Call of Duty pletykák
Eddig 33 hozzászólás
ne5h
2019. August 09.
Friday 07:36


Dacára annak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare néhány hónapon belül megjelenik, még vannak olyan részei, ami alapján pletykák születhetnek. Mint például a multiplayer esetében, a Modern Warfare állítólagosan tartalmazni fog battle royale módot is.

Ez önmagában még nem lenne annyira megdöbbentő, az azonban mindenképpen érdekesebben hangzik, hogy a pletyka szerint ez a mód free-tp-play lesz és az alapjátéktól függetlenül lehet letölteni.

Szintén pletyka szinten merült fel a jövő évi Call of Duty epizód is, melyről azt terjesztik, hogy a hidegháború idején fog játszódni és a teljes időszakot végigköveti, beleértve a koreai és vietnámi háborút. A pletyka a játék címéről is említést tesz, ha hihetünk neki, a következő rész Call of Duty: Black Ops vagy Call of Duty: Black Ops V néven kerül boltokba.

[11] Ákos23
Aug 11., Sunday 15:17 #33
Válasz theSickness (#29) üzenetére
Nem muszáj megolni az összeset én úgy emlékszem. Erről a témáról az jut eszembe, h lehet erről papolni amíg nincs gond, de hasonló szituban az olyan emberek halnak meg először akik így gondolkodnak. Ez ugyanaz amikor katonák mondják, h ők nem embert ölnek hanem egyenruhat stb, a kínzást se érzem erőltetettnek.
[25] Hwopapa
Aug 11., Sunday 0:11 #32
Válasz theSickness (#29) üzenetére
Na erre már abszolút nem emlékeztem - csak az maradt meg, hogy valójában mi az értelme úgy élniük, hogy folyton terrorban vannak tartva a különböző szörnyek által, plusz lehet megfertőződik Joel nagyjából bármikor, így meg....

Jó régen volt már
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
Aug 10., Saturday 19:55 #31
Válasz arpi0912 (#30) üzenetére
Ha jól emlékszem, nem elég szimplán vért venni tőle, az agyában van egy daganat, ami immunissá teszi őt a fertőzéssel szemben. Azt akarják kiműteni, hogy így gyártsanak ellenanyagot, viszont az operáció halálos Ellie számára. Vagy valami hasonló a helyzet (pontosan már nem emlékszem rá), a lényeg, hogy a beavatkozás végzetes Ellie számára.
I am such a B.A.
[27] arpi0912
Aug 10., Saturday 19:51 #30
Tiszteletben tartom a véleményed.
De számomra ott semmivel se voltak másabbak a fegyvertelen rimánkodó dokik, mint azok a fegyvertelen rimánkodó banditák akiket agyonvertem egy bottal a pályákon. Én inkább tartottam értelmetlennek azt a dolgot, hogy miért kell Elliet megölni, hogy megmentsék az emberiséget. Vért vesznek tőle, ellenanyagot gyártanak, majd sokszorosítják azt és kész is. Nekem ez furcsább volt mint amit ti kifogásoltok.
Szoktad nézni a Walking Deadet? Mert kb valami hasonló jellem "fejlődés" van Joelnélis mint abban Ricknél. Én mivel néztem a WD-t, így nálam ez totál elfogadható volt, hisz azzal állítottam párhuzamba a világot és a karakterek jellemei között is van hasonlóság.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Aug 10., Saturday 17:14 #29
Válasz theSickness (#26) üzenetére
Pontosabban az első doki áll oda egy szikével, hogy ne vigye el Ellie-t, mert a jövő múlik rajta. A doki láthatóan retteg és nem az az erőszakos fajta, mindössze hisz abban, hogy ez a helyes döntés. A másik két orvos meg még nála is ártatlanabb, veszélytelenebb.

Egyébként találni pár cikket erről, ezek szerint nem csak bennünk merült fel. Nem önigazolás, de azért látható, hogy nem kötekedésből írjuk.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 10., Saturday 17:10 #28
Válasz Hwopapa (#25) üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy lett volna választási lehetőség.
I am such a B.A.
Aug 10., Saturday 17:10 #27
Válasz Hwopapa (#25) üzenetére
Nem volt döntési lehetőség. Sajnos.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 10., Saturday 17:07 #26
Válasz arpi0912 (#23) üzenetére
Kontextus. Azok sem szép megoldások, de kényszer egy lealjasodott világban. A vége meg éppen ezt nem veszi figyelembe.

