CoD: Modern Warfare: páros puffogtatás
Eddig 25 hozzászólás
ne5h
2019. July 19.
Friday 07:17


Az idei Call of Duty epizód, a Modern Warfare reboot multiplayer módjai között helyet kap a Gunfight névre keresztelt variáció, melyben kétfős csapatok küzdhetnek egymás ellen. A fenti videón ezekből a párbajokból nézhettek meg egy apró montázst.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[29] lacapaca
Jul 21., Sunday 17:30 #25
Válasz alf22 (#24) üzenetére
Pont ezt írtam, hogy csak azoknak az adataiból dolgozhattak, akik ekkor már online játszottak. Azoknak meg ez újdonság volt, tehát evidens, hogy inkább ezt játszották. Akik meg inkább kampány játékosok voltak, nekik meg ekkor még nem volt érdekük online lenni. De ha jól emlékszem, pl. még az AW normál végigjátszása is valami 30%-os acsi volt. Becsapósak ezek a számok, mert a legnépszerűbb, csak szóló kampánnyal rendelkező játékok is ritkán mennek efölé. Miközben meg ha megnézed, az online kiszedhető dolgok sem produkálnak magasabb arányszámokat. Most nem vagyok otthon, de azért megnézném, hogyha a kampány végigjátszása a mérvadó a népszerűségre, az online első presztízs elérése pl. hány %-on áll. Mert szerintem vissza lehet forgatni ebbe az irányba is ezeket a statisztikákat.
Nem szidom én őket, de a COD-nak igenis fontos része a kampánya. Míg a BF ezt a részét csak techdemónak használja, ők tudnak itt értelmezhető dolgokat is csinálni. Fölösleges különbontani az online, és a szóló részt, mert igazából együtt alkotnak egy egészet.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] alf22
Jul 21., Sunday 14:49 #24
Válasz lacapaca (#22) üzenetére
Kevesebben lehet,de hogy az online multi a prevgenben beindult az tuti. Konzolon szinte robbanas volt. Bokdog boldogtalan raszabadult mert elérhető lett amit mar azelőtt 5evvel terveztek. Ps3on ingyen is volt.
Ettől függetlenül meglévő adatokból dolgoztak. Akik online kapcsolodtak azoknak a trofea adatait szedtek ossze.

Cod evente jon ki, evente probal igazodni. 2-3eves fejledztes alatt nehéz alkalmazkodni. Ezért is bukott az IW és ezért is kellett gyorsan valtani 2.vh-ra. De! Minden faszsaguk ellenére ez egy izzig verig kapitalista ceg jo es rosdz tulajdonsagaival együtt. Szar mert penzhajhasz. Ugyanakkor jó is hisz figyel arra mire van nagy igeny. Unod a scifit? Későn de jott a ww2. Nem kell kampany? Kivagjak. Ja megis kell? Visszarakjak. Cod4 volt az isten? Jott a remaster. Van még ra igeny? Jon a folytatas, reboot.
Igazából aki unja vagy nem erdekli annak jogosan szar minden hir rola. Aki viszont szeret codozni még mindig annak ez evente egy tuti vétel.
Nhlt leszamitva rég jatszottam ennyit egy egy jatekkal. Utalom a ww2 temat,de a multijat sztem toltam mar vagy 12honapig megszakitasokkal. IW-nel meg mar kb 3-4000 meccsnel tarthatok. Bc2,bf3 nem ment ennyit nálam osszesen. Pedig azok voltak a top multik. Azota se tudjak mire kene helyezni a hangsulyt.
Ea-nek a respawnt kene tamogatni. Activisionnek meg az Infinity wardot es a sledgehammert a ravennel együtt. Dicet, treyarchot kukazni, hadd pihenjenek, ujuljanak meg.
[29] lacapaca
Jul 21., Sunday 12:18 #23
Válasz alf22 (#21) üzenetére
Nem is írtam, hogy ne lenne. Gears-ezem én már elég rég óta, ott sincs ezzel gond.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[29] lacapaca
Jul 21., Sunday 12:04 #22
Válasz alf22 (#19) üzenetére
Azért ez csalóka. 2009-ben szerintem még jóval kevesebben használták a gépüket online-ra kötve. Aki akkoriban szólózott, szerintem csak úgy nem rakta online-ra a gépét. Főleg úgy, hogy box-on az fizetős is volt. Úgy azért nehéz lehetett valós adatokra szert tenni. A másik meg az, hogy pont a többi dolog előtérbe tolásával lett kevesebb értéke a kampánynak. Hiába adnak ki évente egy tökre tartalmas csomagot, ha a multija annyira nem érdekel, a zombi módja meg aztán végképp. Csak a kampányáért meg nem fogok teljes árat fizetni. A másik dolog meg a DLC-zési rendszerük. Azzal is inkább a többi dolog felé tolták el a játékot. így naná, hogy még inkább azok veszik, akiket ez érdekel.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] alf22
Jul 21., Sunday 12:02 #21
Válasz lacapaca (#20) üzenetére
Spawn időn fog mulni minden. Rövid,gyors jatekhoz az is fontos.Ha nem kell 10-15mpet varni egy egy meccs után akkor sikeres lesz.
[29] lacapaca
Jul 21., Sunday 11:29 #20
Furcsa, ahogy a scope-okban ugrál a célkereszt. Meg azért a dramaturgián is változtathattak volna néha. Az összes összecsapás arról szólt, hogy akit éppen követünk, az lelő valakit, utána lelövik a társát, majd lelövi a másodikat is.
Oké, tudom hogy itt nem ennek kellett volna izgalmat okoznia, de így mégis nekem marhára unalmas volt
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[28] alf22
Jul 21., Sunday 10:43 #19
Válasz theSickness (#18) üzenetére
2009ben az MW2-nél nyilatkozták már. Megvolt százalékokra lebontva,hogy a cod4et is hányan kezdték el és hányan hagyták abba a sztorit szép lassan és tértek át a multira. Szépen megnézték hány küldetést teljesítettek még viszonylag elegen és ahhoz igazitották a hosszt.
Hihető is. Minek dolgozzanak olyanon sokat amit alig értékelnek. Nem a sztorival van bajom félre ne értsd. Ha nincs benne multi nem mennék át oda én se,hanem végig tolnám.
Minden álmom egy olyan sztori ahol nagy hangsúlyt fektetnek a random elemekre. Pl a red dead redemptionben is teljesen más hangulat volt mikor vkivel esőben találkoztam vagy pl hajnali napsütésben. True crime NYC is a random környezet változatosságnak és a millió random rendőrségi feladat miatt volt nálam 10pontos.
Elég csak az időjárást,napszakot randommá tenni és máris megnő a szavatosság. AZt akkor nem kellene panaszkodni,hogy a sztorit egyszer viszi végig az ember és sokallják érte a pénzt. Trófeázással tele a tököm. Az kényszeres gyüjtögetés nem szórakozás.
Jul 20., Saturday 22:08 #18
Válasz alf22 (#16) üzenetére
Ha ez igaz, akkor nem ennyire görcsösen az MW szériát hozzák vissza, nem a sztorival mutatják be és az E3-akon sem a kampánnyal mutogatják a sorozatot.

