Destroy All Humans!: földöntúli kiadások
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 13.
kedd 06:58


A THQ Nordic a jövő évben újra behozza a köztudatba a Destroy All Humans! nevet, ezt pedig két kellően megpakolt kiadással teszi. Nemrég lerántották a leplet a remake két speciális csomagjáról, a DNA Collector's Editionről és a Crypto-137 Editionről.

Előbbiben az alapjáték mellett egy 23-es figurát, kulcstartót, litográfiákat, stresszoldó bábut, valamint játékbeli skineket találunk, mindezt egy prémium dobozba pakolva. A Crypto-137 változat a DNA Edition tartalmát egy nagyobb szoborral és egy hátizsákkal dobja fel.A DNA Edition 150 dollár / euró, a Crypto-137 Edition 400 ollár / euró ellenében lesz bezerezhető.

Friss hírek

pc 1137 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

9 | Új platformokra költözik a League of Legends

Wild Rift alcímmel támadja be a konzolokat és mobilokat jövőre.

2 | Zombie Army 4: téli hullagyalázás

A megjelenési dátum mellé a gyűjtői kiadás is befutott.

1 | Csúszik a Divinity: Fallen Heroes

Az új dátumot pedig még a Larian sem tudja.

16 | Shadow of the Tomb Raider: kollekciós sírok

Hivatalos a Definitive Edition.

7 | Google Stadia: november 19

Megjelenési dátumot kapott a streamelős szolgáltatás.