Apex Legends: kié lesz a korona?
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 13.
kedd 20:47


A mai naptól kereken két héten át próbálhatják ki az Apex Legends játékosok, milyen is az, amikor nem számíthatunk a csapattársak hathatós segítségére. Az Iron Crown event keretén belül először nyílik lehetőségünk egyedül fejest ugorni az összecsapásokba, az augusztus 27-ig tartó limitált játékmód pedig új kihívásokat és ezekért cserébe új jutalmakat is ígér. Aki azonban az összeset össze akarja gyűjteni, az készüljön fel rá, hogy komolyan a pénztárca/bankszámla mélyére kell nyúlni érte.

Az Iron Crownnal egy időben a játék egy új frissítést is kapott, ennek köszönhetően részletesebb visszajelzést kapunk arról, ha egy összecsapásban alul maradunk, illetve azt is láthatjuk, ellenfelünk milyen fegyverrel intézett el minket.

Friss hírek

74 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

ps4 6 | State of Play: az idei utolsó bejelentkezés

Leleplezések, megjelenési dátumok, új gameplay videók!

xbox1 6 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

0 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 3 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.

10 | Frankó lett az Alien Switch portja

Xenomorph a pixelszámlálóban.