A nap végén mindegy nekik, a játékos befejezte-e a sztorit, ha a sztori miatt fizetett ki 60 dollárt érte.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[28] alf22
Jul 20., Saturday 20:31 #17
Válasz Đoma (#1) üzenetére
Dettó. Iw, ww2, bo4 óta jobban varom a codot mint a bf-et.
Pörgős es látom az ellenfelet😂
Latvany nekem boven elég.
[28] alf22
Jul 20., Saturday 20:29 #16
Válasz theSickness (#4) üzenetére
Megneztek a trofealistakat es abbol vilagosan látták,hogy gürizik az egyik csapat a sztorival a semmiért. Alig jatszottak es azok kozul se vitte vegig mindenki. Mar a cod mw2 is az elődök után lett annyi amennyi. Nekem mondjuk nincs bajom a par órás sztorival. Ww2t mai napig nem vittem vegig. Pár pálya és megunom azt megyek multizni.
[16] skiz0
Jul 20., Saturday 11:19 #15
tényleg jók a hangok, meg a gunplay is faszának tűnik nagyon nem egy erőtlen vízipisztoly lövöldözés papírlapokra, hanem azért rángat 1-2 fegyver elég rendesen
PSN: mucsacso
[26] Orichalcos
Jul 20., Saturday 10:32 #14
Válasz eandre (#13) üzenetére
Augusztus 1.
Gamertag: oriic
[16] eandre
Jul 19., Friday 21:19 #13
Full leleplezésre várok.
[22] Shifty Fox
Jul 19., Friday 18:02 #12
Válasz ne5h (#3) üzenetére
no Én Cod-t 3-asával veszek 5 évente kb, általában gombokért, tetolom a sztorit ha kell egy kis adrenalin, aztán megy a polcra. Eddig mind megvolt de multiban spec nulla percet toltam. (minusz az 1, azt lan partyban nyomtuk régen)
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[33] sQr
Jul 19., Friday 17:21 #11
Nekem kimondottan tetszik amit eddig láttam belőle.
Twitter: sequeeer | PSN / XBL: Kérdezd!
[33] backstab
Jul 19., Friday 15:44 #10
A hangok már most nagyon jók, főként hogy végre elfelejtették az elefánt-trappolást. A BO4-ben a saját lépteim zaja minden más hangot túldübörög.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[10] Slater
Jul 19., Friday 12:39 #9
A CoDww2 volt ugye az utolsó CoD amiben volt kampány és abból se mutatott az Acti videót csak 1 trailert. Ott is a multit mutogatták, féltem is hogy elcseszik és nem merik kitenni de szó se volt ilyenről. Nagyon szép és jó kampány volt, egyedül annyi volt vele a baj hogy rövid. 3 délután volt nekem 3 órás etapokban. Agusztus 1.én kiderül hogy ebből mutatnak e valamit.
PSN: Slater19921996
Jul 19., Friday 12:21 #8
Válasz ne5h (#5) üzenetére
Egyet tudok: a megoszlási arány a Black Ops 4 esetében 100% a multi javára.

