Those Who Remain: nyomasztó nyomozás
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2019. August 11.
Sunday 06:22


A gamescom közeledtével ismét hallat magáról a Those Who Remain. A Camel 101 játéka még a tavalyi év végén bukkant fel, most azonban egy rövid trailer keretében újfent debütál, hiszen az azóta eltelt időben a csapat új partnerre lelt a Wired Productions személyében, így a játék több platformra is megjelenik.

Hogy mikor? Azt egyelőre nem tudjuk, azonban a fenti látnivaló és a csapat közleménye alapján a Those Who Remain egy pszichológiai horrorjáték lesz, amit olyan címek ihlettek, mint a P.T. vagy a Silent Hill sorozat.

Aug 11., Sunday 19:23 #3
Tök jó, és látni is fogjuk majd a GCn.
"This is our time to medicate..."
Aug 11., Sunday 16:14 #2
Válasz theSickness (#1) üzenetére
Úgy látszik hogy vannak benne fegyverek, szóval a sétahorrorok zömével szemben itt legalább nem csak sétálni, aztán a fenyegetés felbukkanásával párhuzamosan menekülni-elbújni lesz lehetőség, ami számomra mindenképp sokat számít!
Aug 11., Sunday 14:23 #1
Szóval egy újabb sétahorror.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Friss hírek

33 | [Szavazz és nyerj!] 2019 legjobb játékai

Ha hiszitek, ha nem, 2019 utolsó heteihez érkeztünk. Így elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét nekifussunk a kérdésnek: szerintetek melyek voltak 2019 legjobb játékai? A 2019 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - és most is nyerhettek!

249 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

0 | [Nézd élőben] The Game Awards

Idén is számíthatunk néhány újdonságra a Geoff-gálán.

13 | Demókkal készül a The Game Awards

Limitált idejű próbaverziók jönnek a díjak mellé.

4 | Forza Horizon 4: az aréna kihívása

Battle royale móddal bővül a játék

15 | Resident Evil 3: páros bemutató

A fejlesztők részletezik a Remake újdonságait.

4 | Wasteland 2 ingyen a GoG-on

Méghozzá a rendezői változat, de csak szűk két napig tart az akció!