadik szezonja, melyben az tdolgozott mozdulatok mellett j karakterek is csatlakoznak a felhozatalhoz, gy a visszatr Zafina mellett az jonc Leroy Smith is ringbe szll idvel. A szezon sszes tartalmrl a fenti ttekint trailer ad sszegzst.

Sep 12., Thursday 22:10 #20
Vlasz theSickness (#19) zenetre
A legnagyobb szops az online rsze a t7 -nek s a kibaszott sok tltsid mg remachml is sokat tlt. Mintha nem tudnnak programozni a namconl. Most is vrok 5 percet tall egyet kirja hogy nem nyert, tall mgegyet az se azutn semmi. Felbasz ez a jtk van benne 200 rm s ennek fele azzal ment el hogy a kibaszott tlts kpernyt bmltam valamint vrtam hogy valakivel sszedobjon a gp. Sznalmas ez 2019-ben.
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
Sep 11., Wednesday 13:04 #19
Vlasz Dwayne21n (#18) zenetre
Ez is igaz. A Tekken 7 ilyen szempontbl kifejezetten gusztustalan, fleg Lei s Marduk "hinya" vgott pofn rendesen.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[2] Dwayne21n
Sep 11., Wednesday 12:24 #18
Vlasz theSickness (#17) zenetre
A szezon brlettel igazbl nem lenne akkora baj, ha vendg karakterek kerlnnek bele amr meglv rosterbe, leglbb eldntheted, hogy rdekel e tged annyira Spawn, Negan s a tbbiek, hogy + pnzt kiadjl rtk, nem gy mint a klasszikius karakterek season pass mg pakolsa, mint az MK esetben Sindel, Nightwolf, vagy a T7 esetèben Lei, Armor King, Anna s Murdok....
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
Sep 11., Wednesday 11:48 #17
Vlasz ne5h (#16) zenetre
Gondolom mivel a Mortal Kombat X lltlag anyagilag a legsikeresebb MK jtk volt, beprblkoztak, mert annyi madr van a vsrl kzt, hogy ez is hozhat a konyhra.

A magam rszrl sajnlom ezt a sikert, visszavgyom az egy fokkal karikatrsabb, messebb, inkbb fantasy MK9-hez, azzal szemben, amit az X s a 11 kpvisel. Meg azt is, hogy ezek szerint az X esetben tment ez a tbbszrs szezonbrlet modell a rostn.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Sep 11., Wednesday 10:59 #16
Vlasz theSickness (#15) zenetre
Lehetsges, launch tapasztalatok hjn ezt nem tudom megtlni. Viszont ha mr ott is volt ilyen eset, nem rtem, mirt nem tanultak belle s csinltak hasonlt mg egyszer.
I am such a B.A.
Sep 11., Wednesday 10:52 #15
Vlasz ne5h (#12) zenetre
Akkor ezt viszont megvltoztattk idvel. Az Injustice 2 premierje krl balh volt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[27] arpi0912
Sep 11., Wednesday 8:19 #14
Vlasz ne5h (#10) zenetre
gy van, pont a skineknek nulla rtelmk volt a jtkban. A gearek sokkal tbbet rtek s faszbban is nztek ki, azt meg ahogy rtad is ha toltad a karaktert akkor potyogtak, fleg ha a multiverse eventeket is nystlte az ember.
A DLC karakterek meg konkrtan egy nagy kaka, TMNT, meg mortalos vendgszereplk? Pfff.. A legrtelmesebb DLC karakterek az 2 db volt, Red Hood, s Black Manta akik bele is illenek az Injusticebe.
Ha a ps4 pro 115k, s a One X 159k, akkor megri nekem az a hangyafasznyi klnbsg 44k-t? Hmmmm.
Sep 11., Wednesday 8:07 #13
Vlasz Hwopapa (#11) zenetre
Lvn hogy a MK9 egy kvzi MK 1-2-3 remake, Shang Tsung szerepel az elejtl szinte a vgig.
Sep 10., Tuesday 20:55 #12
Vlasz Hwopapa (#11) zenetre
Az MK11-gyel kapcsolatban a mikrotranzakcik megoldsra gondoltam, nem arra, hogy hny s milyen karakter rkezik utlag a jtkhoz. Nem jtszottam vele, de gy olvastam, hogy vagy irtzatosan sokat grindolsz egy-egy karakter szettjei miatt vagy pedig nyilvn fizethetsz mindenrt. Az Injustice 2 ezt egy kicsit jobban oldotta meg (szerintem).
I am such a B.A.
[25] Hwopapa
Sep 10., Tuesday 20:07 #11
Vlasz ne5h (#5) zenetre
A TTT2 most lesz ingyenes a hnapban boxon, azzal lehet tolni a teljes rostert mindenfle extra knyszeradomny nlkl.

