Belsős cím lesz a The Outer Worlds?
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2019. augusztus 12.
hétfő 09:33


Dacára annak, hogy a Microsoft a tavalyi év során a belsős stúdiói közé sorozta az Obsidian Entertainment csapatát, a stúdió legújabb játéka, a The Outer Worlds még multiplatform címként jelenik meg a Take Two kiadásában. Meglehet azonban, hogy a folytatások már exkluzívabb bánásmóban részesülnek.

Erről az Xbox Studios vezetője, Mike Booty beszélt a Game Informernek, elmondása szerint az Obsidian csillagközi RPG-je rendelkezik annyi potenciállal, hogy megérje az exkluzivitást.

"Az alapján, amit eddig az Outer Worlds-ből láttunk, azt remélem, hogy ez olyasmi, amire építhetünk és egy tartós franchise-zá válhat és segíthetünk abban, hogy kiterjedhessen."

Booty emellett arról is beszámolt, hogy az Obsidian a THe Outer Worlds fejlesztése mellett sem unatkozik, a csapat ugyanis több, még be nem jelentett címen dolgzik a Microsoftnak.

A The Outer Worlds október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig Switch-en is tiszteletét teszi.

[51] Dude
aug 12., hétfő 20:48 #2
Rá is férne szegényre, mert az eddigi gameplay videók alapján egy közepes alkotás lesz. De, ha az MS beáll a franchise mögé a következő rész elég jó játék lehet.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[27] arpi0912
aug 12., hétfő 17:34 #1
Az eddig látottak alapján erre a közepes cumóra (főleg látványban nagyon előző genes) inkább ne akarjanak franchiset felépíteni.
Inkább pénzeljenek egy minden szempontból minőségi címet a nullától. Többet érnének vele szvsz.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.