Halo Infinite: új kapitány a fedélzeten
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. August 17.
Saturday 05:59


Mi a közös az Anthemben és a Halo Infinite-ben? A jelek szerint annyi biztosan, hogy mindkettő ugyanazon a héten veszíti el egy fontos fejlesztőjét. Tegnap az Anthem kapcsán számoltunk be erről, ma pedig az Infinite esetében tehetjük meg ugyanezt.

Történt ugyanis, hogy a 343 Industries-nál dolgozó Tim Longo a héten távozott a csapattól. Longo a Halo Infinite-nél töltötte be a kreatív rendezői pozíciót, hasonlóan a 2015-ös Halo 5: Guardians-hez. Jelentések szerint az úriember az elmúlt hetekben más beosztásba került, mielőtt távozott volna a stúdiótól.

A Microsoft az alábbi közleményt adta ki a hír kapcsán:

"A különböző csapattagok feladatai és felelősségei rendszeresen fejlődnek, hogy megfeleljenek a játék szükségeinek a fejlesztés során. Nemrégiben két változás történt a Halo Infinite fejlesztői csapatában. A producerünk, Mary Olson veszi át a kampányért felelős csapat vezetését a Halo Infinite-nél, mint vezető producer, hasznosítva a 343-nál töltött sok éves tapasztalatát, hogy segítsen egy remek kampányt alkotni a rajongók számára.

Ezen kívül Tim Longo nemrég elhagyta a csapatunkat, mi pedig igazán hálásak vagyunk a rengeteg hozzájárulásáért a játékainkhoz, a stúdiónkhoz és a Halo univerzumhoz. Csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeni törekvéseihez.

Az általános kreatív elképzelés és a játék fejlesztése továbbra is Chris Lee, a Halo Infinite csapat vezetőjének irányítása által történik.

Világklasszis csapatunk van, ami a Halo Infinite-en dolgozik és a lehengerlő pozitív visszajelzés a rajongóktól tölt fel minket energiával, jobban mint bármikor, hogy az eddigi legjobb Halo játékot alkossuk meg. Ezek a változások nincsenek hatással a Halo Infinite megjelenésére."

Aug 18., Sunday 20:58 #6
Válasz Plasma (#4) üzenetére
"Jelentések szerint az úriember az elmúlt hetekben más beosztásba került, mielőtt távozott volna a stúdiótól."

Ebből optimistán azért lehet arra következtetni, hogy nem "elhagyat a süllyedő hajót", hanem felfelé buktatták / számára jobb pozíciót kapott házon belül.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 18., Sunday 15:57 #5
Válasz Plasma (#4) üzenetére
Hat kevesebb mint 1,5 a megjelenéséig. Szerintem okt végén-nov elején fog jönni a Scarlettel.
[18] Plasma
Aug 18., Sunday 13:31 #4
Évek óta fejlesztik, másfél év múlva pedig elvileg megjelenik. Ha a maradék időben még fajsúlyos kreatív döntéseket kell meghozni, akkor ebből nem az eddigi legjobb Halo játék lesz, hanem egy Anthem-szintű bukás.
Aug 18., Sunday 12:24 #3
Alapvetően nem valami bíztató egy ilyen váltás egy projekt közepén. Ilyenkor arra gondolok, hogy jól is elsülhet, de kábé egy évük van még befejezni a játékot, ilyenkor már nagyon váltani elég meredek kreatív rendezőt. Bár ha jól olvasom a sorok között, nem a koncepcióval volt a baj (remélhetőleg), hanem a faszi kapott új pozíciót.

Azzal is egyetértek az előttem szólóval, hogy a Halo 5 után jó, hogy elkanyarodtak. Sajnos mind a dizájn, mind a sztori rossz irányt vettek. Az előbbit láthatóan dobták, az utóbbiról meg sokat nem tudni. Azt azért remélem, hogy azt az igényességet és tudatosságot megkapjuk az Infinite-ben is, a Halo 5 ebben nagyon erős volt.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[41] Kuresz
Aug 18., Sunday 11:25 #2
Valamilyen szinten nem tul biztato, hogy kozben valtanak. Masik oldalrol viszont az 5 utan barmi jo lenne, csak ne azt a vonalat vigyek tovabb...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
Aug 17., Saturday 17:10 #1
Hajra, de elotte legyen fasza a PC-s MCC es bejelenthetnetek az 5. reszt is PC-re!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)