Man of Medan: kanapérettegés
Eddig 1 hozzászólás
mcmacko
2019. August 13.
Tuesday 11:44


Így koopolsz a Man of Medan-ban: a kooperatív Shared Story mód után ma új fejlesztői naplón mutatta be a játéák másik többjátékos Movie Night módját a fejlesztőcsapat, melyben a kanapén ülő barátokkal együtt, legfeljebb öten osztozhatnak a rettegésben.

Aki előrendeli a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t, egyszeri végigjátszását követően megnyithatja Curator’s Cut módot, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatjuk majd különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelt. A Curator’s Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

[3] Fido4life
Aug 13., Tuesday 19:10 #1
Várjuk!
Friss hírek

33 | [Szavazz és nyerj!] 2019 legjobb játékai

Ha hiszitek, ha nem, 2019 utolsó heteihez érkeztünk. Így elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét nekifussunk a kérdésnek: szerintetek melyek voltak 2019 legjobb játékai? A 2019 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - és most is nyerhettek!

249 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

0 | [Nézd élőben] The Game Awards

Idén is számíthatunk néhány újdonságra a Geoff-gálán.

13 | Demókkal készül a The Game Awards

Limitált idejű próbaverziók jönnek a díjak mellé.

4 | Forza Horizon 4: az aréna kihívása

Battle royale móddal bővül a játék

15 | Resident Evil 3: páros bemutató

A fejlesztők részletezik a Remake újdonságait.

4 | Wasteland 2 ingyen a GoG-on

Méghozzá a rendezői változat, de csak szűk két napig tart az akció!