Ráncfelvarrást kap System Shock 2
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. August 13.
Tuesday 07:18


Meglehetősen elfoglalt lett az utóbi időben a Nightdive csapata. Nem elég, hogy a korábban bejelentett, eredetileg 2018-ra tervezett System Shock remake megjelenését alaposan el kellett csúsztatniuk a fejlesztés üteme miatt, most felfedték, hogy közben a második rész is ráncfelvarrást kap.

A System Shock 2 Enhanced Edition a csapat szerint hamarosan megjelenik, ennél konkrétabbat azonban egyelőre nem közöltek.

A System Shock remake az új tervek szerint 2020-ban jelenik meg.

[46] multishoot
Aug 13., Tuesday 10:00 #1
Most ennek a bejelentésnek mi értelme, ha az első sincs még kanyarban? Sőt, ilyen mentalitás mellett, én nem is várok tőle semmit, kb. kényszerből befejezik, hogy ne lincseljék meg őket.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

33 | [Szavazz és nyerj!] 2019 legjobb játékai

Ha hiszitek, ha nem, 2019 utolsó heteihez érkeztünk. Így elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét nekifussunk a kérdésnek: szerintetek melyek voltak 2019 legjobb játékai? A 2019 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - és most is nyerhettek!

249 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

0 | [Nézd élőben] The Game Awards

Idén is számíthatunk néhány újdonságra a Geoff-gálán.

13 | Demókkal készül a The Game Awards

Limitált idejű próbaverziók jönnek a díjak mellé.

4 | Forza Horizon 4: az aréna kihívása

Battle royale móddal bővül a játék

15 | Resident Evil 3: páros bemutató

A fejlesztők részletezik a Remake újdonságait.

4 | Wasteland 2 ingyen a GoG-on

Méghozzá a rendezői változat, de csak szűk két napig tart az akció!