Az MK11-nl nem rtem mire gondolsz: a promzott karakterekbl 2 rgi, de korbban nem jtszhat (Sindel, Nightwolf), a Shang Tsung tudtommal se a 9-ben, se a 10-ben nem szerepelt, gy jnak mondhat (radsul a 90-es vekbeli mozifilmben szerepl Tagawa mester jtszotta, ami nlam kln plusz pont ) A T800, Spawn pedig teljesen j kari. Joker nekem teljesen semleges - br valszeg ez ignyelt a legkevesebb munkt hzon bell.
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Sep 10., Tuesday 15:29 #10
Vlasz theSickness (#9) zenetre
n mondjuk a skineket pont leszartam, a gearek (ami a lnyeg volt) viszont hullottak dgivel ahhoz a karakterhez, akit hasznltam (ezt az ultimate editionhz kiadott frissts csak tovbb fokozta). A lootboxokra se kellett egy garast se klteni, ha az ember kicsit rment a multiverse eventekre, konkrtan fosta magbl a jtk ezeket.
Season pass persze ott is volt, mivel ott nincsenek mg olyan bejratott karakterek, mint egy Mortalban vagy Tekkenben (ezt mr beszltk korbban), ezrt nem akkora rvgs, ha az ember nem nyitja meg a teljes rostert.
I am such a B.A.
Sep 10., Tuesday 15:15 #9
Vlasz ne5h (#7) zenetre
Knyszer sehol sincs, a Tekkenben sem ktelez j tartalmakhoz jutni. Az Injustice 2-ben az van, hogy kristlyokbl lehet ruhkat, karakter-szintlpst s felszerelseket venni, amibl jtszva egszen keveset dobl a jtk, rohadt sokat kell jtszani mondjuk egyetlen skinrt (most r is kerestem: 100-200 kristlyt kaptl egy level up utn, a jobb skinek 4-6000 kristlyba fjtak darabonknt). Hogy ez vltozott-e, nem tudom.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[27] arpi0912
Sep 10., Tuesday 14:52 #8
Vlasz ne5h (#7) zenetre
n is premier utn nhny hnappal csaptam le r. Semmi nem volt knyszertve, legalbbis n nem reztem annak a mikrotranzakcikat.
Ha a ps4 pro 115k, s a One X 159k, akkor megri nekem az a hangyafasznyi klnbsg 44k-t? Hmmmm.
Sep 10., Tuesday 14:47 #7
Vlasz theSickness (#6) zenetre
Nem tudom, mennyit vltozott az eredeti llapothoz kpest, n nhny hnappal a premier utn csaptam le r, s meglepen korrekt volt a mg pakolt rendszer. Persze volt benne mikrotranzakci dgivel, de egyltaln nem reztem knyszertettnek a dolgot.
I am such a B.A.
Sep 10., Tuesday 14:43 #6
Vlasz ne5h (#5) zenetre
Azrt volt hangoskods az Injustice 2 miatt is igen szpen, amikor kijtt.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Sep 10., Tuesday 14:41 #5
Vlasz arpi0912 (#4) zenetre
Nekem is furcsa, hogy az Injustice 2 viszonylag normlis monetizcis rendszere utn hogy tudott a NetherRealm elllni a Mortal 11 megoldsval.
I am such a B.A.
[27] arpi0912
Sep 10., Tuesday 14:34 #4
Vlasz yoshimitsu (#2) zenetre
A japn verekeds jtkok sajna nem tudtak genercit ugrani. n legalbbis nem ltom. Pedig a 7. rszig az sszes megvolt, de ebbe belekezdeni sincs kedvem. Soul Calibur j rsze dett. Nlam ezek ebben a generciban meg se kzeltik az Injustice 2-t, se ltvnyban, se tartalomban, se onlineban, semmiben. Nlam az A generci verekeds jtka, s hl istennek nem volt tltolva a pnzlehzs DLC se (illetve ami volt is felejthet volt).
Ennl s az MK11-nl nagyon elmentek rossz irnyba.
Ha a ps4 pro 115k, s a One X 159k, akkor megri nekem az a hangyafasznyi klnbsg 44k-t? Hmmmm.
[2] Dwayne21n
Sep 10., Tuesday 14:08 #3
Vlasz theSickness (#1) zenetre
Egyetrtek, n a 7.rszt ki is hagytam, pedig a Tekkent a 2.rsz ta nyomom, de az hogy klasszik karaterekrt pluszba fizessek...ht el mennek a pics@ba.
Csak az tudna rvenni a vsrlsra ha beleraknk Kiryu Kazumt a Yakuza sorozatbl, aminek az eslye egyenl a 0val.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
Sep 10., Tuesday 13:37 #2
Az hagyjn, de az j karakterek fantzitlanok, sok j rgi karakter hinyzik(bruce helyett azt a nyivkols kurvt raktk bele), s az online rsz is horror. 10 percet vrok egy ellenflre, mikor bedob valakit s ezutn megszakad a kapcsolat, anyd. 20 perc mire tudok jtszani valakivel s akkor jn a brutlisan hossz tltsi id, pedig a grafika nem egy nagy sz. De ugyanez az sf is. Az elz generciban, sokkal jobban meg volt oldva az egsz online rendszer, percenknt doblta be az ellenfeleket(tt2) s a tltsid is sokkal rvidebb volt. n nem rtem ezt pp, hogy ezeknek a dolgoknak kellett volna jobbnak lennik gondolok itt az online rszre s a tlts idre. s kapunk egy kontr szar munkt.Visszafel fejldnk namco???
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
Sep 10., Tuesday 11:30 #1
Nekem ezzel meghalt a Tekken 7. Egsz egyszeren nem tudok azon fellemelkedni (s akkor legyen ez az n hibm), hogy nem kapok legalbb egy kicsit kompakt alap lmnyt egy 20 rongyos jtk megvsrlsval. Gyakorlatilag a harmadik szezonnal 50 rongyba kerl annak a jtk, aki szeretne valamennyire frissen belecsppenni az jdonsgokba. Legalbb ekkora baj, hogy hzzk, mint a rtestsztt, n meg nem szolgltatst krtem, hanem termket a pnzemrt.

Szomor, hogy ide jutottunk. Ebben az esetben n szavaztam a pnztrcmmal.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)