Gears 5: térképrendszer kaptárakhoz
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. August 12.
Monday 08:04


A Gears 5 játékmódjai között újdonságnak számít a 3 fős kooperatív túlélésre tervezett Escape, nemrég pedig a The Coalition felfedte, hogy a csapatos szökésekhez lehetőségünk lesz egyéni pályákat tervezni, illetve azokat megosztani a közösséggel.

A Map Builder egy komoly szabadásogt és lehetőséget biztosító funkció, melyben a Swarm bázisokat tervezhetjük meg, ahonnan aztán ki is kell jutni. A különböző formájú és kialakítású szobákból egész labirintust pakolhatunk össze, melyekben mi magunk helyezhetjük el az ellenfeleket és az utánpótlásokat, mindezeket pedig egy folyamatosan terjedő méreggel is megfejelhetjük.

A Gears 5 szeptember 10-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, az Ultimate Edtion előrendelők és a Game Pass Ultimate tulajok 4 nappal korábban kezdhetik a játékot.

[48] zsozsa
Aug 12., Monday 17:01 #1
Faxányos lesz!
Dzsézon Tetem a Transplanter
Friss hírek

33 | [Szavazz és nyerj!] 2019 legjobb játékai

Ha hiszitek, ha nem, 2019 utolsó heteihez érkeztünk. Így elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét nekifussunk a kérdésnek: szerintetek melyek voltak 2019 legjobb játékai? A 2019 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - és most is nyerhettek!

249 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

0 | [Nézd élőben] The Game Awards

Idén is számíthatunk néhány újdonságra a Geoff-gálán.

13 | Demókkal készül a The Game Awards

Limitált idejű próbaverziók jönnek a díjak mellé.

4 | Forza Horizon 4: az aréna kihívása

Battle royale móddal bővül a játék

15 | Resident Evil 3: páros bemutató

A fejlesztők részletezik a Remake újdonságait.

4 | Wasteland 2 ingyen a GoG-on

Méghozzá a rendezői változat, de csak szűk két napig tart az akció!