Készülőben az új Metro
Eddig 6 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 14.
szerda 19:53


A THQ Nordic érdekeltségeit illetően már kaptunk néhány részletet a fejlesztés alatt álló címekről, nemrég pedig a 4A Games is csatlakozott a felsoroláshoz. Kiderült ugyanis, hogy az ukrán csapat már megkezdte a Metro széria következő részének munkálatait.

A Metro sorozat sikerét látva egyáltalán nem meglepő a lépés, azonban egyelőre be kell érnünk annyival, hogy a Dmitry Glukhovsky regényeire építő sorozat jövője továbbra is sínen van.

aug 15., csütörtök 11:40 #6
Tartottam a nyíltság miatt egy kicsit, hogy elvész a Metro esszenciája, de meglepően jót tett a sorozatnak, hogy az Exodus erre ment el. Mondom úgy, hogy sikerült megutálnom az open world játékokat.

Nem túl nagyok a helyek, amolyan Breath of the Wildosan "ha valami érdekesnek tűnik, ott lesz is valami" koncepció van mögötte, ami működik, mert passzol a Metro-életérzéshez. Szerencsére nyoma sincs a Ubisoft-féle "minél nagyobb világ + b*szassuk tele ikonokkal meg egy egyforma gyűjthető bigyókkal" dolognak.

Szóval én nagyon örülök a folytatásnak, az Exodus nálam simán az év játéka eddig.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
aug 15., csütörtök 9:52 #5
Válasz sQr (#4) üzenetére
Valamint azt is tegyük hozzá, hogy harmadszor földalatti alagutakban meg aknákban kommandózni, azért nem lett volna akkora poén.
I am such a B.A.
[32] sQr
aug 15., csütörtök 9:42 #4
Válasz soliduss (#3) üzenetére
A véleményem annak függvényében kell nézni, hogy az előző részeket olyan egy órán át bírtam, aztán elengedtem több alkalommal. Nyilván Metro a játék címe, így logikus, hogy nagyobb részt zárt térben, a föld alatt játszódik, de én pont azt nem szerettem benne. A lineárisabb felépítést preferálnám.

Az Exodus viszont szerintem nagyon jól eltalálta ezeket a nem túl nagy, de kellő szabadságot és felfedezést lehetővé tevő kis sandbox térképeket.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[48] soliduss
aug 15., csütörtök 9:28 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
én most tolom... nem tudom, hogy jót tett e ez a nyíltabb világ a metronak.

Nekem valahogy elveszett a feszesebb story.... bár még csak a volganal vagyok.
[32] sQr
aug 15., csütörtök 9:02 #2
Az Exodus piszkosul tetszett, ha azt a vonalat viszik tovább [ kisebb nyílt homokozók, változatos terepek, sok külső helyszín ], akkor vevő vagyok egy folytatásra.

De szívesen megnéznék tőlük azért egy új IP-t is most már...
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[22] Hendrix
aug 14., szerda 22:41 #1
Szuper!
Időközben az új STALKER is megérkezhetne...
¯\_(ツ)_/¯