[GC] Inside Xbox összefoglaló
Eddig 10 hozzászólás
Stinger
2019. August 19.
Monday 16:30
A DevCom második napján. de még a Gamescom előestéjén annak rendje, s módja szerint lezajlott az Xbox Inside rendezvény is, amely az E3 utánra is tartogatott némi meglepetést és új bejelentéseket: ebből szemezgettünk egy csokrot, kattints beljebb!

Új előzetest kaptunk az Age of Empires: Definitive Edition konzolos debütjéből, amely november 14-én teszi tiszteletét a két rivális platformon. Az Xbox kapcsán további extra, hogy a játék automatikusan a Gamepass-ban debütál, így a PC-s előfizetők is megkapják, amennyiben a megfelelő előfizetéssel rendelkeznek. Nem ez a játék az egyetlen, a DMC 5-öt is újként üdvözölhetjük a játékok közt, a mai naptól tölthetik is a GamePass előfizetők.

Új gamescom trailert kapott az NBA 2020, amely definitív sztorimóddal érkezik szeptember hatodikán, melyben egy NBA játékos mindennapjaiba kaphatunk betekintést.A PUBG is megkapta a maga frissítését: a srácok bemutatták a Season 04: Aftermath-et, amely 100+ új itemet, és számtalan módosított gameplay mechanikai elemet tartalmaz a változatosság jegyében, ám - a legnagyobb újdonságának mégiscsak a konzolos crossplatform támogatás ígérkezik, amely az Xboxos és PS-es tábort ereszti egymásnak. Az S04 global matchmaking augusztus 27-én érkezik, a crossplatform béta szeptember végén, az éles üzemmód pedig októberben debütál.Aces Bongos két új Xbox kontroller színt mutatott be a nagyközönségnek: első egy fém D-Paddel ellátott Camouflage verzió és egy Spirit Blue variációt, amelyekhez hasonló színű t-shirt is jár (USA/Kanada, ill. a Gamescom vásárlóknak). Mindkettő a szokásos feature-settel, bluetooth és win10 támogatással érkezik természetesen, augusztus 26-án.

Friss trailerrel jelentkezett az inXile Entertainment 2020 elején érkező Wastelands 3-ja is. a látottak alapján elkönyvelhető, hogy a Microsoft hátszél és felvásárlás nagyon jót tett a játékkal, az ős-Wastelands újjászületésének lehetünk szem- és fültanúi.Új tralier érkezett a harmincas évek amerikájában játszódó taktikai gengszterszimulátorból, az Empire of Sinből, amely John Romero feleségének Brenda Romeronak a szüleménye. A mester és neje a színpadon is megjelent egy rövid interjú erejéig, ahol elmondta, hogy a bossok 50%-a valós történelmi személyekről lett mintázva és a küldetések tekintetében is sokat merítettek megtörtént eseményekből. Megjelenés: 2020 tavasza.Hangulatos traillerrel jelentkezett a PUBG nyomdokain haladó, mellesleg ingyenesen játszható looter-shooter Vigor is, ahol a csoportos túlélésen és a lootingon lesz a főszerep. A Bohemia Interactive játékának konzolos változata már most is játszható, keressétek a Dashboardon!Aaron Greenberg a Gears 5 tükrében kampányolt egy keveset: kiderült, hogy a Gamescom berkein belül debütál elsőként a kipróbálható kampány a publikum előtt és hogy Halo ship livery jár a játék megvásárlásához a héten. Leleplezésre került az XO19 London novemberi eseménye is, amely a legnagyobb XO event lesz az idei esztendőben, ráadásul a briteknél maga Phil Spencer is tiszteletét teszi majd.A Focus Home Entertainment a hamarosan érkező akció-fantasy-rpg-ből, a Greedfallból mutatott egy új trailert, melyen a karakterek jellemeire, a segítőkre, a sztorira, a döntési opciókra és a gameplay komplexitásra helyezték a hangsúlyt. A játék szeptember 10-én érkezik (PC-re és PS-re is), az Xboxos előrendelők ajándék bónusz kontenteket kapnak a játékhoz.Emellett megtudtuk, hogy hamarosan érkezik az Age of Wonders: Planetfall, a Wreckfest, a World of Warships és a mechákat felvonultató Metalwolf is.

