Mire készülnek a Splinter Cell-lel?
Eddig 8 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 14.
szerda 06:59


A Splinter Cell sorozat rajongói régóta várják Sam Fisher visszatérését, a dolgok jelenlegi állása szerint azonban be kell érniük egy mobilos mellékszerepléssel és egy VR játékkal.

A helyzeten csak némileg javít Yves Guillemot nemrégiben tett nyilatkozata, melyben a széria jövőjéről beszél.

"A Splinter Cell kapcsán lesz néhány újfajta élmény, de több különböző eszközön. Dolgozunk rajta, hogy egy napon visszatérhessen a sorozat. Nem mondhatjuk meg, mikor, mert időbe telik, de meg kell találnuk, minden esetben, a megfelelő élményt, hogy kellően nagyot szólva térhessen vissza."

Érdekesen hangzik, azonban sajnos továbbra sem kerültünk közelebb egy teljes értékű epizód érkezéséhez. Mindenesetre jó tudni, hogy a kiadónál számolnak az öreg Halász Samuval. Sorbaáll: Perzsia hercege.

aug 15., csütörtök 15:54 #8
Én a VR epizódra kíváncsi leszek.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[12] nonkeat
aug 14., szerda 23:20 #7
Egy RTX-szel agyontömött remake-nek is örülnék már...
Some are like water, some are like the heat Some are a melody and some are the beat
[2] p34c3
aug 14., szerda 19:55 #6
A legjobb az lenne, ha jövőre jönne végre a Ubisoft: The Game aka. Super Ubi Maker, mint A következő generációs Cím. Procedurálisan generált világ választható témákkal (historical, fantasy, exotic, war, city), beállítható gyűjtögetnivalókkal, a divatból soha ki nem menő területfoglalással, valamint meg lehetne adni a küldetések arányát is: védd meg, foglald el, kövesd és a közönségkedvenc öldmeg.
[3] Lacek92
aug 14., szerda 15:14 #5
Ellenben a PoP szerintem működhetne open world-ben. Annyira legalábbis biztosan, mint az AC. Egy 2008-as PoP grafikai stílusában készült, a Sands of Time játékmenetéből merítő új open world Prince of Persia nálam első napos vétel lenne.
[2] Malleus
aug 14., szerda 11:48 #4
Még meg találniuk a módját hogy hogyan legyen live service, meg hogy hogyan tegyék tele mikrotranzakcióklal.
[48] soliduss
aug 14., szerda 9:58 #3
Válasz sQr (#2) üzenetére
boá...én attól már hányok. Be kellene látnia az ubinak ,hogy a kevesebb néha több open wordben is... egy Horizon és Daysgone után nagyon meg kell magam erőszakolni magam egy ubisoft openhez.
[33] sQr
aug 14., szerda 9:52 #2
Még rá kell jönniük hogyan lehet ráhúzni a klasszikus Ubisoft open world formulát erre a sorozatra is...
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[48] soliduss
aug 14., szerda 9:48 #1
mindenki újra előtérbe hozza a single player játékokat A Ms és az EA is... itt van a SC... ahol a Blacklist elég király volt... de rosszkor jelent meg... és rossz korszakban.

Erre az übi már megint baszakszik