Jedi: Fallen Order: trendek nyomán
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2019. July 20.
Saturday 06:29


Az E3-nak köszönhetően már van egy viszonylagos átteknitésünk arról, mire is számíthatunk a Star Wars Jedi: Fallen Ordertől a játékmenetet illetően, nemrég azonban további elemekről adott részletet a Respwan.

A játék rendezője, Stig Asmussen elmondta, hogy a játék rendelkezni fog a manapság népszerűnek számító Photot mode-dal, így aki szeretne csodás vagy látványos képeket rögzíteni a messzi-messzi galaxisban, könnyen megteheti.

Ezzel együtt megosztotta azt is, hogy a játék nem fog New Game + funkcióval rendelkezni, mivel úgy látják, hogy az megborítaná a játék egyensúlyát, ha minden megszerzett képességet át lehetne vinni egy új végigjátszásba. Ezt ellensúlyozandó, a Fallen Order különböző nehézségi szintekkel fog rendelkezni, ezzel nyújtva kihívást azoknak, akik többször is nekifutnának.

Végezetül pedig egy nagyszabású terv a csapattól: a Respwan szeretné teljesen száműzni a töltőképernyőket a játékból, legyen szó bolygók közti utazásról vagy átvezetők és gameplay közti váltásról.

A Star Wars Jedi: fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[41] Kuresz
Jul 23., Tuesday 17:46 #4
"Respwan szeretné teljesen száműzni a töltőképernyőket a játékból, legyen szó bolygók közti utazásról vagy átvezetők és gameplay közti váltásról"
Hát erre nagyon kivancsi leszek
+Ha mar trend, akkor dlc?
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[42] Renatto
Jul 21., Sunday 18:27 #3
Jöhetne már végre egy jó SW single játék.
DOLBY ATMOS 5.2.4 - Yamaha RX-A2080 - Klipsch RP-280F - RP-450C - RP-250S - RP-140SA - R-112SW - SVS SB12-NSD - HiMediaQ30 - XboxOneX SE
[18] helihobby
Jul 20., Saturday 14:28 #2
Uhhh ez nagyon tetszetős.. És ha jól látom Single lesz ami külön öröm..
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
Jul 20., Saturday 12:46 #1
"trendek nyomán"

Akár ez is lehetne a teljes játék alcíme.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)