A mercenary-based futurisztikus akció-shooter The Surge 2 is megkapta a maga új trailerjét, fókuszban a karakter kusztomizációval,és az implantátumokkal machináló inventory menedzsmenttel, de a trailert nézve bepillantást kaptunk a variálható közelharci lehetőségekből, a kivégzésekből és a dodging-blockin-parring metódusból is. A Deck13 sci-fi Dark Souls játéka szeptember 24-én érkezik, pre-order bónuszokkal az Xbox One tulajdonosok számára.Az Inside team a Destiny 2: Shadowkeep fejlesztőit is meginterjúvolta néhány kérdés erejéig, de egy korábbi jelenetekből összevágott traileren és az október 1-jei megjelenés emlegetésén kívül nem sok új információ szivárgott ki tőlük.

A Metro Exodus már korábban bejelentett expanziójáról, a The Two Colonelsről is lehullt a lepel, a DLC-ből készült trailert lentebb találjátok, a megjelenési időnek pedig a magyar nemzeti ünnepet választotta a kiadó.A Gears 5, mint az aktuális Xbox felhozatal zászlósa a várakozásoknak megfelelően a multiplayer játékosok nagy kedvencére, a Horde módra promózta magát kokszosra - emellett Halo Reach crossover skin csomag is érkezik majd hozzá. A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Ultimate Edtion előrendelők és a Game Pass Ultimate tulajok 4 nappal korábban kezdhetik a játékot.


[33] Crockett
Aug 20., Tuesday 20:27 #10
Válasz zsozsa (#2) üzenetére
Még ingyen is drága lenne. . Mentem vele pár kört, de engem nem fogott meg. Az igazsághoz tartozik, hogy nem ismertem ki teljesen mi, merre, hány méter, de nem fogott meg. Olyan sótlan az egész illetve hiányérzete van az embernek valamiért. Szépnek szép, Unreal engine, de ez édes kevés, ha nem élvezhető.
XboxLive: Dolumajo
[9] Saya
Aug 20., Tuesday 11:37 #9
Válasz sting (#8) üzenetére
Nekem Crackdown 3 az év meglepetése. Minden elemében középszerű, mégis idén talán azzal szórakoztam a legjobban, tömény oldschool élvezet.
[30] sting
Aug 20., Tuesday 11:31 #8
Válasz Saya (#7) üzenetére
Bezonyám, még nálam is kiakasztotta a "közönymérőt" (és újra Boxost csinál belőlem) mindez meg a Gears 5 - Metro - Hellblade - Crackdown 3 - és még a jó ég tudja mennyi minden, amit a Ultimate-re váltás nyújt.
[9] Saya
Aug 20., Tuesday 10:11 #7
Wasteland 3 és Empire of Sin nagyon nyami, mint az aranykorban! A GamePass meg a legjobb dolog, ami történt a gamingben, még be se fejeztem a Metrot, meg a Shadow of War-t, közben itt a DMC5 és jön Gears 5, Age of Empire, a brutál indie felhozatalról nem is beszélve. Így kellett volna kezdeni a generációt, GamePass + XOX.
[13] Guba33
Aug 20., Tuesday 10:09 #6
Válasz sQr (#4) üzenetére
Kíváncsian várom,hogy a Kingdom Come Deliverance ki tud-e hosszabb távon húzni a kézikonzolozásból,úgy érzem ez talán az én játékom lehet.A Blair Witchet természetesen kipróbálom,hátha minőségi lesz.
[10] kakuto
Aug 19., Monday 21:18 #5
Dmc5 game pass majd age of empire. Gino
[33] sQr
Aug 19., Monday 20:01 #4
GamePass azért kap a DMCV-ön kívül is érdekes dolgokat...

Stellaris
Kingdom Come Deliverance
Blair Witch [ premier ]
Dead Cells

Meg egyéb apróságok.

Forrás: KATT!
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
Aug 19., Monday 19:22 #3
Válasz Durden is ALIVE (#1) üzenetére
Il Elden
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden LV426117 /// PS4 iD: Durden91
[48] zsozsa
Aug 19., Monday 19:21 #2
Este pedig Gears 5 kampány tréler és infók. Game passt nagyon durván nyomják. Vigor meg ingyenes? Ha jól rémlik, még az early accesse is valami 6000 ft volt...
Dzsézon Tetem a Transplanter
Aug 19., Monday 19:19 #1
Elders Ring?
There is only room for one Boss and one Snake... /// Xbox One GT: Durden LV426117 /// PS4 iD: Durden91