Visszanéztem ma a teljes utolsó szakaszt, és de, továbbra is az a benyomásom, hogy a játék 99%-ában Joel teljesen más jellem volt, mint amiről az a tett árulkodik. A dokik meg fegyvertelenek, el is magyarázzák és rimánkodnak. Rohadt gáz volt.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[25] Hwopapa
Aug 10., Saturday 15:42 #25
Válasz theSickness (#20) üzenetére
Ha jól emlékszem, ott volt egy rész, ahol el lehetett dönteni, hogy vagy Ellie-t, vagy az emberiséget mented meg, nem?

Legalábbis én erre emlékszem, hogy már ott volt az nálam, hogy miért is akarjuk megmenteni 1 lány életét milliókért (meg egy normális életért) cserébe? Oké, kedveli meg minden, de na.

Lehet rosszul emlékszem
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[33] backstab
Aug 10., Saturday 11:30 #24
Válasz arpi0912 (#23) üzenetére
Igazából Joel már a játék legelején kimutatja a foga fehérjét, mikor ráparancsol az öccsére, hogy hajtson át a menekülőkön...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[27] arpi0912
Aug 10., Saturday 11:23 #23
Válasz theSickness (#22) üzenetére
Azért ez a nem ugyan az a karakter lenne teória ott sántít, hogy az egész játékban marha sok embert megölsz válogatott módszerekkel (vascsővel szétvered a fejét, stb). Legalábbis nálam. Az egész játékban nem csak a fertőzötteket gyilkolod hanem a banditákat is, még akkor is ha épp könyörögnek az életükért. E vonal mentén nálam már a játék játszásakor megbukott az általatok pedzegetett karakter idegen cselekedet teória. Lehet rosszul emlékszek, de nekem annál a résznél nem úgy jöttek le a dokik, hogy jajj de szegény ártatlan orvosok.
De persze nem mindenki így gondolkodik és mindenki másnak éli meg az eseményeket.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
Aug 10., Saturday 10:51 #22
Válasz backstab (#21) üzenetére
Mondok jobbat: a Manhuntban nem árultak zsákbamacskát, nem volt karakteridegen cselekedet.

Joel itt és az általad említett jelenetben is úgy viselkedett, mintha egy másik ember lett volna. Valóban a leghülyébb kifogás a rajongóktól ez a "néha azt teszi, amit ő akar", mert éppen az a legnagyobb baj, hogy igen, megteheti, amit beleírtak a karakterbe, csakhogy ezek a jelenetek olyanok, mintha Joel nem is önmaga, nem ugyanaz a karakter lenne. Ez meg a legnagyobb bűn egy ennyire karakter-orientált játéknál. És ez a "néha azt teszi, amit ő akar" dolog pláne groteszk ellenérv, amikor a játékosnak kell megtennie azt, amit tesz, miközben a játék még csak el sem veszi az irányítást, ellenben a játékos nem is tud ott mást csinálni, csak végrehajtani azt, amit Joel az azt megelőző tizenvalahány óra alapján SOHA nem tenne meg.

Mindezt miért? Hogy a sztori betetőzésének kapujában a játékos azt érezze, hogy eldurvultak a dolgok?

Kezdtem azt hinni én is, hogy mást nem zavart.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[33] backstab
Aug 10., Saturday 9:39 #21
Válasz theSickness (#20) üzenetére
Végre valaki! Gyomorforgató egy jelenet volt, akárcsak előtte, mikor megkínozta a két Huntert, hogy kiszedje belőlük Ellie hollétét. Az imádói persze védik, hogy "Joel nem Te vagy, nem irányíthatod minden cselekedetét, néha azt teszi, amit ő akar", meg "Joel nem egy hős és nem is antihős, ő csak egy ember, aki bármit megtesz a túlélésért". Érdekes, a Manhunt főszereplője is ezt tette, mégis az egy undorító és beteges játékként él a köztudatban.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Aug 10., Saturday 0:29 #20
Válasz Slater (#15) üzenetére
TLOU SPOILER!

