Apex Legends: kié lesz a korona?
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. August 13.
Tuesday 20:47


A mai naptól kereken két héten át próbálhatják ki az Apex Legends játékosok, milyen is az, amikor nem számíthatunk a csapattársak hathatós segítségére. Az Iron Crown event keretén belül először nyílik lehetőségünk egyedül fejest ugorni az összecsapásokba, az augusztus 27-ig tartó limitált játékmód pedig új kihívásokat és ezekért cserébe új jutalmakat is ígér. Aki azonban az összeset össze akarja gyűjteni, az készüljön fel rá, hogy komolyan a pénztárca/bankszámla mélyére kell nyúlni érte.

Az Iron Crownnal egy időben a játék egy új frissítést is kapott, ennek köszönhetően részletesebb visszajelzést kapunk arról, ha egy összecsapásban alul maradunk, illetve azt is láthatjuk, ellenfelünk milyen fegyverrel intézett el minket.

Friss hírek

1 | Gambit! - jöhet még egy kis hazai?

Friss hazai fejlesztésről számolhatunk be nektek, amit az ex-Sine Mora csapat egy része kalapál. Theodore Reiker ismét a pályán, a Gambit! pedig megpróbálja az XREAL eddigi sikereit tetézni egy kooperatív, pörgős akciójátékkal, amit a VR sisakodon keresztül élhetsz át! Gambit!

793 | [Maradj otthon és nyerd meg!] SECRET NEIGHBOR (PC)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Most négyen nézhetnek át PC-n a szomszéd padlására!

20 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

12 | Valorant: jöhet konzolokra is?

A Riot már kísérletezik a portolással.

59 | Bukdácsol Switchen az Outer Worlds

A Digital Foundry vitte pixelszámlálóba a játékot.

1 | Desperados III: mini-vadnyugat

Makettasztalon pörög a western-akció!

0 | SpongeBob: horda mód a felújított kiadásban

Traileren nézhetjük a friss multiplayer lehetőséget.

0 | The Fabled Woods: indie sétaszim az erdőből

A fejlesztők a Firewatch-ot emlegetik fő ihletként.