GreedFall: az új világ lehetőségei
Eddig 5 hozzászólás
ne5h
2019. August 08.
Thursday 05:46


Bár korábbi játékaik nem kifejezetten arattak osztatlan sikert, a Spiders csapata mindent bevet, hogy a GreedFall beváltson minden hozzá fűzött reményt. Egy friss trailerben a játék lehetőségeit mutatják be, kezdve a részletes karakterkreálástól, a szerteágazó és változatos harcrendszeren és fejlesztésen át egészen a különböző döntési helyzetekre építő szituációkig.

A GreedFall ügyesen ötvözi más népszerű játékok stílusjegyeit, a végeredmény pedig akár kellemes csalódás is lehet. Hamarosan kiderül, amikor a játék szeptember 10-én befut PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[16] Ördög
Aug 10., Saturday 8:28 #5
Így elsőre, kimondottan tetszik!
Az utolsó cserkész
Aug 08., Thursday 22:37 #4
Válasz PaulAtreides (#3) üzenetére
Ja te eleve ilyen guilty pleasure játékra készülsz? Annak is megvan a szépsége, nekem is akad pár ilyen titkos favoritom.

Mondjuk a Spiders által jegyzett Technomancer is tökre ilyennek tűnt. Pont egy 2-3 hete tettem vele az első próbát, és eskü elkapott volna, csak... elhasalt azon az istenverte kamerakezelésen. Egész egyszerűen frusztrált a karakter puszta terelgetése. Rohadtul érthetetlen, hogyan lehet egy ilyesmin elhasalni ebben a generációban.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 08., Thursday 21:33 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
6 pont lesz mindenhol.
Aug 08., Thursday 19:37 #2
A Spiders játéka, ami enyhén szólva is óvatosságra int. Nem vagyok az a típus, aki ezekre sokat ad, de most kivárom az értékeléseket.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Aug 08., Thursday 13:08 #1
Akkor Szeptember 10. Veszem ezt is! Nagyon tetszik.