A legvégén, amikor Ellie már épp a műtőasztalon fekszik és Joel megmenti. Joel érzései, apai ösztönei teljesen érthetőek. Joel jellemében ott a sok kimondott és kimondatlan kérdés, vívódás, de valahogy mindig meghozta a szükséges, de lehetőleg jó döntéseket. És ebbe szart bele, ahogyan kinyírta a francba azokat a szerencsétlen dokikat. Neki kellett volna a legjobban látnia, hogy ha kifacsart módon is, de a jó cél érdekében akartak cselekedni. De ha mást nem, hát azt mindenképp látnia kellett volna, hogy ezek az orvosok nem jelentenek veszélyt. Arról nem beszélve, hogy Joel látta volna, hogy egy ilyen világban egy orvos milyen ritka csoda. Erre jön az, ami. Akkor sem fért volna bele nekem, ha átvezetőként kapom ezt meg, de így, hogy a játékost belekényszerítik egy ennyire karakteridegen és aljas jelenetbe (megpróbáltam: ha csak ott állsz, nem megy tovább a sztori), nekem megölte az addig elegánsan és jó érzékkel felépített szereplőt. Leszartam már azt is, hogy Joel mi mond és mit érez, az utolsó 10 percre elszállt minden szimpátiám és együttérzésem vele kapcsolatban, sőt, a végére megkedvelt és megismert karakterre idegenként, egy tőle idegen szociopataként láttam, akiben "nem tudtam volna újra megbízni".

Szar érzés volt. Mint amikor végignézel egy rohadt jól felépített mozifilmet, amit az utolsó csavarral úgy lerombolnak, hogy csak vakarod a fejed és minden rajongásod elillan egy pillanat alatt.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 10., Saturday 0:15 #19
Válasz SPucu (#17) üzenetére
Épp ma linkeltem a Hírek topikba a Wallmartos sztorit. Alja.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 10., Saturday 0:14 #18
Válasz arpi0912 (#16) üzenetére
Szerintem elválasztható, hogy mi a bullshit meg a túlzás, amit a média meg a politika élez ki, és megint más, amit játékosként én játék közben karakteridegennek vagy felzaklatónak tartok. Nem tartom magam viráglelkűnek, mindössze nem vagyok egy lelketlen szar, és érzem, mi az, ami számomra (!) sok.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[23] SPucu
Aug 09., Friday 23:41 #17
Válasz arpi0912 (#16) üzenetére
"a videójátékok miatt lövöldöznek amerikában az emberek. "

ott ezt a témát most annyira tolják,szerintem némi tudatmodosito kiséretében,hogy a walmart ténylegesen leszedeti a polcokrol a videojátékokat éppen most,de ugyanabban a boltban éles löfegyvert berakod a kosárba gyakorlatilag,kifizeted,és viszed...facepalm
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg hét pornó :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[27] arpi0912
Aug 09., Friday 23:27 #16
Válasz theSickness (#13) üzenetére
Tudom, hogy létezik. Bár én személy szerint ezt a témát picit túl lihegettnek érzem. Pont annyira mint azt, hogy a videójátékok miatt lövöldöznek amerikában az emberek.
Témának persze érdekes, és totál faszául el lehetne beszélgetni róla egy pár sör mellett.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[10] Slater
Aug 09., Friday 22:59 #15
Válasz theSickness (#14) üzenetére
Melyik részre gondolsz ?
PSN: Slater19921996
Aug 09., Friday 19:06 #14
Válasz alf22 (#12) üzenetére
A kontextus miatt a The Last of Us 2 erőszakja úgymond "indokolt". Bár már az elsőben is volt pár határeset jelenet, a legvége felé lévő egyik ilyen miatt konkrétan megutáltam az egész játékot, annyira következetlen és bután van megoldva.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 09., Friday 19:04 #13
Válasz arpi0912 (#10) üzenetére
Azért az "öncélú erőszak" fogalma létezik a videojátékokban. Nem kell a régmúltba utazni, ott a Hatred.

