[Friss] Hírek a THQ Nordic háza tájáról
Eddig 11 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 14.
szerda 11:38


Nem lenne teljes a hónapunk, ha nem tudnánk egy újabb THQ Nordic felvásárlásról hírt adni. A mostani eset valószínűleg senkit nem fog meglepni, a kiadó bejelentette, hogy egyre gyarapodó fejlesztői bázisába olvasztotta a Gunfire Games csapatát is. A lépés elég logikusnak tűnik, lévén a csapat utolsó játékát, a Darksiders III-at is a THQ Nordic adta ki, valamint a múltban komolyabb együttműködés volt a két fél között.

Gyorsírek rovatunkban pedig meg kell említeni, hogy a Volition megerősítette, hogy már dolgoznak a Saints Row széria következő részén, az Agents of Mayhem kitérője után tehát ismét visszatérnek a sorozathoz egy teljes értékű folytatással.

Emellett tovább gyűrűzik a Dead Island 2 fejlesztési kálváriája, a legfrisebb hírek szerint a Dambuster Studios vette át a franchise vezető stúdiójának posztját, így a továbbiakban ők dolgoznak a régóta készülő Dead Island 2-n is.

Végezetül pedig bejelentették, hogy a Timesplitters sorozat egyik alkotója, Steve Ellis besegít abban, hogy a franchise jövőjét megtervezzék.

[Friss] Időközben egy újabb felvásárlással bővült a THQ Nordic lajstroma, kiderült ugyanis, hogy a Milestone is a birtokukba került, így a MotoGP, a Ride és a Gravel fejlesztője is nekik dolgozik a továbbiakban.

aug 15., csütörtök 15:58 #11
Ezek után nem lepődnék meg, ha ők is elindítanák a saját előfizetéses szolgáltatásukat, álá XGP, EA Access vagy uPlay+.

ne5h: Szerintem ennek az oka egy racionálisabb gazdálkodás, ahol nem költik a befolyó összeg egy jelentős részét promócióra.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[9] Csu-Pisti
aug 14., szerda 18:18 #10
Válasz skiz0 (#9) üzenetére
Év híre számomra! Hurrá!
Nem tudok semmit,de azt is rosszul...
[16] skiz0
aug 14., szerda 18:08 #9
KATT!

új Metro is készülőben!
PSN: mucsacso
[16] skiz0
aug 14., szerda 16:43 #8
Válasz soliduss (#6) üzenetére
én őszintén full hülye vagyok a marketinghez, de nem tartom kizártnak azt sem, hogy azért vonzóbb lehet a studiók számára, hogyha egy ilyen szélesebb portólióval rendelkező kiadóról van szó
PSN: mucsacso
[16] skiz0
aug 14., szerda 16:39 #7
úristen, Dead Island 2.... az ilyenekből lesznek az ilyen 3-4/10-es fércmunkák, hemzsegő technikai hibákkal...
PSN: mucsacso
[48] soliduss
aug 14., szerda 9:44 #6
Válasz bakfitty (#4) üzenetére
valami újba vágni

Nekem csak az furcsa, hogy felveszik az régi THQ nevet és megvesznek majd mindent ami a hagyatékuk.
aug 14., szerda 9:39 #5
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Őszintén, a Nordic annyi mindent és mindenkit vett meg, hogy én nem mennék bele ilyen öszeesküvéselméletekbe. Szerintem pusztán csak valamilyen okból náluk is ott van a világ pénze. És költik.
I am such a B.A.
[1] bakfitty
aug 14., szerda 9:38 #4
Válasz soliduss (#3) üzenetére
Nem hogy nem furcsa, de pont eléggé megszokott. Ha te megvennéd egy kiadó romjait, melyhez egy rakás IP / fejlesztő tartozik, akkor melyik tűnik logikusabbnak: elkezdeni dolgozni a megszerzett címeken / csapatokkal, hogy pénzt láss belőlük, vagy hagyni az egészet egy polcon porosodni?
[48] soliduss
aug 14., szerda 9:25 #3
Válasz ne5h (#2) üzenetére
persze vágom a story-t... de nem furcsa ,hogy majd a teljes hagyatékot felvásárolták és új néven ott folytatják ahol abbahagyták.
aug 14., szerda 8:34 #2
Válasz soliduss (#1) üzenetére
Öööö... ez nem az a THQ, ami becsődölt. Ez a Nordic, ami egy pár éve megvette a THQ nevet, így onnantól THQ Nordic néven futnak tovább. A névcserére valószínűleg azért volt szükség (ez csak az én meglátásom), mert a THQ csődje utáni árverésen a THQ rengeteg tulajdona került a Nordic-hoz és gyaníthatóan úgy látták jobbnak, ha az emberek könnyebben tudják kötni a neveketa régi kiadóhoz.
I am such a B.A.
[48] soliduss
aug 14., szerda 8:12 #1
Ha ennyi lóvéjuk van most... ,hogy a francba csődölhettek be majd 10-15 éve??? Én valami turpisságot sejtek a múltban, vagy volt pár szar szerődés amiből csak ez az egy kiút volt.
Friss hírek

74 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

ps4 6 | State of Play: az idei utolsó bejelentkezés

Leleplezések, megjelenési dátumok, új gameplay videók!

xbox1 6 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

0 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 3 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.

10 | Frankó lett az Alien Switch portja

Xenomorph a pixelszámlálóban.