Destroy All Humans!: földöntúli kiadások
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 13.
kedd 06:58


A THQ Nordic a jövő évben újra behozza a köztudatba a Destroy All Humans! nevet, ezt pedig két kellően megpakolt kiadással teszi. Nemrég lerántották a leplet a remake két speciális csomagjáról, a DNA Collector's Editionről és a Crypto-137 Editionről.

Előbbiben az alapjáték mellett egy 23-es figurát, kulcstartót, litográfiákat, stresszoldó bábut, valamint játékbeli skineket találunk, mindezt egy prémium dobozba pakolva. A Crypto-137 változat a DNA Edition tartalmát egy nagyobb szoborral és egy hátizsákkal dobja fel.A DNA Edition 150 dollár / euró, a Crypto-137 Edition 400 ollár / euró ellenében lesz bezerezhető.

Friss hírek

74 | [Nyerd meg!] Adventi játéksokadalom - Code Vein

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Elsőként egy jó Code Vein-t szólíthat magához a szerencsés nyertes!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

ps4 6 | State of Play: az idei utolsó bejelentkezés

Leleplezések, megjelenési dátumok, új gameplay videók!

xbox1 6 | Game Pass: elszólta magát Phil Spencer

Update: Bekerül a Control a kínálatba? Lehet. De a Remedy cáfol.

0 | Pillars of Eternity II: konzolos lángolás jövőre

Megjelenési dátumot kapott a Deadfire Ultimate Edition.

wiiu 3 | Nintendo Switch Online: újabb klasszikusok

Bővül az online szolgáltatással elérhető NES és SNES játékok listája.

10 | Frankó lett az Alien Switch portja

Xenomorph a pixelszámlálóban.