Nyilván ahogy egyre népszerűbb és népszerűbb lett az online multi, úgy billent át az egész a multi oldalára. Ki tudja, talán a mostani reboot is csak azért kapott eredetileg kampányt, mert mégiscsak MW. Az eredeti eléggé nagy sztoris név volt mondhatni legendás szakaszokkal (főleg a pripjatyi küldetés a lopakodással, magával a környezettel és a mesterlövészkedéssel) és Soap MacTavish személyében kitermelt egy eléggé ikonikus karaktert is.

Bár inkább az látszik, hogy akartak is valamit alkotni. Amit láttunk, annak alapján ez egy Modern Modern Warfare, azaz mostanibb, nem a 12 éves sztorit ültetik át egy-az-egyben.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 19., Friday 12:10 #7
Válasz Đoma (#6) üzenetére
Én is ismerek ilyet, és olyanokat is, akik átszaladnak a sztorin és megy is eladásra a játék.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[41] Đoma
Jul 19., Friday 12:09 #6
Válasz theSickness (#4) üzenetére
En ismerek olyat, aki legalabb 3 codot megvett, es a kampanyt soha el srm inditotta. Speciel engem sem erdekel annyira. Kotelessegbol vegigviszem 1x, es annyi. Mindazonaltal egy kampany video valoban nem lenne rossz.
Jul 19., Friday 11:49 #5
Válasz theSickness (#4) üzenetére
Viszonylag régen játszottam már CoD-dal, de akkor minden részére ránéztem.

Csak arra céloztam, hogy régebben volt egy ilyen hozzáállás (külföldön is), hogy mindegy, milyen minőségű a kampány az aktuális CoD-ban (vagy van-e egyáltalán), mert úgyse azért veszik az emberek. Ennek ellenére mindig megvolt az a tábor is akiről te beszélsz, de nyilván nehéz megállaptíni, mekkora is a megoszlási arány köztük.
I am such a B.A.
Jul 19., Friday 11:40 #4
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Lehet, hogy ti nem, de én inkább azért.

Általánosságban persze igaz lehet, viszont pár éve egyszer olvastam, hogy bizony van egy igen széles réteg, aki csak a kampány miatt veszi premierkor és többé elő sem veszi az aktuális részt. Gondolom a nem feltétlenül core nézőközönség miatt nyomták régen minden CoD esetében a kampány bemutatásával az E3-akat is.

Plusz a Modern Warfare elég nagy kampány-közönségkedvenc, nem is véletlen a nagy figyelem, amit kap.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
Jul 19., Friday 11:23 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
Tudom, közhely, de CoD-ot nem a kampányért veszünk.
I am such a B.A.
Jul 19., Friday 11:15 #2
A kampányt nem akarják rendesen megmutatni?

Komolyan, mi van mostanság egyes kiadókkal, hogy ennyivel a megjelenés előtt sem tudni szinte semmit az adott játék kampányáról?
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[41] Đoma
Jul 19., Friday 11:14 #1
En valahogy nem tudom megunni a codot. Nekem ez a resz is nagyon tetszik!
Friss hírek

0 | Gamer365 Podcast 2020 február

Visszatér a Gamer365 Podcast, amely a 2020-as szezont csendes témák között lavírozva nyitja. Ezek közül felbukkan a Half Life 2, a VR és a Streaming szolgáltatások jelenlegi állása, valamint beszélgetünk a Sonic kapcsán a kedvenc videojátékos filmadaptációkról is.

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

pc 1 | Humankind: szemérmetlen dombok-völgyek

A 4X játék bemutatója a terepre fókuszál.

0 | Cicák, bento dobozok, puzzle - ez az Inbento!

Hihetetlenül stílusos puzzle játék készül Switchre!

0 | Blaze Revolutions: szippants jó nagyot

Zöldek az elnyomók ellen - a gandzsa erejével.

0 | The Survivalists: majmokkal a túlélésért

Szellemes leágazást kap a The Escapists.

1 | Townsmen: eljő a konzolos városépítés ideje

X-en és PC-n is terebélyesedhet a birodalom.