Ezt a témát sosem tudtuk igazán itt a fórumon átrágni. És tök jó, hogy nincs benne konszenzus sem, valóban érdekes téma.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[28] alf22
Aug 09., Friday 17:14 #12
Válasz backstab (#6) üzenetére
Inkabb a last of us2 e3as videojara celoztak. Ebből azt szűrtem le hogy felesleges brutalitast ábrázolnak pont egy olyan játékban ami karácsonykor slager. Alszentkedes nélkül de eleg hogy fasza árkád a multija, minek bele brutálisan véres sztori.
[41] Kuresz
Aug 09., Friday 16:22 #11
Ha a br f2p lesz, akkor meg se veszem a kovetkezo reszt...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[27] arpi0912
Aug 09., Friday 15:50 #10
Válasz backstab (#6) üzenetére
Én abba se láttam bele túl sokat, szokásosan nagyra lett fújva a semmi. Rated M, öncélú? Jöhet, ez úgyis csak egy videójáték, úgy is kezelem se több se kevesebb. Legyen egy értékelhető története ne legyen túl rövid, legyenek benne jó karakterek és tuti végigviszem mint eddig az összesét.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[46] multishoot
Aug 09., Friday 15:25 #9
Válasz backstab (#8) üzenetére
És itt nincs cenzúra??? Mi nem egy kontinensen élünk.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[33] backstab
Aug 09., Friday 15:16 #8
Válasz multishoot (#7) üzenetére
Putyinéktól nyugatra.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[46] multishoot
Aug 09., Friday 14:58 #7
Válasz backstab (#6) üzenetére
Nyugati demokrácia alatt mit értünk?
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[33] backstab
Aug 09., Friday 14:23 #6
Válasz alf22 (#4) üzenetére
Mindenki a MW2 "No Russian" pályáját isteníti a mai napig, hogy micsoda bátor és zseniális húzás volt (szerintem amorális és gusztustalan, de sebaj), nyilván erre szeretnének rágyúrni ők is.De ki tudja- mivel az utóbbi pár napban újra rájött néhány republikánus vén hülye, hogy a videojátékok hibásak a tömegmészárlásokért, talán ez is változni fog. Ha még egy pár évig az elmebetegek fogják irányítani az USA-t, akár be is tilthatják az erőszakos játékokat. Már közeleg a jövő, amiben a szabályzás és a cenzúra meg fogja fojtani a nyugati demokráciákat.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[16] skiz0
Aug 09., Friday 14:13 #5
Válasz alf22 (#4) üzenetére
jhah ezt én is olvastam több helyen, hogy durván öncélú lesz, és hogy csoda, hogyha a rated M-be belefér... meg hogy érzelmileg is durva lesz.
bár ismerjük ezeket a dumákat, ami akár elmehet egy rejtett marketingnek is...
PSN: mucsacso
[28] alf22
Aug 09., Friday 12:22 #4
Negativumkent annyit hallottam,hogy nagyon durva a sztori modja. Vagyis inkabb ,hogy indokolatlanul.
[28] alf22
Aug 09., Friday 12:21 #3
Válasz skiz0 (#1) üzenetére
A 4 hülyén néz ki logoban. Mig a IIII igy leirva béna, pajzsos logóban már fasza. Marketinges döntés.
Ha vmi hülyeség akkor inkabb a battlefield 4 után kiadni egy battlefield 1et, majd egy battlefield v-t.
Aug 09., Friday 10:04 #2
Válasz skiz0 (#1) üzenetére
Akkor már inkább így képzelném el:
KATT!,1000x1000,075,f.u1.jpg
I am such a B.A.
[16] skiz0
Aug 09., Friday 9:57 #1
Nem volt valami olyan duma anno még, hogy ebben biztos nem lesz BR mód?
és miért nem Black Ops IIIII lesz....?
PSN: mucsacso
Friss hírek

33 | [Szavazz és nyerj!] 2019 legjobb játékai

Ha hiszitek, ha nem, 2019 utolsó heteihez érkeztünk. Így elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét nekifussunk a kérdésnek: szerintetek melyek voltak 2019 legjobb játékai? A 2019 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - és most is nyerhettek!

249 | [Nyerd meg!] Jurassic World: Return to Jurassic Park

Száncsengő, csinglingling, bangbangbang, vrummvrummvrumm! A karácsony már az ajtón kopogtat, a Gamer365 pedig az utóbbi évek jó szokásához méltó módon beizzítja az adventi nyereményjátékát! Szelidíts dínókat, építs birodalmat, térj vissza az eredeti Jurassic Park-ba!

17 | Gamer365 Podcast 2019 november

Kipihentük az őszi fáradalmat és új lendülettel vetjük bele magunkat a szezonba. A novemberi podcastünkben ráadásul egy nagy visszatérőt is köszönthetünk. A podcastből kiderül, hogy milyen Schrödinger Shenmue 3-ja, és aurális tekintetben is új vizekre evezünk. #nospoiler

0 | [Nézd élőben] The Game Awards

Idén is számíthatunk néhány újdonságra a Geoff-gálán.

13 | Demókkal készül a The Game Awards

Limitált idejű próbaverziók jönnek a díjak mellé.

4 | Forza Horizon 4: az aréna kihívása

Battle royale móddal bővül a játék

15 | Resident Evil 3: páros bemutató

A fejlesztők részletezik a Remake újdonságait.

4 | Wasteland 2 ingyen a GoG-on

Méghozzá a rendezői változat, de csak szűk két napig tart az akció!