Borderlands 3: a tények magukért beszélnek
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 14.
szerda 19:38


Ha valakinek az elmúlt 10 esztendőben teljesen kimaradt a Borderlands széria és a hamarosan érkező 3-as számot viselő epizóddal ugorna be a looter-shooterkedésbe, a fenti trailernél jobb összefoglalót keresve sem találhat. Akik pedig már ismerősek a vault hunterkedésben... nos, nekik csak megerősítésként szolgál, hogy a Gearbox még mindig tudja, mit csinál.

A megjelenés közeledtével a játék írópárosa, Danny Homan és Sam Winkler a játék jövőjéről is ejtett néhány szót. Bár a korábban bejelentett season pass tartalmát még nem részletezték, azt mindenképpen megosztották, hogy a második részhez hasonlóan ezúttal is négy, történetorientált kampányt kapunk, melyek az alapjátékhoz képest is furábbak, ugyanakkor jobban fókuszáltak is lesznek.

Emellett megosztották azt is, hogy a Borderlands3 nem pusztán az eddigi legnagyobb epizód lesz, és annak ellenére, hogy néhány szálat elvarrnak benne, újakat is behoznak, vagyis "a Borderlands 3 egyértelműen nem a sorozat vége, semmilyen értelemben."

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[31] Matild
aug 15., csütörtök 18:30 #1
Csak a mikrotranzakcióktól mentsd meg Istenem és tökéletes lesz.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Friss hírek

74 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

ps4 6 | State of Play: az idei utolsó bejelentkezés

Leleplezések, megjelenési dátumok, új gameplay videók!

xbox1 6 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

0 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 3 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.

10 | Frankó lett az Alien Switch portja

Xenomorph a pixelszámlálóban.